• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Merhaba kızlar ben de 18 Aralık'ta aşılama yaptirdim.bende polip vardı ameliyat oldum. Ve pcos var.10 gün gonal-f 450 ve çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 3 büyümüş folekul gördü.18 ne aşılama dedi.1.asilamam.insallah tutar kızlar.Allah arzusunda olan bütün kızların kucağını doldursun inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
inşallah yeni yıla pozitif sonuçla +1 ile girersin canım😍

bende bu sefer bekleyeceğim diyorum ama evde test var muhtemelen 12. günü bekleyip evde yapmaya başlarım 15. günde duruma göre adet olmazsam kan tahlili yaptırırım 🥹
Evde testte var ama bekliyorum geçen eşime diyorum ki o kadar test yaptım negatif bunda yapmıyorum pozitif çıkarsa çok gülerim kendime 😅

Evde testte var ama bekliyorum geçen eşime diyorum ki o kadar test yaptım negatif bunda yapmıyorum pozitif çıkarsa çok gülerim kendime 😅
benimki rahat bırakmıyor 10. gün yapmaya başla diyor benide ikna edecek sanırım😂 ben birazda sürpriz olsun istiyorum inşallah pozitif sürpriz olur ama her türlüsünü son ana kadar bekleyip iyi ya da kötü sürpriz olsun istiyorum😂❤️‍🩹

benimki rahat bırakmıyor 10. gün yapmaya başla diyor benide ikna edecek sanırım😂 ben birazda sürpriz olsun istiyorum inşallah pozitif sürpriz olur ama her türlüsünü son ana kadar bekleyip iyi ya da kötü sürpriz olsun istiyorum😂❤️‍🩹
İnşallah pozotifi görürüz 💞 bugun kan verdim ama herhangi bir sorun oldu heralde daha çıkmadı sonuç

Merhaba kızlar ben de 18 Aralık'ta aşılama yaptirdim.bende polip vardı ameliyat oldum. Ve pcos var.10 gün gonal-f 450 ve çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 3 büyümüş folekul gördü.18 ne aşılama dedi.1.asilamam.insallah tutar kızlar.Allah arzusunda olan bütün kızların kucağını doldursun inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Bizim sürecimiz baya benzermiş, bende de 2 polip vardı ameliyat oldum, pcos aynı şekilde, bende letu ile başlamak istedi doktor adetin 2. Gününden itibaren 5 gün letu kullandım, 13 aralık cuma günü 2 yumurtadan bahsetti 15 ve 18 mm sağ tarafta aşılama yapalım dedi c.tesi gece çatlatma iğnesi vuruldum 16 aralık p.tesi de aşılamam yapıldı, şimdi progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam, heyecanla bekliyoruz bakalım 🤗 inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız, daha çok yeni 5. Gün ama hiç bi şey hissetmiyorum 😁 bazen psikolojik olduğuna inandığım bi sağ tarafta bi şeyler hissedebiliyorum ama tamamen yalandan bence onu saymıyorum😅

Kızlar 16 sinda aşılama oldum. Bugün tam bir hafta oldu. Ama hiç belirtim yok asla yok.
Göğüslerde dolgunluk, damarlanma, meme ucunun koyulaşması, beyaz renkli akıntı, kasıkta pıt pıt atma… en cok okudugum belirtiler. Ama ben hicbirini yasamiyorum. Tutmadığını düşünüyorum açıkçası. Belirtiler icin erken deniyor ama bir çok kisi 5. 6. Gün itibariyle bu belirtileri yaşamış. Sizler ne durumdasınız?

Aşılama olduğu için belirtiler ondan kaynaklaniyor olabilir asilamadan dolayı gebelik belirtisi aramayın derim . Nerdeyse gebelikle aynı etkiler verebiliyor iğne etkisi

Kızlar 16 sinda aşılama oldum. Bugün tam bir hafta oldu. Ama hiç belirtim yok asla yok.
Göğüslerde dolgunluk, damarlanma, meme ucunun koyulaşması, beyaz renkli akıntı, kasıkta pıt pıt atma… en cok okudugum belirtiler. Ama ben hicbirini yasamiyorum. Tutmadığını düşünüyorum açıkçası. Belirtiler icin erken deniyor ama bir çok kisi 5. 6. Gün itibariyle bu belirtileri yaşamış. Sizler ne durumdasınız?
Ben de 16sında yaptırdım bende de pek bi belirti yok yumurtalar büyürken hissettiğim gibi sağ tarafımda bazen ufak bi anlık ağrı oluyor ama arkadaşların da dediği gibi iğneden olabilir 🤗 beklemedeyiz haftasonu bi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Selam canım bende 16sında aşılama oldum ☺️ bende de belirti sayabileceğim ilk günlerde kasıklarımda bi huzursuzluk vardı. Şuan sadece aşırı gazım ve aniden idrar gelmem var. Birde dün gece ayak tabanlarım alev alev yanıyordu 😵‍💫 ama kolestrolüm yükseldiği zamanlarda da öyle oluyor ayak tabanlarım belkide kolestrolümde yükselmiş olabilir. Bunun haricinde bende de başka bişey yok. Hatta bazen aşılama olduğumu bile unutuyorum 🤣

Ben de dün 2. Aşılamayı yaptırdım. 1. Çok baştan salma yapılmıştı çatlatma iğnesinin 24. Saatinde idrara sıkışık gel falan dememislerdi hiç ulturasondan bakmamislardi yumurta çatlamış mi diye ve rahim ağzı açılmamış diye zorlamislardi çok ağrım ve kanamam olmuştu kendimi çok kasmistim sonucu da hüsran oldu. Hemen ertesi ay tekrar başladım doktor gonal f 5 gün 50 kullan dedi ama geçen ay da öyle kullandım tek yumurta oluştu tek tüpüm açık o yüzden sadece sağdan yumurta istiyoruz soldan olursa ihtimal çok düşüyor bu ay 2 tane oluşsun en azından bir tane sagda olsun diye doktoru dinlemedim 62.5 kullandm 🙈 2 yumurta oluştu biri sağda biri solda cumartesi günü akşam 11 buçukta ovitrelle vurdum dun de tam 36 saat sonra ulturasondan ikisinin de catladigini gördükten sonra aşılamayı yaptık bu defa bilerek sıkışık girdim ve hiç canim acimadi çok hafif kanama oldu dulphaston ve omega 3 başlattı inşallah bu defa tutar 🤲 isteyen emek veren herkese nasip olsun

Back
X