Arabanın camına yumruk attı: (

Damat tarafına götürülecek hediyeyi damat almak zorunda değil. (Isterse parasını siz verin.) Adı üstünde hediye.
Ailen içinden geliyorsa beğenir ,götürür.
Nişanlının hem işi varmış. Hem de başkasının adına , bir başka kişiye hediye seçmek çok sıkıcı.

ya benim aklim mantigim almiyor zaten dürü alma olayini...kim giyiyorki onlari kimin ustune oluyor..bosa harcanan bir dunya para ve zamann....insan evinin eksigini alir o paraya...boyle sacma sapan birsey icin adami cildirtmak bide....
adam hakli beyler dagilin
cokmu mahrumiyet bolgesindesiniz kendiniz alamazmiydiniz elbiseyi ve digerlerini

Yaa kusura bakmayın da azıçıkda insafli olmak gerek adam elinden geleni yapıyor yinede kızımız gün boyu sinirli tepkisini gösteriyor rahatlıkla e sabırda bi yere kadar hemen de erkek diye karşıyi suçlamayin lütfen hani empatik yönünüze ne oldu?adam keyfi davransa amenna ama iş bu musteri babasının oğlu diil ki.

ilk okudugumda bu kiz kac yasinda dedim. Cok kucuk gorunuyorsun burdan. Evlilik olgunluguna gelmemis gibi. Nisanlinin ailesine alinacak hediyeleri nisanlinla alman, onun vaktinden calman hata. o isim var dediginde de anlayisla karsilayacagin yerde bolca kaprisini yapmissin. Aglamalar, kolunu sIkmalar...Tamamen kapris... ilgisini cekmek icin. ben hatayi sen de buldum. Aksam giyecegim kiyafeti kendin alamiyor musun? Bir gunu berbat hale getirmissiniz.

Adamin beynini yemissin. Onu yapiyo i ih bunu yapiyo i ih. Hicbir seyden mi memnun olmaz insan. Onun da kendi hayati meslegi var alooo farkinda misin? Senin tek basina yapabilecegin seylerde yaninda gelmek zorunda degil ozellikle isi varken.
Büyü.

Bence adam şiddet görecek eşinden. Adamın kollarını tırnsk içinde bırakan konu sahibinin ta kendisi.
Ahahaha hem kolları sıkılsın hem tırnaklar kollarina gecirilsin ama yine adam suclu olsun. Esim bana bunları yapsa tepkim korkunç olurdu adam yine sadece cam kırmış

Ben konu sahibi masum demedim ki. Adami cok sinirlendirmis kabul ama cam indirmek normal mi? Sinirli anlarinda nasil tepki verdiklerine dikkat ederseniz kendilerini ele veriyorlar.

Ben konu sahibi masum demedim ki. Adami cok sinirlendirmis kabul ama cam indirmek normal mi? Sinirli anlarinda nasil tepki verdiklerine dikkat ederseniz kendilerini ele veriyorlar.
Tabiki normal değil. Tencere kapak misali olmuşlar.

konuda siz haksızsınız adam da fazla sinirli ama benim aklıma şu takıldı biraz şüpheye düşürdü gerçeklik konusunda
bu arabanın camı nasıl bu kadar kolay kırılmış
çocuk arabada kalınca itfaiye geliyor da anca camı parcalayıp alıyorlar nişanlınız hulk herhalde bu kadar kolay araba camı parçaladığına göre

plandan hariç son anda başka bir yere gitmek istiyorsun adam isim var diyor, sen de "normalde böyle yapmazdı sorun cikarmazdi" ama sinirlendim" deyip çeneye vuruyorsun.

Normalde akdi birisi ters birisi olsa, seni onemsemese öyle sinirlenip söylenemezdin değil mı...

Sonra adam özür bile diliyor ve den trip atiyorsun. Yazıklar olsun bence sana. Adamın bütün sınırlarını zorlamassin kim özellikle aklında işi varken, acil bir şey varken bunlara sinirlenmeden kalabilir ki?

Sen yat kalk o öfkeden başka türlü nasibini almamissin. Çok bunaltmissin adamı seni seviyor ama evlenmeyi sorguluyor haberin olsun. Öyle 7 yıldır birlikteyiz, zaten nisanliyiz, zaten cepte diye düşünüp adamı trip manyağı yapma.

Ben bu tür şiddet durumlarından korkarım. Sevgililik süresinde ortaya çıkmıyor genelde zaten, ama nasıl olsa çantada keklik diye düşünmeye başladığında değişim olabiliyor. Stres olabilir ama şiddete dönüşmesi (size yönelik olmasa bile) ve de hiç haber alınamaması üzerine bence düşünmelisiniz. Kendini iletişime kapatan biriyle ilerde başka ciddi dertleriniz olduğunda da zorluk yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun derim.

başlığa bakınca sanki adam durup dururken atmış gibi sanıyor insan.

konuyu okuyunca ben ekrana yumruk attım valla.

ne çekilmez insanlar var ya. adamı o noktaya getirmek için herşeyi yapmışsınız. şu anda da tek derdiniz camı görmeleri. tebrik ediyorum.

sen değil adam senden ayrılsın bence.

adam çözümsüz kalmış artık..Ayrıca şiddeti konu sahibi göstermiş.. Konu sahibi sinirlendi kolumu sıktı hatta tırnağını gecirdi yazsaydı aa şiddet var ayrıl denilirdi ama tam tersi olsa da fatura adama kesiliyor.. İlginç..

Benim sakin melek kocam ,doktora kızdı yatak odasının kapısına yumruk attii kapı poff içine göçtü ,bana dönüp korkma senlik bişey yok diyor melek gibi ,arkasını dönüyor kapıyı yırmıhlıyor ben şok .. sebebide minnak bu sancim oldu doktkrumiza gittik 10 saniye var yada yok ultrasonda baktı korkacak bisey yok dedi 300 tela hasirt girdi ,adam hakli madem aliuonuz okadar para bari bi iki dakka gorseydim bebami diyor ,yani sende tırnaklarını şok içeri iş güç bilmemne adam bunalmış ,bizim gibi incik cincik işleri sevmez erkekler ,herkes bunaltsin sen nefes aldir,ha için rahat değilse korkuyosan güven yoksa yüzüğü ver orayi terk et

Konu sahibi hatasız demiyorum, elbette orada da sorun var. Ama cama yumruk atıp kırmak ve ortadan kaybolmak biraz çözümsüzlüğe itiyor. Erkeğin şiddet eğilimi ile kadının şiddet eğilimi arasında da fark görüyorum ben. Yani kadın maximum kolunu sıkar tırnağını batırır ama şiddet eğilimi olan bir erkek daha fazla sinirleneceği şeyler olursa zıvanadan çıkabilir. Allah muhafaza.

adam çok yakında diri diri mezara girecek, önden prova yapayım demiş, ben olsam direk cama kafa atardım, kısa ve acısız bir son bir ömür çile çekmekten iyidir.

Farkindamisin adami cildirtmissin ne bu yani yok tirnak gecordim yok bagirdim sebep ne noldu ? Bence gereksiz yere sinirlenmeyin sakinlik iyidir

adam mağazaya getirmiş işte gir bak
inat yapıp adama şiddet uygulamışsın
cama biri vurmuş gitmiş dersiniz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…