- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Bence adam şiddet görecek eşinden. Adamın kollarını tırnsk içinde bırakan konu sahibinin ta kendisi.Bu adamla evlenirsen her boyle yükseldiğinde cam pencere kıracak bi yerleri yumruklayacak geçmiş olsun. Sinirliyken ortaya koyuyor erkekler karakterlerini. O an nasıl davraniyorsa evlenince her çok sinirlendiginde aynı şekilde davranir. Yok yapmaz çok sinirliydi falan diyorsun okurken biliyorum ama evlen de gör diyorum. Tecrübeyle sabit.
İşleri yogun diye degil sen kaprislerinle adami cildirtip kollarini sıkıp tirnakladigin icin sorun çıkmış. Butun bu yaptiklarindan sonra hala daha nisanlina degil benim yuzumden oldugunu anlarlarsa naparim diye uzuluyorsunHersey hesapmi ? Nicin hesap ödetmek icin için gideyim onunla ? Onun begenmesi beraber vakit gecirmek hosuma gidiyo keza onunda ama işleri yogun diye aramizda sorun cikti
Ya siz canta misinz illa birilerinin mi sizi ordan oraya tasimasi gerek? Ya da ufak bir cocuk mu? Evlenme olgunluguna erismissiniz bi elbiseyi gidip alamadiniz mi? Illa torenle mi alinmasi gerek. Erkeklerin golgesinde yasamaktan bi vazgecin yaa beni aldi magazaya goturdu yok eve biraktim cocuk musun sen yolu bilmiyo musun???
Ahahaha hem kolları sıkılsın hem tırnaklar kollarina gecirilsin ama yine adam suclu olsun. Esim bana bunları yapsa tepkim korkunç olurdu adam yine sadece cam kırmışBu adamla evlenirsen her boyle yükseldiğinde cam pencere kıracak bi yerleri yumruklayacak geçmiş olsun. Sinirliyken ortaya koyuyor erkekler karakterlerini. O an nasıl davraniyorsa evlenince her çok sinirlendiginde aynı şekilde davranir. Yok yapmaz çok sinirliydi falan diyorsun okurken biliyorum ama evlen de gör diyorum. Tecrübeyle sabit.
Bir elbise için bu kadar dırdır yapsa eşim ve sonuçta araba camını kırsam yatıp kalkıp şükrederiz bu kadar az hasarla atlattığımıza. Bu kadar saçma sapan istekleri çocuk gibi tutturmak normal bir etki mi ki normal bir tepki beklensin?Bence burada kimin haklı kimin haksız olduğu kesinlikle önemsiz. Şimdi böyle saçma ve sıradan bir tartışmadan dolayıarabanın camını kıran ileride eşinin de kafasını; gözünü patlatır.
Buna rağmen yok sen şöyle böyle yapmışsın diye savunanlara
Bir elbise için bu kadar dırdır yapsa eşim ve sonuçta araba camını kırsam yatıp kalkıp şükrederiz bu kadar az hasarla atlattığımıza. Bu kadar saçma sapan istekleri çocuk gibi tutturmak normal bir etki mi ki normal bir tepki beklensin?
Adam kendini paralamış iş güç içinde çıkmış gelmiş saçma sapan damat görme törenine kızın giyeceği saçma sapan elbiseyi almaya , insan gibi durumunu açıklamış, acelesi olduğunu belirtmiş, kızımız anlamamış bir daha anlatmış. Dırdır bitmek bilmemiş , hadi sussun yeter ki denmiş geri mağazaya gidilmiş. Tripler , dırdırlar tam gaz devam... gerçekten ne yapardınız şu durumda?
Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?