Arada kaldım

Tam ben sizi az çok anlayabiliyorum diye lafa girecektim ama kedi kovduran kişi olduğunuzu farkettim. Neyse yine de az buçuk anlayabiliyor gibiyim çünkü benim kaynanada beni hamileliğimde ve lohusaligimda deli etmişti ama haklı değilsiniz. Benimki assssla yalnız bırakmıyordu. Ya bişey olursaymis. Eşimi de çok doldurmuştu o dönem bu konuda. Eşim de gece mesaisi sık olan biri ve kaynana en çok da bunu kullandı. Tüm hastalıklar gece çıkar yalnız kalamazsiniz dedi hep hala da diyor. Önce bi kırkı çıksın,3 aylık olsun,6 ay olsun ek gıdaya başlasın diye diye aylarca yakamdan düşmedi ve öyle sizin ki gibi mantıklı gerekçelerle de yapmadı bunu. Sürekli çatışma halindeydim. Hep ama hep kendi doğrusunu dayatti. Batıl inanç merakından bahsetmiyorum bile. Sizinki yine haklı benimki cidden yanlış şeyler iddaa ediyordu hala da öyle. Sürekli de elestirirdi. Şimdiki aklım olsa kim ne düşünürse düşünsün der kovardim salak gibi yeni anneligin şokuyla bişey diyemedim. Biraz da eşimle tartışma kaldıracak gücüm yoktu o dönem. Şu an sağda solda gelin bakamiyordu ondan o kadar kaldım diyormuş Bence öyle bir kaynananiz olduğu için şükredin ve durduk yere kadına kurulmayin. Sorunlu,herseye karışan kaynana gormemissiniz siz.

İki haftadir ayni konuyu aciyorsun bacim,niye bu kadar takıntı haline getirdin kv?
Annen hasta zaten,yalniz kalma diye destek olmak istiyor kadin
Ama her konununda kv isyanın var yardim ettigine emin misin?

İlk defa gelininden daha bilinçli bir kayınvalide gördüm. Siz doğurup ona verin o büyütsün bence.

Ben sizin eski konunuzu da hatırladım. Kadını kullanıp bir de şikayet ediyordunuz. Değişik ya insanoğluna yaranmak çok zor. Asıl kadıncağıza üzüldüm ben.

Amannn ne dert ediyorsun
Alışkınsın attırmaya

Söyle kocana atsın dışarı
O kedinin ahı hep üzerinde olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…