Arabanın camına yumruk attı: (

Malesef bir cok kadinimiz boyle. Ilerleyen surecte de kayinvalide boyle bunlara cocuk veya esya muamelesi yapiyor. Sonra patlasin kv huzur vermiyor konulari. Cok yazik.

Adam başta gitmek istememiş ama gitmişsiniz yine de. Mağazanın önüne kadar gelip orada "eve götür, gitcem" gibi trip atmak nedir?
Çocukluk?
Şımarıklık?
Ben olsam sizi orda bırakır giderdim.
Adam o gün stresli olmasına rağmen sizi kırmamak için o kadar imtina etmiş ama taş değilki çatlamış işte, camı patlatmış.
Haksız mı? Bence değil...

Ve sizin yaptığınız kol sıkmalar, tırnaklamalar, evet şiddettir. Size yapılsa "ayrıl" denilecek hareketlerdir.

Ya halen adama suc bulanlar var siddeti burda siz yapmissiniz ofkesini bence cok guzel kontrol etmis dier konularda denk gelmissinizdir ofkesini esinden cikaranlar var sahsen ben sizi suclu buldm adami delirtmissiniz resmen.

Evleneceksiniz farkında mısın? Yani ikiniz evleneceksiniz. Milletin hediyesiydi ıvırı zıvırı için kavga ederken birbirinizi evlilik oncesinden bunaltmaya başlıyosunuz. Yanlış bacım yanlış.
Adama da tırnaklarını batırma.

Stresli bir vaktine denk gelmişsiniz, keşke biraz alttan alabilseydiniz. Kolunu sıkmak gibi şiddete meyilli davranışlar hiç kimseye, özellikle kadınlara hiç yakışmıyor. Evlenecek bir hanımın belirli bir olgunluğa gelmesi gerekiyor ki mutlu bir yuva kurabilsin. Yarın yüz yüze konuşun, özür dileyin nişanlınızdan. Mutlaka affedecektir, bir çırpıda biter mi hiç.. Siz de bundan sonra davranışlarınıza ehemmiyet göstermelisiniz.

size katılıyorum, bende okurken resmen gıcık oldum

Adami çıldırt, o noktaya getir, sonra da "ay cok tepki verdi, onu ilk kez boyle gordum" de.. Oh ne ala!

Daha nişanlıyken adamı bu kadar delirttiysen evliyken deli önlüğü giydirir tımarhaneye tıktırırsın. ..
Bence yardım almalısın ..

Eski konularına da bir göz attım. Gerçekten ama gerçekten adamı feci derecede darlıyorsun. Can dayanmaz.. 22 yaşında genç bir kız belli bir olgunluğa gelmeli, hele ki evlenecekse.. Adamı çok çok bunaltıyorsun, lütfen dikkat et. Kaybettiğinde çok ağlarsın.

Hedıye ıcın deger mı tırnaklamaya kakıslamaya. Ilgıncsınız ya.. bı de herkes bılecekmıs sızın yaptıgrdıgınızı bak bak Boyle sakın adamları da delırtmeyı basaran tıplerdensın bravo.

Nisan icin elbisesini ve hediyeliklerini almaktan aciz bir kadin, yogun calistigi icin trip atilan dirdir ve siddet ceken bir adam, onunla vakit geciremedigi ve daha da onemlisi nazini, disini daha fazla geciremedigi icin cigrindan cikan bir kadin ve patlayan cam. Sonuc, beni ailesi kotu gorecek vs vs.

Ve bu COCUK evlenecek, pes, kafaya gel

Adami iyice bunaltmissin. Ben kadin halimle burda hareketlerine tavirlarina sinir oldum. O ne yani cocukmusun bi egolar bi tripler. Erkeklerin de isi kolay degil valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…