• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun canım yaa vardır herşeyden bir hayır. Benim adetim de geldi gelecek sanırım bugün goguslerimdeki ağrı ve şişlik de kayboldu,bu da hamile olmadigima işarettir dimi?
Onu bilemeyiz kuzum hiç belli olmaz sen umudunu yitirme bak yukarda bir yerde sayfa ismi verdim instegramda tekrar yazayım gir bir bak yorumları oku bir maçından herkes kullanmış çok da memnunlar bugün bende sipariş verdim kullanicam tavsiyem sana da sayfa adı (clifeballibitkiselmacun ) gir bu sayfaya tamam mı vatsaptan yazınca geri dönüş yapıyorlar canım

Onu bilemeyiz kuzum hiç belli olmaz sen umudunu yitirme bak yukarda bir yerde sayfa ismi verdim instegramda tekrar yazayım gir bir bak yorumları oku bir maçından herkes kullanmış çok da memnunlar bugün bende sipariş verdim kullanicam tavsiyem sana da sayfa adı (clifeballibitkiselmacun ) gir bu sayfaya tamam mı vatsaptan yazınca geri dönüş yapıyorlar canım
Tamam canım sağolasın, bakıyorum şimdi.

Canım baktım instagramdan yorumlar cok iyi ama o macunun içinde hangi bitkiler var yada neye nasıl iyi geliyor onlarla ilgili bilgi bulamadım. Sen biliyorsan anlatir misin
Hayıt tohumu civanpercemi ve bikac bitki daha vatsaptan yazdığınızda sana sayfa linki yolluyor ve bütün bilgiler var orda Google'a clife yaz sayfa acilir

Hayıt tohumu civanpercemi ve bikac bitki daha vatsaptan yazdığınızda sana sayfa linki yolluyor ve bütün bilgiler var orda Google'a clife yaz sayfa acilir
Tamam canım sağolasın.
Bu arada ben hala adet olmadım, çatlatma iğnesinin üstünden 18 gün geçti. Aşılama da 23 Mart'ta yapıldı. Normalde çatlatma iğnesinden 15 16 gün sonra geliyordu. Hamile miyim desem belirtiler kayboldu, goguslerim şişmişti ve açıyordu artık indiler acı da yok. Bu arada son tuvalete gittigimde peçeteye silerken koyu sarı gibi çok açık kahverengi gibi leke oldu peçeteye. Kafam karıştı adet mi olamıyorum ne oluyor :S

Hayırlısı olsun canım. Herşeyde bir hayır vardır. Peki asilamadan kaç gün sonra adet oldun?

Hayırlısı olsun canım. Herşeyde bir hayır vardır. Peki asilamadan kaç gün sonra adet oldun?
aşılamanın 11.günü kırmızı nokta tarzında kan geldi sonra kahverengi leke geldi sürekli o zaman gittiğimde doktora 26.6 çıkmıştı değerim sonrasında devam edince kahverengi akıntı tekrar gittim 10.6 olmuştu değerler sonrası 3 gün adet yarin tekrar gideceğim bilmiyorum ne olacak hayırlısı ya Rabbim ol diyecek olub edecek nasip sağlıklı olsunda vardır bir zamanı zorlamanın üzülmenin anlami yok diyorum ama bende ister istemez üzülüyorum

şöle bisey ama benim 13.günü 26.6 çıktı 20.günü 10.6 çıktı yarin tekrar gideceğim ama olumsuz diye düşünüyorum
Bu duruma kimyasal gebelik diyorlar sanırım. Benim de bu akşam kahverengi lekelenmem başladı. Ama ben daha kandan tahlil yaptirmamistim, şimdi acile gittim kan verdim bakalım ne çıkacak.

Back
X