• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama ilaçlarına başlıyan veya başlıcak olanlar gelin birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet oda hamile kalmaya engelmiş bende çıktı pco olanlarda oluyormuş genelde birde sizin tsh ı nasıl düşürdünüz kullandığınız birşey var mı
tsh dusurmek icin ekstra bir sey yapmadim d.kontrol hapindan die dusunuyorm. 3 yada 4 gun sogan kur yaptim aksamlari etkisi olmaz ama

Çok şükür bende de Yok kist ama inşallah düzelir değerlerimiz aşılama için hormonların düzelmesini mi bekleyeceksiniz
doktora gidicm tekrar adet olunca eger olmazsa eylule kadar sonra asilama yaptircm. calisiyrm zor oluyor benim,icin doktora gidip gelmk

Kizlar merhaba bende yarin 3.asilama icin doktora gitcem.aralik ve ocakta ust uste 2 asilama yaptirdim sonuc alamadik.sonra biraz kendi haline birakalim dedik gene sonuc yok.ikimizdede sorun yok olarak görülüyor.ilk asilamalarim klomenle oldu muhtemelen gene oyle olacak.insallah bu sefer olumlu sonuc alırız

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin ❤️

Bende baslaya bilirim persembe gunu gonal F ve ovitrelle insallah tutar ilk seferde 22 agustosta 4 yillik olucam

Kizlar ben de aşılama olacagim eger bu ayda olmassa. Bir kizim var ve memurum acaba ucretlendirme nasil olacak bu rapor isleri falan... ozel hastanede ucreti sordum 90 lira dediler ama buralarda okudiklarim cok daha uçuk ucretler anlayacaginiz kafam karisti yardimci olur musunuz

Back
X