Arabanın camına yumruk attı: (

benim eşim tatilde arabada kalmak istedi ben otelde kalalım dediğim için arabayı deviriyordu neredeyse..

Bu adamla evlenirsen her boyle yükseldiğinde cam pencere kıracak bi yerleri yumruklayacak geçmiş olsun. Sinirliyken ortaya koyuyor erkekler karakterlerini. O an nasıl davraniyorsa evlenince her çok sinirlendiginde aynı şekilde davranir. Yok yapmaz çok sinirliydi falan diyorsun okurken biliyorum ama evlen de gör diyorum. Tecrübeyle sabit.

Bu adamla evlenirsen her boyle yükseldiğinde cam pencere kıracak bi yerleri yumruklayacak geçmiş olsun. Sinirliyken ortaya koyuyor erkekler karakterlerini. O an nasıl davraniyorsa evlenince her çok sinirlendiginde aynı şekilde davranir. Yok yapmaz çok sinirliydi falan diyorsun okurken biliyorum ama evlen de gör diyorum. Tecrübeyle sabit.
Bence adam şiddet görecek eşinden. Adamın kollarını tırnsk içinde bırakan konu sahibinin ta kendisi.

Yeni üye misin diye baktım da...Değilmişsin.Nişanlını övüp kendini yerden yere vurmuşsun.Bu davranışlar senden soğutur nişanlını.Belki de soğumuştur.

Hersey hesapmi ? Nicin hesap ödetmek icin için gideyim onunla ? Onun begenmesi beraber vakit gecirmek hosuma gidiyo keza onunda ama işleri yogun diye aramizda sorun cikti:KK43:
İşleri yogun diye degil sen kaprislerinle adami cildirtip kollarini sıkıp tirnakladigin icin sorun çıkmış. Butun bu yaptiklarindan sonra hala daha nisanlina degil benim yuzumden oldugunu anlarlarsa naparim diye uzuluyorsun

Azcik akilliysa seninle evlenmez

Onun tepkisi de fazla senın abartıyor olman da fazla ne demişler öfken yüzünden değil öfken tarafından cezalandırılırsın..Kendinize hakim olmayı öğrenin ikinizde.

Ya siz canta misinz illa birilerinin mi sizi ordan oraya tasimasi gerek? Ya da ufak bir cocuk mu? Evlenme olgunluguna erismissiniz bi elbiseyi gidip alamadiniz mi? Illa torenle mi alinmasi gerek. Erkeklerin golgesinde yasamaktan bi vazgecin yaa beni aldi magazaya goturdu yok eve biraktim cocuk musun sen yolu bilmiyo musun???

Guzel ve olgun bır yaklasım yorum olarak ... Evet konu sahıbı degerli olacagım diye himayeye alıstırıyor kendini lafı bile edilmemeliydi alt tarafı bir elbise yahu adımını atsan magaza sonuçta olmadı bin taksiye gez dolaş resim at nişanlına da teknolojidende mi haberin yok.

Ahahaha hem kolları sıkılsın hem tırnaklar kollarina gecirilsin ama yine adam suclu olsun. Esim bana bunları yapsa tepkim korkunç olurdu adam yine sadece cam kırmış:KK12:

" Sonra dayak atıldığında adamı suçlarlar " tarzı yorumlara hiç katılmıyorum. Hatta bir üye keşke dövseymiş seni yazmış. Ben karşı tarafın ölümcül darbeleri olmadığı ve bundan kurtulmak için yapılmadığı sürece şiddetin hiç bir türlüsünü haklı bulmuyorum. Amma velakin, nişanlınız işinden vakit ayırarak gönlünüz olsun diye alışverişe çıkmış sizinle. Kaldı ki isi yoğunsa gelmeyedebilirdi. Kendi işinizi kendiniz halletmeniz gerekebilir bazen. Hatta kocaman nişanlı bir insanın buna alışkın olması gerekir , eğer nişanlınız ricanızı kırmayıp gelmişse sizinle bu da bir hoşluktur. Ve birde biri benim çok isim olduğu halde bana bu şekilde elimi sıkmak vs.tarzi davranışlar sergilemeyi bırak , anlayışsız tek bir kelime etse bile çok fena tartışırım, asla da alttan almam. Çünkü burada yüzde 90 nişanlınız haklı. Arabanın camını indirdiği kısım hariç...

Bence burada kimin haklı kimin haksız olduğu kesinlikle önemsiz. Şimdi böyle saçma ve sıradan bir tartışmadan dolayıarabanın camını kıran ileride eşinin de kafasını; gözünü patlatır.

Buna rağmen yok sen şöyle böyle yapmışsın diye savunanlara :KK9::KK9:

Arkadas da kol sıkma olayında hatalı ama cok hızlı gitmesinden kaynaklanmış yanlış olsa da

Valla kadınların bu gösteriş merakı bir kadın olarak beni bile çıldırtıyor. Damat görme nedir allasen evde hiç mi elbisen yoktu ne gerek var beyin eti yemeye? Giyseydin işte bir tane elbise olup bitseydi.

Hayır elbiseyi almışsın yine bitmemiş dırdır faslı neymiş 3-5 yere daha baksaymış. Amaç elbise almak , alınmış da. Ama yok trip yapıp hayatı zindan etme misyonun bitmemiş... neyse umarım bu saçma sapan tavırlarınla evliliği de Çin işkencesine çevirmezsin.

Hala da üzüldüğün "benim yüzümden olduğunu anlayacaklar" olması da ayrı ilginç

Bence burada kimin haklı kimin haksız olduğu kesinlikle önemsiz. Şimdi böyle saçma ve sıradan bir tartışmadan dolayıarabanın camını kıran ileride eşinin de kafasını; gözünü patlatır.

Buna rağmen yok sen şöyle böyle yapmışsın diye savunanlara :KK9::KK9:
Bir elbise için bu kadar dırdır yapsa eşim ve sonuçta araba camını kırsam yatıp kalkıp şükrederiz bu kadar az hasarla atlattığımıza. Bu kadar saçma sapan istekleri çocuk gibi tutturmak normal bir etki mi ki normal bir tepki beklensin?

Adam kendini paralamış iş güç içinde çıkmış gelmiş saçma sapan damat görme törenine kızın giyeceği saçma sapan elbiseyi almaya , insan gibi durumunu açıklamış, acelesi olduğunu belirtmiş, kızımız anlamamış bir daha anlatmış. Dırdır bitmek bilmemiş , hadi sussun yeter ki denmiş geri mağazaya gidilmiş. Tripler , dırdırlar tam gaz devam... gerçekten ne yapardınız şu durumda?

Bir elbise için bu kadar dırdır yapsa eşim ve sonuçta araba camını kırsam yatıp kalkıp şükrederiz bu kadar az hasarla atlattığımıza. Bu kadar saçma sapan istekleri çocuk gibi tutturmak normal bir etki mi ki normal bir tepki beklensin?

Adam kendini paralamış iş güç içinde çıkmış gelmiş saçma sapan damat görme törenine kızın giyeceği saçma sapan elbiseyi almaya , insan gibi durumunu açıklamış, acelesi olduğunu belirtmiş, kızımız anlamamış bir daha anlatmış. Dırdır bitmek bilmemiş , hadi sussun yeter ki denmiş geri mağazaya gidilmiş. Tripler , dırdırlar tam gaz devam... gerçekten ne yapardınız şu durumda?

Bana da bu derece abartılacak bir durum gibi görünmüyor. Kkda erkekler neler yapsa da çogunluk hala erkektir modunda biliyosun ama kadinin (tavırlarını savunmasam da) yaptığı bu daha basit hareketlerde bile bu derece suçlanıp, adamın haklı çıkarılması cok saçma geliyor bana. Anneleri neler yapıyor mesela hep haklı ama kadın 2 dırdır etmiş diye camı kırmak cook abartı ya korkarım öyle tipten. Buna rağmen haklı görülmesine tepkim. Yoksa adam kadına kızıp tartışsaydı mesela adam haklı derdim. Ama bu durum farklı bana gore.

Keske adam dövseymiş, dövse haklıymış diyenler var ya şaka gibi gerçekten. Adam aldatsa, dövse ayrılma, yuvanı koru diye neredeyse yalvaran tiplerdir kesin bunlar

Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi

o direksiyon elinden bi kaysa bi anlik savrulsaniz yol kenarina, bi anlik oluverseniz mesela?
araba kullanana dokunulmaz hele koluna hic vurulmaz.
agir yazmadim olani anlattiniz yorum yaptim
erkek kardesiniz varsa bi kizin onu boyle vurup itekledigini dusunun, tabi bide uber dirdirini..
siddeti savunmuyorum ama o kadar provoke ettiginiz adam gercekten belki bu kezlik yapistirdi cama? herkesin icinde az da olsa siddete meyil var kiminde az kiminde cok, bnce
iyiyken kotu olmayin nisanlinizla.

ayrica dunyada sizin aile onundeki prestijinizden daha onemli seyler var, mesela o adamin duygulari?
bugun cikmazsa yarin zaten cikar kokunuz boyle davranmaya devam ederseniz.

Adamı bunaltıyosun sonra camı yumrukladı diye konu açıyosun. Bir daha bunaltmamayı dene kimse bir yeri yumruklamaz

Kız araba kullanan adamın kolunu nasıl sıktın...ben eşimn elini tutmaya çalışıyorum bazen romantizm olsun diye:D 2 dk sabh durmuyor ya dirksiyonda ya da viteste

Back