• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart ayında aşılama yaptıranlar ve yaptıracaklar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım var mı bir haber senden aynı gün aşılama olmuşuz ne durumdasın merak ettim ben bekliyorum
Canım var mı bir haber senden aynı gün aşılama olmuşuz ne durumdasın merak ettim ben bekliyorum
Evet canım ben de 23ünde oldum. Ben de beklemedeyim bugün progestanim bitmişti onu alırken birde hamilelik testi aldım. Yarın sabah yapicam ikinci çizgi biraz da olsa belirirse kan tahlili vercem.
Ama benim umudum yok, belimin sol tarafı ağrımaya başladı yine ayağımin üstüne basamiyorum, benim böyle bel ağrım olduğu zaman kesin adet oluyorum :(
Bide sanki gögüslerimin şişkinliği indi anlamadim.

Evet canım ben de 23ünde oldum. Ben de beklemedeyim bugün progestanim bitmişti onu alırken birde hamilelik testi aldım. Yarın sabah yapicam ikinci çizgi biraz da olsa belirirse kan tahlili vercem.
Ama benim umudum yok, belimin sol tarafı ağrımaya başladı yine ayağımin üstüne basamiyorum, benim böyle bel ağrım olduğu zaman kesin adet oluyorum :KK43:
Bide sanki gögüslerimin şişkinliği indi anlamadim.
Öyle deme belli mi olur bak bende gaz,bel ağrısı ,ve diğer belirtiler hep var ama umudum var yine de inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün canım ben birde aşılama günü ve sonrası öksürük tuttuydu beni oksure oksure ona rağmen umudum var düşün yani

Öyle deme belli mi olur bak bende gaz,bel ağrısı ,ve diğer belirtiler hep var ama umudum var yine de inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün canım ben birde aşılama günü ve sonrası öksürük tuttuydu beni oksure oksure ona rağmen umudum var düşün yani
Yani tabii Allah bilir. Ama dediğim gibi hissim olumsuz olacağı yönde.
Öksürmekle alakası hani tutunmaz diye mi canım?

Yani tabii Allah bilir. Ama dediğim gibi hissim olumsuz olacağı yönde.
Öksürmekle alakası hani tutunmaz diye mi canım?
Evet canım o kadar öldürdüm ki kuru ve gıcık şeklinde hep kasıklarım zorlandı bence yarın da test yapma bekle bikac gün iyice gelmezse ozaman yap daha garanti olur bu ilaçlar ve progestan da etkiliyor adeti

Evet canım o kadar öldürdüm ki kuru ve gıcık şeklinde hep kasıklarım zorlandı bence yarın da test yapma bekle bikac gün iyice gelmezse ozaman yap daha garanti olur bu ilaçlar ve progestan da etkiliyor adeti
Yok canım yaa eğer ki olacaği varsa öksürük etkilemez bence.
Ben de birkaç gündür feci grip oldum öksürüyorum hapsiriyorum :(
Ben ztn belirti diye hissettiklerimin progestandan olduğunu düşünüyorum. Doktor bana 200 mg olandan günde 3 tane verdi ama ben sabahları yapamıyorum akşamları iki tane fitil olarak kullanıyorum. Sen kaç tane ve nasıl kullanıyorsun?

Yok canım yaa eğer ki olacaği varsa öksürük etkilemez bence.
Ben de birkaç gündür feci grip oldum öksürüyorum hapsiriyorum :KK43:
Ben ztn belirti diye hissettiklerimin progestandan olduğunu düşünüyorum. Doktor bana 200 mg olandan günde 3 tane verdi ama ben sabahları yapamıyorum akşamları iki tane fitil olarak kullanıyorum. Sen kaç tane ve nasıl kullanıyorsun?
Bana da günde 1 tane verdi gece yatarken 100 mg iki gündür kullanmıyorum bıraktım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim dediğin gibi olacağı varsa olacak zaten canım

Bana da günde 1 tane verdi gece yatarken 100 mg iki gündür kullanmıyorum bıraktım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim dediğin gibi olacağı varsa olacak zaten canım
Benim belirtiler kesin ilaçtan o zaman :(
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda, haber ver sonucunu.

İçim İlk defa bu kadar karışık Allah hayra cevirsin bir başka tuhafim bu ay öyle de çok korkuyorum ki olmayacak diye ama bir yanım da var olduğuna o kadar çok inanıyor ki nasıl bir duygudur anlamadım rabbim olmayacak şeyin hayalini de kurdurmazmis kuş var sanki içimde uçtu uçacak

Hadi yaaa :KK43: benimde adet belirtileri şiddetlendi bir gevşeme var geldi gelecek gibi ne diyim yaa hayırlısı kuzum demek vakti değil daha belki geç döllenme vardır dicem ama ne desem boş gelecek dimi
Sanmıyorum canım geç döllenme olacağını, zaten asilamadan sonra bir kere ilişki önerdiler sonra ilişkide bulunmayin dediler o yüzden geç döllenme olamaz bence.
Psikolojisi çok kötü gerçekten kendimi hazirlamistim ben negatife ama yine de çok üzüldüm :(
Benim ilk asilamamdı. Şimdi ben rahim filmi çektircem. Ben rahim filmi çekilmeden hamile kalabilmistim oyuzden doktor demekki tüpler tıkalı diil demişti ama şimdi şüphe ediyorum acaba kürtaj esnasında filan tüpler mi tıkandı. Offff bu psikolojiyle ben nasıl devam ederim bilmiyom:S

Sanmıyorum canım geç döllenme olacağını, zaten asilamadan sonra bir kere ilişki önerdiler sonra ilişkide bulunmayin dediler o yüzden geç döllenme olamaz bence.
Psikolojisi çok kötü gerçekten kendimi hazirlamistim ben negatife ama yine de çok üzüldüm :KK43:
Benim ilk asilamamdı. Şimdi ben rahim filmi çektircem. Ben rahim filmi çekilmeden hamile kalabilmistim oyuzden doktor demekki tüpler tıkalı diil demişti ama şimdi şüphe ediyorum acaba kürtaj esnasında filan tüpler mi tıkandı. Offff bu psikolojiyle ben nasıl devam ederim bilmiyom:S
Niye sana öyle dediler aşılamadan sonra bir kere ilişki diye o olmamış sonuçta aşılama da bir nevi ilişki tek farkı spermler ilk yolu doktor eliyle geçiyor kuzum.Olsun sen yine de umudunu yitirme olur mu ben devlet Hastanesi'nde oldum bütün herşeyibistiyorlar hsg,tahliller ve yumurta takibinde her çağırdık karında kan ultrason mutlaka verdik üzme kendini olur mu Rabbim ol derse herşey olur dua ediyorum ben burdan herkese

Niye sana öyle dediler aşılamadan sonra bir kere ilişki diye o olmamış sonuçta aşılama da bir nevi ilişki tek farkı spermler ilk yolu doktor eliyle geçiyor kuzum.Olsun sen yine de umudunu yitirme olur mu ben devlet Hastanesi'nde oldum bütün herşeyibistiyorlar hsg,tahliller ve yumurta takibinde her çağırdık karında kan ultrason mutlaka verdik üzme kendini olur mu Rabbim ol derse herşey olur dua ediyorum ben burdan herkese[/QUOTE
Benim gittiğim doktor profesördü birde, öyle dedi asilamadan iki gün önce çatlatma iğnesi olduğum gün ilişki önerdiler birde sonrasinda. Neyse şimdi aklıma takıldı da biraz okudum adet günü gelmeden yapılan idrar testleri doğru da olmayabilir henüz ölcmemis olabilir diyorlar. Ucuz olan testlerdendi aldığım, bebetime diye bir test. Umut fakirin ekmeği sonuçta :)
Birde asilamadan tam olarak kaç gün sonra adet olunuyor canım?

Tabiki öyle adet olmadıysan umut var demektir :) umudunu yitirme kuzum bende kaç kere aldım testlerden artık almıyorum gerek yok varsa zaten adet gelmiyor haa adet geldi ama hamile kaldık onu da zaten anlamayız :) hayırlısı deyip dua edelim kuzum

Benim bu ayda olmadı kızlar hayırlısı Allah'tan gelene isyan edecek değilim napim kısmet değilmiş :( ama çok umutluydum gitti

O kişiye göre değişir kuzum malum ilaçlar da etkiliyor bazen erken bazen geç oluyor ben 28 günde bir okurum genelde ama bir sefer 32 günü buldu

Şimdiye kadar hiç böyle olamamıştım ben bu sefer çok koydu ya oturdum ağlıyorum gitmicem tıp tup bebeğe beklicem bikac ay çok yoruldum gitsem de fayda etmez bu gerginlikle bedenen de ruhen de çok yoruldum

Back
X