• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Haftaya çarşamba günü kan testi vermeyi düşünüyorum. Siz başladınız mı tedaviye. Doktora gittim demiştiniz.
benim doktora gitme nedenim dünden önceki gün gece aşırı bi kanamam olmuştu heryer batmıştı çok kötü oldum ondan gittim oda eşimin sonuçlarınada baktı aşılamayı önerdi yoksa herhangi bi tedaviye falan başlamadık şu an düşünüyorum sadece

kızlar aşılamamın 13.günü bugün. Yaklaşık 1 haftadır çok yoğun gaz sancısı şişkinliği hissediyorum. Neden ki acaba

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var dün bu yazdıklarımdan sonra kahverengi lekelenmelerim oldu,saatler sonra pede baktığımda çok az lekelenme vardı karnım adet başlangıcı gibi çok ağrıdı o zamandan beri hala devamı gelmedi. Sabah test yaptım negatif çıktı sizce neden oldu doktora gitmeli miyim bugün

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var dün bu yazdıklarımdan sonra kahverengi lekelenmelerim oldu,saatler sonra pede baktığımda çok az lekelenme vardı karnım adet başlangıcı gibi çok ağrıdı o zamandan beri hala devamı gelmedi. Sabah test yaptım negatif çıktı sizce neden oldu doktora gitmeli miyim bugün
Tutmadı herhalde canım adet oluyorsun ikinci günü git tabi doktora

kizlar selam bende asilama surecine girdim 12gundur gonal f kullaniyorum (37.5) cuma gunu 11l vardi solda sagda 6bucuktu bugun gittim sol 14ml sag 8bucuk olmus bugun de ayni dozu vyrup gidicem ne yaparlar bu 14ml yeterlimi catlatma vurulmam icin

kizlar selam bende asilama surecine girdim 12gundur gonal f kullaniyorum (37.5) cuma gunu 11l vardi solda sagda 6bucuktu bugun gittim sol 14ml sag 8bucuk olmus bugun de ayni dozu vyrup gidicem ne yaparlar bu 14ml yeterlimi catlatma vurulmam icin
18 mm olduğunda çatlatma iğnesi yapılıyor. 14 için erken henüz. Daha vaktinizde var büyür bence. 8 mm yetişemeyelir belki diğeri 18 gördüğünde.

olsun 1.asama hamilelik haberini almaktı çok şükür iyi haberler aldınız 2. asama da hayırlısıyla güzel geçecek allah büyük . bu arada benim 6. gün ve regl olacakmış gibi hissediyorum normal mi
Cok normal bende de ayni oyle olmustu hissediyordum cok moralim bozuktu ama ayni zamanda da adetim gec gelir ve gelmeden once 1 2gun once agrir boyle olmazdi.. bugun kesesini gorduk cok sukur kalp atisi ve bebiside hordul mu biraz daha nefes alabilcez suan bile adet olcakmisim gibi.. dua edelim allah yardimcisi olsun herkesin

Ay burası hala aktifse beni de eklesenizeee çiko illetinden aşılanıyor diye yazıverin🙄

Bilmemki canım bugün iğneyle başladım haftaya gel dedi Dr ama bi 13gün var sanırım daha zor süreçler 😔
Benim de ikinci olacak ama ekimde başlayabilcem sanırım. Eylül’de şehir dışına çıkcam kaçırıyorum 😔 inşallah tutar tekrar uğraşmana gerek kalmaz 💕 ne zaman kontrole çağırdııı?

Kızlar merhaba ben de nisan ayında 2. Aşılamamı yaptırdım. 12. Günü kan verdim negatif. Umudu kestim tabi. Ama şimdi aşılamanın 22. Günü oldu hala adet olmadım. Adetim 8 gün gecikti yani. Olacak gibi oluyorum olmuyo yine. Bikaç gün önce idrarda baktım negatif silik bile yoktu. Aşılamadan sonra progestan kullanmışyım megatifi duyunca bıraktım. Göğüslerim çok acıyor. Başka da bişeyim yok. Başına böyle bişey gelen var mı? Bu kadar gecikme normal mi? Geçen ay aşılamamda 14. Gün adet olmuştum
Sonuç olarak ne oldu hamile miydin o ay ne kadar süre sonra regl oldun ya da doktorun ne dedi ben de şuan aynı durumdayım.

Back
X