Çorbalar Arabaşı Çorbası- Tat Köy Salça Sponsorluğunda

ellerine sağlık canım afyonlu komşumdan yıllar evvel yemiştim konyalılar da çok yapıyor bu çorbayı esas nerenin acaba bol şans yarışmada

ellerine sağlık canım afyonlu komşumdan yıllar evvel yemiştim konyalılar da çok yapıyor bu çorbayı esas nerenin acaba bol şans yarışmada
Cok tesekkurler
Esas nerenin bilemiyorum. Yozgat,Kirikkale,Konya,Ankara,Sivas'in oldugunu soyleyenler var
Aslinda bir cok yoreyle bagdasmis.
Bize yapip icmek dusuyor sanirim

Afyon'da var sanirim siz yazinca fark ettim.

Cok tesekkurler
Esas nerenin bilemiyorum. Yozgat,Kirikkale,Konya,Ankara,Sivas'in oldugunu soyleyenler var
Aslinda bir cok yoreyle bagdasmis.
Bize yapip icmek dusuyor sanirim

Afyon'da var sanirim siz yazinca fark ettim.
bazı şeyler var ki her şehir kendinin olduğunu söylüyor :) bu da onlardan biri sanırım

Ellerinize sağlık ❤
Ben hamurunu ilk defa gördüm tadı nasıl yumuşak bi kıvamı mı var çok merak ettim
Cok tesekkurler.
Hamuru evet yumusak kivamli, nasil tarif ediyim tuzlu muhallebi gibi ama koyu kivamlisindan.
Hamurun ozelligi corbayla birlikte cignenmeden yutulmasi ama gel gor ki basaramadim

Cok tesekkurler.
Hamuru evet yumusak kivamli, nasil tarif ediyim tuzlu muhallebi gibi ama koyu kivamlisindan.
Hamurun ozelligi corbayla birlikte cignenmeden yutulmasi ama gel gor ki basaramadim
İlk defa gördüm ben denemek de isterim ama tadını merak ettim yemezsek zayi olur malzemeleri azaltarak bigün deneyim

İlk defa gördüm ben denemek de isterim ama tadını merak ettim yemezsek zayi olur malzemeleri azaltarak bigün deneyim
Deneyin corbayi seversiniz eminim ki.
Hamurun olcusunu azaltin yaparken tadimlik olsun size.
Zaten corbayla ayni anda yeniliyor tadi pek anlasilmiyor.
Tek basina yemeye calisirsaniz belki sevmezsiniz.
Ekmek niyetine hamur yiyoruz bu corbayla iste

Çok enteresan bir tarif. Çorba kasesinin altına hamur döşenip üstüne çorba dökülen birşey yediğimi hatırlıyorum bir misafirlikte. Bence lezzetliydi tadı. Eminim sizinkisi de lezzetlidir ellerinize sağlık.

Cook tesekkur ederim.
Lezzetli ve degisik bir corba denemenizi tavsiye ederim.

Ellerinize sağlık,lezzetli bir çorba olduğu namından dolayı belli.
En çok hamurunun tadını merak ettim ben.
Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…