Arafta kaldım...

Şimdi gördüm ayrıldığınızı. En doğrusunu yapmışsınız…
Aslında ayrılmıştık ve çok kararlıydım. Geldi kapıya yine sonra benden süre istedi birkaç hafta. 1 ay bile olmayacak dedi. Sırf merak ettiğimden ve bunca şey üstüne tamam dedim bekliyorum. Şimdi yüksek lisansa hazırlandığı için sınavı var geçince ne yapacaksa yapacak

Benim takıldığım nokta kızınız. Yaş farkı çok önemli değil bence ama kız çocuğu, yaşadığımuz ülkeden duyduğumuz şeyler belli. Ailesinin sözünü dinlemesine hadi bir noktaya kadar anlarım da sizi de oyalıyor. Olgun bir adam olsa hadi neyse de.

Yanlış yapmışsınız. Kapısına köleymişsiniz gibi keyfini bekliyorsunuz farkında mısınız… profilinizdeki yaş doğru mu, inşallah değildir. Sizden 2 yaş büyüğüm bu arada.

bence hic olgun biri degil. ayrica 30 yasinda adam, istese herkesi karsisina alir, sizinle evlenirdi. eger beraber oluyorsaniz, muhtemelen evlilige de cok ihtiyac duymuyor olabilir. ayrica ailesine yardim ediyorsa ailesi istemez o yardimin kesilmesini. evet derdim evlilik deyin, az otede aglasin. kesinlikle yillarinizi bu adama feda etmeyn. yasiniz ileri, zaman kaybetmeyin.

Ailesi "kendilerine göre" istememekte haklı olmakla beraber, sizin isteğinizin ahlaki vicdani herhangi bir sakıncalı durumu yok. Eş adayınızın bunu düşünerek karar vermesi gerek. Yani evet benim ailem bu kadını istemiyor ama istememe sebeplerinin dini ahlaki vicdani vs. dayanağı nedir? Cevap hiçbir şey. Kendi saçma sapan örf vs bakışlarına göre bir sonuca varıyorlar. İşte bu noktada eş adayınızın vicdanen rahat bir şekilde sizinle evlenmeye ikna olması gerekir. Çünkü siz hiçbir şekilde kötü bir yol tercih etmediniz.
Eş adayınızın samimi olmadığını, cesaret edemediğini, evlenme konusunda aslında ailesinin yaşadığı korkuları Onun da yaşadığını düşünüyorum.

Kesinlikle ailesi maddi yardımların kesileceğini de düşünüyordur. Ama bunu da anlatamadım ne hali varsa görsün artık zaten

Haklısınız bunu ona da zamanında anlatmıştım. Sonuçta sadece korkularından dolayı onlar kendilerince doğru olanı yapıyor ya da düşünüyor önemli olan senin ne düşündüğün demiştim. Bir türlü anlatamadım zaten sonunda da pes ettim. Gitsin aileciğinin dizinin dibinde mutlu mesut yaşasın....

Sizi gerçekten isteseydi ben bunu eş istiyorum derdi hepsinin ağzını kapattırdı erkeklere çok güvenmeyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…