Arabanın camına yumruk attı: (

Tek diyeceğim şey, siz ellerinizi kontrol etmezseniz , zaman içerisinde cama değil size şiddet gösterir .
Bir gün sabırlar mutlaka tükeniyor.
..

Son durum ne oldu acaba ?

Kusura bakma ama çok nazikti alttan aldı hiç kızmadı diyorsun. Ama tırnaklarımı geçirdim araba kullanırken kolunu sıktım diyorsun. Seninle ömür nasıl diye düşünüyordur o yüzden açmıyordur telefonu. Resmen bunaltmışsın çocuğu

Adamı delirtene kadar konuşmuşsun yetmemiş şiddet uygulamışsın.üstelik sudan bir sebeple.sanırım nişanlın vazgeçmek üzere

Adam sessiz sakin hic abartili tepkiler vermiyor diye simardikca simarirsan sonra boyle tepkiler gorursun iste.

Ben okurken bunaldim. Adam ne yapsin.

birisi benim koluma tırnaklarını geçirse onun kafasını arabanın torpido kısmına gömerim.. adama şimdiden allahtan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyorum zira seninle evlenmesi ile ölmesi arasında bir fark yok görünüşe göre..

ay seslı guldum ya kızım sende devlete faln gıt madem (ufak tefek seylerde) 300 tl cokms ya :)

Benim tüp bebek olunca ilk haftalarda çok panik odlektik ,özel olunca da geçiriyorlar ,ama akillandim artık aylık kontrolde kendi doktorum ağrı vs devlete gidiyorum ,o ortamı görünce korkudan biseycim kalmıyor zaten .. İzmir Tepecik kadın doğum anam anam

Canım evlilik arefesinde böyle şeyler olur.inan nişanlın gayet sabırlı ve iyi biri ...kendini affettir. Illa onunla alış verişe çıkmanıza gerek yoktu ki.elbiseyi almışsınız ordan sizi alış veriş merkezine bırakmasını söyleyebilirdiniz bence.

Ilk defa boyle birsey olduysa demek ki adam dolmus tasmis artik. Sessiz kalin.

ay o tepecıkte annecıgım yatmıstı bılıyrum orayı ben gercekten urkunc Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bende yaza tup tedavısı grcem eger dktrlar musade ederse

ay o tepecıkte annecıgım yatmıstı bılıyrum orayı ben gercekten urkunc Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bende yaza tup tedavısı grcem eger dktrlar musade ederse

Ay kiyamam hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur 5tup3asilama olan biri olarak onerim egerki özel düşünüyorsan Irenbe tüp bebek ,devlet düşünüyorsan dokuz eylül özel gibi Erbil hoca domtorumdu

Ay kiyamam hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur 5tup3asilama olan biri olarak onerim egerki özel düşünüyorsan Irenbe tüp bebek ,devlet düşünüyorsan dokuz eylül özel gibi Erbil hoca doktorumdu

Ay kiyamam hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur 5tup3asilama olan biri olarak onerim egerki özel düşünüyorsan Irenbe tüp bebek ,devlet düşünüyorsan dokuz eylül özel gibi Erbil hoca doktorumdu

adamı delirtmişsiniz resmen.
tırnaklamak kollarını sıkmak vurmak nedir arkadaşım iyi misiniz?
ben şahsen sorunun sizde olduğunu düşünüyorum...

umarım evliliğiniz aceleye gelmez...

Ev gormeye giderken hediyeyi sizin ailenizin almasi lazim nisanlin degilki .sen cikdirtmissin adami belliki stresli sana bisi yapmamak icin kizginligini o sekilde cikarmis. Evlilkte dusunce anlayis cok onemli esinin isini onemsemen lazim

Arabayı sen niye düşünüyosun kendi düşünsün. Bugün araba camı yarın gözünün üstüne iner o yumruk.

+100

Merak ettim, olay tatliya baglandimi? Konu Cuma acilmis, Cumartesi Damat görmeye gidildimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…