Arafta kaldım...

Evleneyim de ne olursa olsun diyon yani? Yanmışsın bacım bir bardak su iç.
kadınlık hormonu çalışıyor kafası çalışmıyor azgınlık kadınların bellası !!! çoğu kurban gitti ,yazık oldu kandırıldılar !!!! aşk uğruna ,sex uğruna

kadınlık hormonu çalışıyor kafası çalışmıyor azgınlık kadınların bellası !!! çoğu kurban gitti ,yazık oldu kandırıldılar !!!! aşk uğruna ,sex uğruna
Azgınlık demeyelim de yani yalnızlık zor diyelim

Lütfen saygılı olur musunuz yorum yaparken! Saftirik vs akıllanmamış demeniz için açmadım konuyu. Evlenmeden aynı evde yaşamaktan da bahsetmedim ayrıca. Sonuçta bir kızım var elbette böyle bir şey yapmam. Ayrıca o kadın cinayetlerine kurban gidenlerin çoğu evli ne yazık ki sadece aynı evi paylaşanlar öldürülüyor gibi genelleme yapmamanız lazım.

Benden bişey bek Benden bişey bekleme gittiği yere kadar demiş resmen bu tür insanlar ailesinin bulduğu kız ile şak diye evlenir olan size olur nerden biliyosun diye sorma

Vazgeçelim gerekirse çocuk vs yapmayalım böyle evlenmeden devam edelim ailem kabul edene kadar dedi hatta. Ama mantıklı olan bu değil, evcilik oynamıyoruz diyorum.
Kabul edene kadar? Ya hiç etmezlerse? Malum sevgiliniz ana kuzusu. Tabi ki ailelerin görüşleri de önemli ancak kendisi de ne istediğini bilmeli. Net olmalı. Sizin bi çocuğunuz var ikinci evlilik sıkıntısını atlatmakta zorlanabilir. Onu düşünmek zorundasınız. Ama erkeğin öyle bi derdi yok. Ayrılır biter onun hayatında bir şey değişmez. Sizin için ise çok şey değişir. Ayrıca ben sevgilinizinde sizi sevdiğini ve evlenmek istediğini düşünmüyorum açıkçası. Olgun olabilir, ama sorumluluk alabilecek yaşta değil.

böyle yazmalıyım ki bütün ayrıntıları düşünüp hareket ediniz diye liseli kız gibi aşık hareketlerde bulunmayınız diye

Gerçekten arafta kalacak kadar tecrübesiz misiniz ?
Bu işin oluru yok, iknayla zorlamayla olacak işten hayır gelmez keza adamın ailesine karşı duracak gücü de isteği de yok
Bu karmaşanın içine girmeye değer mi ?
Çocuklu evliliklere karşı değilim, bende çocuklu bir adamla evlendim ancak ilişkinizde adam sizden 8 yaş küçük, kendisi daha olgunlaşmamış, sorumluluk almayı beceremezken bir ailenin sorumluluğunu nasıl alacak hiç düşündünüz mü? Yaşına göre olgun güzellemesini bir yana bırakıp mantıklı düşünün nerden baksanız elinizde kalır bu ilişki , hayatınıza bakın, sizi oyalamasına izin vermeyin

Benden bişey bek
Benden bişey bekleme gittiği yere kadar demiş resmen bu tür insanlar ailesinin bulduğu kız ile şak diye evlenir olan size olur nerden biliyosun diye sorma
kız seçilmiştir bile ama adam sex te antreman yapmalı o kurban da konu sahibi , erkek kısmı kadına kardırmakta acaip usta

Size katılıyorum, bekleyelim demiş birde neyi bekliyor; ailesinin oğlum sana kiz bulduk gel görücü gidelim demesini mi. Konu sahibiyle asla evlenmez bu adam.

ema1 yine formunda

Konu sahibi, karşındaki adamın ailesi de kendince haklı kısmen; çocuklu biriyle olmak çok zor, eski eş sürekli hayatınızda olacak, bunu herkes kabul edip medenice yürütemeyebilir. "Başkasının çocuğunu mu büyütecek?" demeleri çok çirkin, o ayrı.
Benim kuzenim de boşanmış çocuklu bir kadınla birlikte, kuzen hiç evlenmedi, ailesi kızın boşanmış olmasını sorun etmiyor, çocuklu olması da aslında sorun olmaz ama eski eş baya psikopat imiş, bu yüzden kuzenimin ailesi çekiniyor. Hatta geçen "keşke o adam karışıp huzur bozmayacak olsa da o küçük kıza biz kol kanat gerip aile olsak" dediler, böyle merhametli, aklı başında insanlar da var yani.
Önemli olan karşındaki adamın duruşu, iki arada bi derede kalmış olabilir, zor bi durum ama güven vermiyorsa hiç uzatmaya gerek yok. O seni ikna edeceğine sen ona dil döküyor gibisin, yapma.

Bağrınıza taş basıp ayrılın, zaten 38 yaşındasınız 2 yıl tartışmalarla arafta kalarak bekleseniz 40 yaşında olacaksınız. 40 tan sonra insan düzen ister huzur ister. Olsa bile hep huzursuzluk , yıpranmışlık zor yani. Ben olsam devam etmezdim.

İstediği kadar olgun olsun 8 yaş ciddi bir fark. Kaldı ki anne babasının ağzına bakıp onlara göre karar veren biri olgun da değildir. Hiç evlenmemiş, çocuğu yok. Sizi anlayamaz. Baktığınızda birbirinize denk değilsiniz maalesef. Evlenseniz ailesiyle çok sıkıntı yaşayacaksınız. Sevgiliniz de yanınızda olmayacak. Biraz daha akıllıca davranmanız gerek çocuğunuz var onun sorumluluğu üstünüzde neticede

Yillar geçiyor ama sen hiç değişmiyorsun. Değişik geldin değişik gideceksin.

Yanlış anlamayın yargılamak falan değil niyetim ama, bu adam yarın evlenelim dese 1.5 senedir tanıdığınız birini gerçekten 6 yaşında kızınızla aynı evde yaşatacak mısınız? Adamın ailesi sizin çocuğunuzu büyütmesini istemiyor, siz de aileni sil at diyen yok diyorsunuz. Ne olacak peki sizin çocuğunuz o adam ve ailesinin gözünde, nasıl davranışlarla karşılaşacak bunları tahayyül edebiliyor musunuz?

İlk evlilik size hiç bir şey katmamis ne deneyim ne ders.Bile bile kendinizi ateşe atıyorsunuz ama bu sefer 6 yaşında bir masumuda birlikte.......

uyku vaktim geldi ben gidiyorum bugünlük bukadar yavrucağa iyi bir gelecek olsun istiyorum annenin kaderini yaşamaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…