- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
30 yasindsyim. insulune baktirmadim hic. ayri bi test mi yaptrmam gerekHemen hemen aynı değerlerimiz insilün direncin var mı bide yaşınız kaç ben 22 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yasindsyim. insulune baktirmadim hic. ayri bi test mi yaptrmam gerekHemen hemen aynı değerlerimiz insilün direncin var mı bide yaşınız kaç ben 22 yaşındayım
Cylo prognova mı ne adı bir ilaç kullanıyorum ama engel değil hamile kalmaya fsh 5 Lh 4 tü neden birden böyle oldu anlamadımbana 2 defadir pcolu oldugim icn d.kontrol hapi verio o yuzden sordum.
hmmm stres artirio dedi doktor. sukur kistte gorunmuyor dedi ama hormonal olarak cok kotu dengelerCylo prognova mı ne adı bir ilaç kullanıyorum ama engel değil hamile kalmaya fsh 5 Lh 4 tü neden birden böyle oldu anlamadım
Evet oda hamile kalmaya engelmiş bende çıktı pco olanlarda oluyormuş genelde birde sizin tsh ı nasıl düşürdünüz kullandığınız birşey var mı30 yasindsyim. insulune baktirmadim hic. ayri bi test mi yaptrmam gerek
Çok şükür bende de Yok kist ama inşallah düzelir değerlerimiz aşılama için hormonların düzelmesini mi bekleyeceksinizhmmm stres artirio dedi doktor. sukur kistte gorunmuyor dedi ama hormonal olarak cok kotu dengeler
tsh dusurmek icin ekstra bir sey yapmadim d.kontrol hapindan die dusunuyorm. 3 yada 4 gun sogan kur yaptim aksamlari etkisi olmaz amaEvet oda hamile kalmaya engelmiş bende çıktı pco olanlarda oluyormuş genelde birde sizin tsh ı nasıl düşürdünüz kullandığınız birşey var mı
Daha önce ölçtürmüş müydünüz hiçtsh dusurmek icin ekstra bir sey yapmadim d.kontrol hapindan die dusunuyorm. 3 yada 4 gun sogan kur yaptim aksamlari etkisi olmaz ama
doktora gidicm tekrar adet olunca eger olmazsa eylule kadar sonra asilama yaptircm. calisiyrm zor oluyor benim,icin doktora gidip gelmkÇok şükür bende de Yok kist ama inşallah düzelir değerlerimiz aşılama için hormonların düzelmesini mi bekleyeceksiniz
tsh cok yuksek cikiyordu benim. zaten 30 yasindaym kilo alamiyorm 45 kg yum. hormonlar cok calisioDaha önce ölçtürmüş müydünüz hiç
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsınızdoktora gidicm tekrar adet olunca eger olmazsa eylule kadar sonra asilama yaptircm. calisiyrm zor oluyor benim,icin doktora gidip gelmk
Kilonuz süper benim vermem gereken 10 kilom vartsh cok yuksek cikiyordu benim. zaten 30 yasindaym kilo alamiyorm 45 kg yum. hormonlar cok calisio
her yemekte yemek aralarinda maydonoz, dereotu, sade marul yersen 4 kilo verirsnKilonuz süper benim vermem gereken 10 kilom var
Kafanızda nasıl bir kurgu Var bilmiyorum fakat özel şılınga ile yapıyorlar çıksa yada çıkmasa ne yapacaksınız anlamadımSpermler geri vücuttan çıkıyor mu hemen ondan korkuyorum sanırım biraz
pcolulalarda basari orani kac acabaKafanızda nasıl bir kurgu Var bilmiyorum fakat özel şılınga ile yapıyorlar çıksa yada çıkmasa ne yapacaksınız anlamadım
bilmiyorum doktor değilimpcolulalarda basari orani kac acaba