- 28 Kasım 2010
- 41.512
- 137.287
-
- Konu Sahibi Smile Forever
Tesekkur ederim.Tam yoresel bir is olmus,cok degisik hamurlar falan,ilk defa gordum. Bizde bu hamurlar minik olarak
Corbanin icine konulup pisiriliyor. Sizin tarifiniz daha ozgun olmus sanirim. Ellerinize saglik ,basarilar
Kesme corbasi bizimki de,malzemeleri ayni. Bu sekilde de harika olmus bence cok degisik. Ben cok begendim yaTesekkur ederim.Senelerdir boyle gordum annemlerden boyle yapiyorum
Sizin dediginiz corbanin ismi ney?
Tat olarak ayni, isim ve sunum olarak farkli demek ki. Olsun o da bizim bu da bizim. Begenmenize sevindim.Kesme corbasi bizimki de,malzemeleri ayni. Bu sekilde de harika olmus bence cok degisik. Ben cok begendim ya
Bayildim hem de. Elleriniz kollariniz dert gormesin,deneyecegim mutlakaTat olarak ayni, isim ve sunum olarak farkli demek ki. Olsun o da bizim bu da bizim. Begenmenize sevindim.
Tesekkur ederimEllerine sağlıkk , Yarışmada başarılar dilerimmmmm
TesekkurlerHep merak ettiğim bir türlü deneyemedigim bir çorba ellerine sağlık bu defa aklıma düşürdün vallahi yapicammm
Bence bayılırım böyle çorbaları çok seviyorum hatta tam bi corbaciyim bennTesekkurler
Umarim severseniz
Cok tesekkur ederimEllerine sağlık canım geçende yozgatlı bir arkadasimdann dinlemistim bu corbayi.. başarılar dilerim
Tercih meselesi tabi ki. Tesekkurler yine deBir süre zorunlu Yozgat'ta yaşadım, orada yaparlardı. Hamuru lök lök yutmaları iştahımı kaçırıyordu valla, sevemedim bu çorbayı.. Ellerinize sağlık yine de..
Tesekkur ederimellerinize saglik basarilar dilerim ^^ :)
Cook tesekkur ederimeline sağlık başarılar