- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bence adam şiddet görecek eşinden. Adamın kollarını tırnsk içinde bırakan konu sahibinin ta kendisi.
Ahahaha hem kolları sıkılsın hem tırnaklar kollarina gecirilsin ama yine adam suclu olsun. Esim bana bunları yapsa tepkim korkunç olurdu adam yine sadece cam kırmış
Tabiki normal değil. Tencere kapak misali olmuşlar.Ben konu sahibi masum demedim ki. Adami cok sinirlendirmis kabul ama cam indirmek normal mi? Sinirli anlarinda nasil tepki verdiklerine dikkat ederseniz kendilerini ele veriyorlar.
adam çözümsüz kalmış artık..Ayrıca şiddeti konu sahibi göstermiş.. Konu sahibi sinirlendi kolumu sıktı hatta tırnağını gecirdi yazsaydı aa şiddet var ayrıl denilirdi ama tam tersi olsa da fatura adama kesiliyor.. İlginç..Ben bu tür şiddet durumlarından korkarım. Sevgililik süresinde ortaya çıkmıyor genelde zaten, ama nasıl olsa çantada keklik diye düşünmeye başladığında değişim olabiliyor. Stres olabilir ama şiddete dönüşmesi (size yönelik olmasa bile) ve de hiç haber alınamaması üzerine bence düşünmelisiniz. Kendini iletişime kapatan biriyle ilerde başka ciddi dertleriniz olduğunda da zorluk yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun derim.
Konu sahibi hatasız demiyorum, elbette orada da sorun var. Ama cama yumruk atıp kırmak ve ortadan kaybolmak biraz çözümsüzlüğe itiyor. Erkeğin şiddet eğilimi ile kadının şiddet eğilimi arasında da fark görüyorum ben. Yani kadın maximum kolunu sıkar tırnağını batırır ama şiddet eğilimi olan bir erkek daha fazla sinirleneceği şeyler olursa zıvanadan çıkabilir. Allah muhafaza.adam çözümsüz kalmış artık..Ayrıca şiddeti konu sahibi göstermiş.. Konu sahibi sinirlendi kolumu sıktı hatta tırnağını gecirdi yazsaydı aa şiddet var ayrıl denilirdi ama tam tersi olsa da fatura adama kesiliyor.. İlginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?