- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
Ama gitmen lazım kuzum.kendimizi her duruma hazır etmeliyizBayanlar bugun test yapan oldu mu? Normalde bugun 15.günüm kan tahliline çağırdılar ama gitmedim. Negatif görürüm diye gitmek istemiyorum var mı test yapıp pozitif gören
inşallah yeni yıla pozitif sonuçla +1 ile girersin canımMerhaba kızlar ben de 18 Aralık'ta aşılama yaptirdim.bende polip vardı ameliyat oldum. Ve pcos var.10 gün gonal-f 450 ve çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 3 büyümüş folekul gördü.18 ne aşılama dedi.1.asilamam.insallah tutar kızlar.Allah arzusunda olan bütün kızların kucağını doldursun inşallah
inşallahhhAy canim inşallah hepimiz +1 ile gireriz
Senle aramizda iğne ve çatlatma aşılama dahil 2 gün fark varinşallahhh
evet cok guzel olurrSenle aramizda iğne ve çatlatma aşılama dahil 2 gün fark vartutarsa arkadaş olalım
Evde testte var ama bekliyorum geçen eşime diyorum ki o kadar test yaptım negatif bunda yapmıyorum pozitif çıkarsa çok gülerim kendimebende bu sefer bekleyeceğim diyorum ama evde test var muhtemelen 12. günü bekleyip evde yapmaya başlarım 15. günde duruma göre adet olmazsam kan tahlili yaptırırım
benimki rahat bırakmıyor 10. gün yapmaya başla diyor benide ikna edecek sanırımEvde testte var ama bekliyorum geçen eşime diyorum ki o kadar test yaptım negatif bunda yapmıyorum pozitif çıkarsa çok gülerim kendime
İnşallah pozotifi görürüzbenimki rahat bırakmıyor 10. gün yapmaya başla diyor benide ikna edecek sanırımben birazda sürpriz olsun istiyorum inşallah pozitif sürpriz olur ama her türlüsünü son ana kadar bekleyip iyi ya da kötü sürpriz olsun istiyorum
Benşm ki tutmadıbenimki rahat bırakmıyor 10. gün yapmaya başla diyor benide ikna edecek sanırımben birazda sürpriz olsun istiyorum inşallah pozitif sürpriz olur ama her türlüsünü son ana kadar bekleyip iyi ya da kötü sürpriz olsun istiyorum
yaaa cok uzuldum. insallah bir daha ki ay pozitifi görürsün canımBenşm ki tutmadı
Bizim sürecimiz baya benzermiş, bende de 2 polip vardı ameliyat oldum, pcos aynı şekilde, bende letu ile başlamak istedi doktor adetin 2. Gününden itibaren 5 gün letu kullandım, 13 aralık cuma günü 2 yumurtadan bahsetti 15 ve 18 mm sağ tarafta aşılama yapalım dedi c.tesi gece çatlatma iğnesi vuruldum 16 aralık p.tesi de aşılamam yapıldı, şimdi progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam, heyecanla bekliyoruz bakalımMerhaba kızlar ben de 18 Aralık'ta aşılama yaptirdim.bende polip vardı ameliyat oldum. Ve pcos var.10 gün gonal-f 450 ve çatlatma iğnesi yapıldı.doktor 3 büyümüş folekul gördü.18 ne aşılama dedi.1.asilamam.insallah tutar kızlar.Allah arzusunda olan bütün kızların kucağını doldursun inşallah
Ben inanıyorum.cok inanıyorum.vardir her işte bir hayr lütfen dik dur.devam et tedavine.bir yerde olacak. Eminim ben çok eminim.dua et.bol bol dua et.Benşm ki tutmadı
Ben de 16sında yaptırdım bende de pek bi belirti yok yumurtalar büyürken hissettiğim gibi sağ tarafımda bazen ufak bi anlık ağrı oluyor ama arkadaşların da dediği gibi iğneden olabilirKızlar 16 sinda aşılama oldum. Bugün tam bir hafta oldu. Ama hiç belirtim yok asla yok.
Göğüslerde dolgunluk, damarlanma, meme ucunun koyulaşması, beyaz renkli akıntı, kasıkta pıt pıt atma… en cok okudugum belirtiler. Ama ben hicbirini yasamiyorum. Tutmadığını düşünüyorum açıkçası. Belirtiler icin erken deniyor ama bir çok kisi 5. 6. Gün itibariyle bu belirtileri yaşamış. Sizler ne durumdasınız?
Selam canım bende 16sında aşılama oldumKızlar 16 sinda aşılama oldum. Bugün tam bir hafta oldu. Ama hiç belirtim yok asla yok.
Göğüslerde dolgunluk, damarlanma, meme ucunun koyulaşması, beyaz renkli akıntı, kasıkta pıt pıt atma… en cok okudugum belirtiler. Ama ben hicbirini yasamiyorum. Tutmadığını düşünüyorum açıkçası. Belirtiler icin erken deniyor ama bir çok kisi 5. 6. Gün itibariyle bu belirtileri yaşamış. Sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?