- 8 Şubat 2016
- 282
- 66
- 48
Evet canımNoldu adet mi oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımNoldu adet mi oldun
Hayırlısı olsun canım yaa vardır herşeyden bir hayır. Benim adetim de geldi gelecek sanırım bugün goguslerimdeki ağrı ve şişlik de kayboldu,bu da hamile olmadigima işarettir dimi?Evet canım
Onu bilemeyiz kuzum hiç belli olmaz sen umudunu yitirme bak yukarda bir yerde sayfa ismi verdim instegramda tekrar yazayım gir bir bak yorumları oku bir maçından herkes kullanmış çok da memnunlar bugün bende sipariş verdim kullanicam tavsiyem sana da sayfa adı (clifeballibitkiselmacun ) gir bu sayfaya tamam mı vatsaptan yazınca geri dönüş yapıyorlar canımHayırlısı olsun canım yaa vardır herşeyden bir hayır. Benim adetim de geldi gelecek sanırım bugün goguslerimdeki ağrı ve şişlik de kayboldu,bu da hamile olmadigima işarettir dimi?
Tamam canım sağolasın, bakıyorum şimdi.Onu bilemeyiz kuzum hiç belli olmaz sen umudunu yitirme bak yukarda bir yerde sayfa ismi verdim instegramda tekrar yazayım gir bir bak yorumları oku bir maçından herkes kullanmış çok da memnunlar bugün bende sipariş verdim kullanicam tavsiyem sana da sayfa adı (clifeballibitkiselmacun ) gir bu sayfaya tamam mı vatsaptan yazınca geri dönüş yapıyorlar canım
Canım baktım instagramdan yorumlar cok iyi ama o macunun içinde hangi bitkiler var yada neye nasıl iyi geliyor onlarla ilgili bilgi bulamadım. Sen biliyorsan anlatir misinTamam canım sağolasın, bakıyorum şimdi.
Hayıt tohumu civanpercemi ve bikac bitki daha vatsaptan yazdığınızda sana sayfa linki yolluyor ve bütün bilgiler var orda Google'a clife yaz sayfa acilirCanım baktım instagramdan yorumlar cok iyi ama o macunun içinde hangi bitkiler var yada neye nasıl iyi geliyor onlarla ilgili bilgi bulamadım. Sen biliyorsan anlatir misin
Tamam canım sağolasın.Hayıt tohumu civanpercemi ve bikac bitki daha vatsaptan yazdığınızda sana sayfa linki yolluyor ve bütün bilgiler var orda Google'a clife yaz sayfa acilir
gidiliyor çok ben 4.günü gitmistimKizlar merhaba asilama icin adetin 4. gunu gidilir mi benim adetin 2. ve 3. gunleri hafta sonuna denk geldi
Benim olumsuz cnmKızlaaaaar aşılaması sonuçlanan, belli olan var mı?????
Benim olumsuz cnm
şöle bisey ama benim 13.günü 26.6 çıktı 20.günü 10.6 çıktı yarin tekrar gideceğim ama olumsuz diye düşünüyorumbnm de olumsuzz
aşılamanın 11.günü kırmızı nokta tarzında kan geldi sonra kahverengi leke geldi sürekli o zaman gittiğimde doktora 26.6 çıkmıştı değerim sonrasında devam edince kahverengi akıntı tekrar gittim 10.6 olmuştu değerler sonrası 3 gün adet yarin tekrar gideceğim bilmiyorum ne olacak hayırlısı ya Rabbim ol diyecek olub edecek nasip sağlıklı olsunda vardır bir zamanı zorlamanın üzülmenin anlami yok diyorum ama bende ister istemez üzülüyorumHayırlısı olsun canım. Herşeyde bir hayır vardır. Peki asilamadan kaç gün sonra adet oldun?
Bu duruma kimyasal gebelik diyorlar sanırım. Benim de bu akşam kahverengi lekelenmem başladı. Ama ben daha kandan tahlil yaptirmamistim, şimdi acile gittim kan verdim bakalım ne çıkacak.şöle bisey ama benim 13.günü 26.6 çıktı 20.günü 10.6 çıktı yarin tekrar gideceğim ama olumsuz diye düşünüyorum
hayırlısı com ne oldu sonucunBu duruma kimyasal gebelik diyorlar sanırım. Benim de bu akşam kahverengi lekelenmem başladı. Ama ben daha kandan tahlil yaptirmamistim, şimdi acile gittim kan verdim bakalım ne çıkacak.
Negatif canım malesef. Şimdi napicam hiç bilmiyorum kafam çok karışık canım çok sıkkınhayırlısı com ne oldu sonucun
bende senin gibiydim ağladım çok ama saldim simdi hayirlisi Rabbim buyukNegatif canım malesef. Şimdi napicam hiç bilmiyorum kafam çok karışık canım çok sıkkın
Gercekten mi ya ben bos yere gitmis olmayim diye gitmedim 1 ay bosa gecti simdi neyse artik hayirlisi boyleymisgidiliyor çok ben 4.günü gitmistim
aynen hayirlisiGercekten mi ya ben bos yere gitmis olmayim diye gitmedim 1 ay bosa gecti simdi neyse artik hayirlisi boyleymis