Arada kaldım

Çok teşekkür ederim .. Sağolsun öyle .. usulünce söylesem de benden kırılabilir ..Eşime söyleyeceğim o konuşur kimse kırılmasın…

Ay yine bir kaç fuzuli yazmış yine ilk cümlede okumayı bırakıp engelledim şikayet ettim.

Ya düzgünce söyleyebilirsin ne bu like almak için hakarete bedduaya varacak ithamlar .. İşinşz gücünüz yok mu sizin..

Ben doktorum bu arada.. Sizi yönlendiredebilirim.

Bu şekilde düşünürseniz sorun yaşamamak ihtimaliniz yok ki.
Haklı olduğu konularda bir sırf kayınvalide diye rahatsız olmuşsunuz.
Kendi kendinizi doldurup duruyorsunuz.

Annenizle ilgili de şimdi başka çocukları ilgilenmeyecek de ne zaman ilgilenecek? Doğum yapacaksınız, yorucu bir süreç sizi bekliyor, annenizle ilgili başka şeyler yoksa arada, kardeşlerinizle iletişime geçin, onlar ilgilensin bir müddet.

Az yeyin uşak tutun, iş varken dibinizde olsun iş görsün, iş yokken çekilsin köşesine elektrikli süpürge gibi, bi şeye yorumu olmasın, ne âlâ memleket.

Öyle yapacağım valla .. canından bezdireceğim bi gelsin de
Daha kadın gelmeden burada yazmışsınız bir gelsin de canından bezdircem iş yaptırcam diye. Cidden kötü kalpli bencil problemli biri olduğunuzu düşünüyorum ben. Hep erkekler boşanınca onlara kızıyoruz diğer kadın boşa boşanmamış diye ama kusura bakmayın eski kocanız sizi boşa boşamamış cidden Allah kurtarmış adamı ;darısı şimdiki eşinize

normalde bana yardımcı olur yemek yapar tarlaya yanımda gelir eksikleri almaya çalışır

Ben doktorum bu arada.. Sizi yönlendiredebilirim.
Siz geçen konularda koktuğu için kocası yanına yanaşmayan üye değil miydiniz? Tarlada çalıştığınız için terliyor olabileceğinizi söylemiştiniz hatta sık banyo yapmadığınız aklımda kalmış. şimdi ne ara doktor oldunuz? Hem hasta bakmak hem tarla zor olmuyor mu ☺

Çalıştığım işyerinde neredeyse 1 seneye yakın birbirine açıldığım, sevgimizi dile getirdiğim biri var..
İşyeri sahibinin oğlu..
Bu kişi de hastane sahibinin oğluydu zaar? Hayır atıyorsun bari yutulabilir boyutlarda at be bacım.

Ay çok güldüm cidden hormon filan etkisi değil bu ablamız klinik vaka

Biraz cebi dolsun bu da bırakır gider zaten.

Aaaa evet ya nasılda hatırlıyorsunuz? Helal olsun size.

Siz yazınca hatırladım şimdi o konuyu.

Bu abla doktorsa ben ağır ceza reisiyim.

Bu da meslektaşınız mı?

Yorumların çoğunu okudum, hiçbirinde hakaret yoktu. Şikayet olarak ne yazıyorsunuz Allah aşkına? "Hoşuma gitmedi." yazınca oluyor mu, bilmediğimden soruyorum.

Bir de kayınvalidenizin madem sepetleyebileceğiniz sizden uzakta bir evi varken kediyi neden yollattınız? Sizin evinize mi getiriyordu hayvancağızı? Ama doktor olarak siz daha iyi bilirsiniz tabi... Uzmanlığınızı da tarlada yaptıysanız terli terli...

Aman Allah'ım, müthişsinizNasıl da serdiniz önümüze bu saçmalıkları, valla helal olsun Bu kadın ne böyle ya???!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…