Arabanın camına yumruk attı: (

Adami cigrindan çıkartmışsınız. Ben olsam bende sinirlenirim, sinirini camdan cikarmis. Ozu r dileyin bence

Allah nişanliniza sabır versin. Özür dilemesine rağmen niye uzattiniz? Sonra dayak yedik bagirirsiniz. Sizinle evlenirse acinacak hale düşeceği kesin. Vir Vir Vir Vir ne öyle

Burdan beni bile bunalttın o ayrı ama bu adamın da şiddete meğili göz ardı edilemez...

yolda giderken sırf iki parça kıyafet için sinir krizine girip adamın kolunu vuran, tırmalayan sensin. sonra arabaya yumruk attı onu hiç böyle görmedim çok korkuyorum diye şiddete uğramış kadın ayağı yapıyorsun. ölende mi suç öldürende mi diye sorarlar adama...

Hemende manyak, ayrıl bilmem ne yorumları gelmiyor mu insanı deli ederler. Sen gıt adamın başını ye, kollarını sık, tırnakla, bunda bir sıkıntı yok kuzu kuzu durmalı zaten insan değil karşıdaki. Sanki adam keyfinden gezmeye gitmek istiyor, okurken bana bile sinir geldi ki yaşayan ne yapsın? Asıl adam kaçsın kurtarsın kendini, ömrünü yersin.

Her ikinizde hatalısınız, bugün mutlaka bu işleri yapacaksanız nişanlınıza telefon açar işleri olduğunu öğrendiğiniz zamanda tamam hayatım, sen işlerinden geri kalma, ben hallederim yarın görüşürüz derdiniz, nişanlınızda o kadar yoğun tempoda çalışıyorsa gelemeyeceğini söyleyebilirdi, cama yumruk atmaya, bu kadar öfkelenmesine gerek yoktu, gelemem işlerim var demek o kadar zor değil.

Kaldı ki ben olsam mağaza gezmesine nişanlı falan götürmem, kendi işimi kendim görebilirim, maksat vakit geçirmekse mağaza gezmesi vakit geçirmek değildir.

Ben sinirliyim, eşim pamuk şekeri.

Alışverişlerimi hep tek yaptım, bunun için nişanlınıza ihtiyaç yok bana göre...

Bir de böyle sinirli tiplerle evlenmeyin diycem ama 7 sene sevgiliymişsiniz. O kadar sevgili mi kalınır ki? Doğru insansa evlenilir, uzun süreli sevgililik de çok iyi değil.

Oraya buraya vuran illaki şiddet uygulamıyor. Misal benim eşim ama beni itelemişliği bile yoktur.

bizde yedi sene sevgili kaldık ama üniversite 1. sınıfta tanışınca hemende evlenemeyeceğimize göre 7 sene oldu bi senesi zaten nişanlılıktı
4 sene de okul
okul bitince işe girdik kendimizi toparladık
yani 28-30 yaşında tanışıp 7 sene sevgili kalınmıyor zaten

Bence kendin alamiyor musun cocuk musun tarzi yorumlar yersiz. Konu sahibi kendi alabilir ama nisanlisiyla vakit gecirmek gezmek istemis, bu cok normal.
Ama konu sahibi arkadasim, hayat oyle hayallerdeki gibi toz pembe degil, hele evlilik hoc oyle degil. Adamin isi varsa vardir. Isi olcak, yorgun olcak vs o anlarda ustune gitmemen lazim. Benim esim ilk evlendigimizde gece 11e kadar calisiyordu. Gelir gelmez uyuyordu, pazarlari da yatmak istiyordu. Ben de cok uzuldum kizdim falan basta ama adam yorgun, isi var, isten eve evden ise bir insan, cok caisiyor ki ben de calismiyordum o zaman. Ne diyebilirim ki. Oyle kabul edeceksin. Isim var demis, tamam hayatim gerisini ben hallederim tesekkur ederim kolay gelsin, bu kadar. Kucuk, sevgilisi olan kiz modundan cikmazsan evlilikte cok bogarsin adami. Evliligi masal zannetme. Evlilik idare etmek, beklentisiz olmak, gerektiginde geride durmak.

Yanı sessız ınsanları krız gecırtene kadar ugrasıyosunuz bayılıyosunuz suıstımal etmeye yınede sana kızıp bagırmamıs alısverısını yaptrmıs evıne bırakmıs saka gıbısın neden bu kadar ustune gıdıyosun bıraz empatı bıraz anlayıs... ders olsun bırdha bu kadar bunaltma sıddet bıle uygulamıssın tırnaklarını gecırtene kadat sıkmıssın snrada cok sınırlıydım hıc farketmedın demıssın aynı seylerı nısanlın sana yapacak olsa lınc ederdık sen yaptın dıye tebrık edecek halımız yok adam manyak yada psıkopat falan da degıl gayet kontrollu bı ınsan o kadar sey yapmıssın bardak tasmıs kalkmıs cama yumruk atmus yıne kendı canını yakmıs sana kızmamıs bagrmamıs ustune alısverısını yaptrmıs gayet sabırlı ve kontorllu bence o yumruktan snra sen nasıl alısverıse devam ettın adama kusup knusmadın gercekten bu durum daha anormal bence

ay seslı guldum ya kızım sende devlete faln gıt madem (ufak tefek seylerde) 300 tl cokms ya :)

İki kere kollarına tırnak geçirmişsiniz... bana biri tırnak geçirse cama yumruk mu atarım, karşımdakinin gözünün üstüne mi bilemedim... bence sizde şiddete meyillilik var... çok sakin adamı bile çileden çıkarabilecek bir yapıdasınız kusura bakmayın... adamın belli ki o gün önemli bir işi var, ya erteleyecektiniz yada yalnız gidecektiniz...

Yani anlattıklarından o kadar sinirlenecek birşey bulamadım resmen kapris yapmışsın bide adama şiddet göstermişsin.erkekler çoğu stresini yansıtmak istemez sevgili,nişanlı ya da eşine ama sen adamı patlatmışsın.adamın belli kendine göre sıkıntıları var şimdi düşün kara kara

sende nişanlının kollarını sıkarak bir nevi şiddet gösteriyorsun.
ikinizde henüz sevgililikten nişanlılığa geçen sürece adapte olamayıp telaşlanıp, öfkeleniyorsunuz.

O da sinirlerine hakim olamamış demek ki..Sen tırnaklarını onun etine geçirirken herşey normal, ama adam manyak oluyor sana bile zarar vermemiş..Artık nasıl delirttiysen o hale gelmiş kusura bakma ama ben bile sinirlendim burdan Allah sabır versin ona da..Halden anlamıyor kızlarımız iş güç bunlar önemsiz şeyler değil...Müşteri gelecek demiş gergin de olabilir o an insanlık hali anlayış göstermelisin daha neyin tribindesin ki...

Adam niye manyak oldu şimdi ya.
Kafasına edeceksiniz de meleğim prensesim diye başını mı eğecek bu oğlanlar?

Yazıktır günahtır.
İş güç arasında elbise almana eşlik etmiş, vakit ayırmış.
Hediyeni de onsuz gidip alsaydın.
Çok mu zor?

Bir ton laf edip kavgayı uzatmışsınız bir de.

Bu kadar sorumluluk sahibi insan cinnet geçirmiş kimseye açıklama bile yapacak,hali kalmamış
evet kendini iğrenç hissedip kaçmak istiyor
oluşunu çok iyi anladım ben.

Nişanlılarınız olmadan tuvalete gidebiliyor musunuz merak ediyorum?

Böyle kızlara uyuz olmuşumdur hep.
Kesin arabayla götürmesi gerekiyordur, otobüs, dolmuş imkanı yoktur.
Ya da vardır ama yoktur toto kıymetlidir vs.

Çok iyi huyluymuş yine valla.
Ben olsam mağaza önünde öylece bırakır giderdim işime gücüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…