aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Çok şükür gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dikkat et kendıne hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah

Merhaba kızlar benimde aşılamamın 10. Günü 2. Aşılamam ilki olumsuz sonuclandı. İlki cok zor geçmisti hem cok uzun bi süreç olmustu hemde aşılama anı zorlamıstı. Bu sefer 1 hafta içinde yumurta büyüdü ve aşılama yapıldı. Pco hastasıyım 1. Aşılamadan sonra gynopol diye bir takviyeye basladım belki de o yüzden hızlı büyüdü yumurtalarım (ilkinde 24. Gün aşılama yapıldı) simdi sonuc bekliyorum.. yakın arkadasımda 2. Asılamasını gecen ay yaptırdı onun pozitif sonuc aldı Rabbim bizede isteyen herkese nasip etsin

inşallah bu sefer pozitifi görürsün bu ay bende tekrar başladım aşılama sürecine hayırlısıyla pozitifleri görelim

Arkadaşım selamlarr aynı gün aşılama yaptırmıştık maalesef ikimiz de negatif sonuçlandık bu ay nasıl bir yol izleyeceksiniz doktorunuz tekrar çağırdı mı

bende 16sında aşılama olmuştum negatifti. adetin 3. günü gittim 5.günü hap başladı salı yumurta kontrolüne gidicem
Benim de bugün adetin 2. Günü randevu aldım öğleden sonra gidicem, o zaman belki bana da hap başlar ilkinde letu kullanmıştım bakalım bu sefer farklı bir doktora gidicem o nasıl bir yol izleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…