Arabanın camına yumruk attı: (

Allah nişanliniza sabır versin. Özür dilemesine rağmen niye uzattiniz? Sonra dayak yedik bagirirsiniz. Sizinle evlenirse acinacak hale düşeceği kesin. Vir Vir Vir Vir ne öyle

yolda giderken sırf iki parça kıyafet için sinir krizine girip adamın kolunu vuran, tırmalayan sensin. sonra arabaya yumruk attı onu hiç böyle görmedim çok korkuyorum diye şiddete uğramış kadın ayağı yapıyorsun. ölende mi suç öldürende mi diye sorarlar adama...

Hemende manyak, ayrıl bilmem ne yorumları gelmiyor mu insanı deli ederler. Sen gıt adamın başını ye, kollarını sık, tırnakla, bunda bir sıkıntı yok kuzu kuzu durmalı zaten insan değil karşıdaki. Sanki adam keyfinden gezmeye gitmek istiyor, okurken bana bile sinir geldi ki yaşayan ne yapsın? Asıl adam kaçsın kurtarsın kendini, ömrünü yersin.

Her ikinizde hatalısınız, bugün mutlaka bu işleri yapacaksanız nişanlınıza telefon açar işleri olduğunu öğrendiğiniz zamanda tamam hayatım, sen işlerinden geri kalma, ben hallederim yarın görüşürüz derdiniz, nişanlınızda o kadar yoğun tempoda çalışıyorsa gelemeyeceğini söyleyebilirdi, cama yumruk atmaya, bu kadar öfkelenmesine gerek yoktu, gelemem işlerim var demek o kadar zor değil.

Kaldı ki ben olsam mağaza gezmesine nişanlı falan götürmem, kendi işimi kendim görebilirim, maksat vakit geçirmekse mağaza gezmesi vakit geçirmek değildir.

Ben sinirliyim, eşim pamuk şekeri.

Alışverişlerimi hep tek yaptım, bunun için nişanlınıza ihtiyaç yok bana göre...

Bir de böyle sinirli tiplerle evlenmeyin diycem ama 7 sene sevgiliymişsiniz. O kadar sevgili mi kalınır ki? Doğru insansa evlenilir, uzun süreli sevgililik de çok iyi değil.

Oraya buraya vuran illaki şiddet uygulamıyor. Misal benim eşim ama beni itelemişliği bile yoktur.

Ben sinirliyim, eşim pamuk şekeri.

Alışverişlerimi hep tek yaptım, bunun için nişanlınıza ihtiyaç yok bana göre...

Bir de böyle sinirli tiplerle evlenmeyin diycem ama 7 sene sevgiliymişsiniz. O kadar sevgili mi kalınır ki? Doğru insansa evlenilir, uzun süreli sevgililik de çok iyi değil.
bizde yedi sene sevgili kaldık ama üniversite 1. sınıfta tanışınca hemende evlenemeyeceğimize göre 7 sene oldu bi senesi zaten nişanlılıktı
4 sene de okul
okul bitince işe girdik kendimizi toparladık
yani 28-30 yaşında tanışıp 7 sene sevgili kalınmıyor zaten :D

Bence kendin alamiyor musun cocuk musun tarzi yorumlar yersiz. Konu sahibi kendi alabilir ama nisanlisiyla vakit gecirmek gezmek istemis, bu cok normal.
Ama konu sahibi arkadasim, hayat oyle hayallerdeki gibi toz pembe degil, hele evlilik hoc oyle degil. Adamin isi varsa vardir. Isi olcak, yorgun olcak vs o anlarda ustune gitmemen lazim. Benim esim ilk evlendigimizde gece 11e kadar calisiyordu. Gelir gelmez uyuyordu, pazarlari da yatmak istiyordu. Ben de cok uzuldum kizdim falan basta ama adam yorgun, isi var, isten eve evden ise bir insan, cok caisiyor ki ben de calismiyordum o zaman. Ne diyebilirim ki. Oyle kabul edeceksin. Isim var demis, tamam hayatim gerisini ben hallederim tesekkur ederim kolay gelsin, bu kadar. Kucuk, sevgilisi olan kiz modundan cikmazsan evlilikte cok bogarsin adami. Evliligi masal zannetme. Evlilik idare etmek, beklentisiz olmak, gerektiginde geride durmak.

Yanı sessız ınsanları krız gecırtene kadar ugrasıyosunuz bayılıyosunuz suıstımal etmeye yınede sana kızıp bagırmamıs alısverısını yaptrmıs evıne bırakmıs saka gıbısın neden bu kadar ustune gıdıyosun bıraz empatı bıraz anlayıs... ders olsun bırdha bu kadar bunaltma sıddet bıle uygulamıssın tırnaklarını gecırtene kadat sıkmıssın snrada cok sınırlıydım hıc farketmedın demıssın aynı seylerı nısanlın sana yapacak olsa lınc ederdık sen yaptın dıye tebrık edecek halımız yok adam manyak yada psıkopat falan da degıl gayet kontrollu bı ınsan o kadar sey yapmıssın bardak tasmıs kalkmıs cama yumruk atmus yıne kendı canını yakmıs sana kızmamıs bagrmamıs ustune alısverısını yaptrmıs gayet sabırlı ve kontorllu bence o yumruktan snra sen nasıl alısverıse devam ettın adama kusup knusmadın gercekten bu durum daha anormal bence

Benim sakin melek kocam ,doktora kızdı yatak odasının kapısına yumruk attii kapı poff içine göçtü ,bana dönüp korkma senlik bişey yok diyor melek gibi ,arkasını dönüyor kapıyı yırmıhlıyor ben şok .. sebebide minnak bu sancim oldu doktkrumiza gittik 10 saniye var yada yok ultrasonda baktı korkacak bisey yok dedi 300 tela hasirt girdi ,adam hakli madem aliuonuz okadar para bari bi iki dakka gorseydim bebami diyor ,yani sende tırnaklarını şok içeri iş güç bilmemne adam bunalmış ,bizim gibi incik cincik işleri sevmez erkekler ,herkes bunaltsin sen nefes aldir,ha için rahat değilse korkuyosan güven yoksa yüzüğü ver orayi terk et

ay seslı guldum ya :KK70: kızım sende devlete faln gıt madem (ufak tefek seylerde) 300 tl cokms ya :)

İki kere kollarına tırnak geçirmişsiniz... bana biri tırnak geçirse cama yumruk mu atarım, karşımdakinin gözünün üstüne mi bilemedim... bence sizde şiddete meyillilik var... çok sakin adamı bile çileden çıkarabilecek bir yapıdasınız kusura bakmayın... adamın belli ki o gün önemli bir işi var, ya erteleyecektiniz yada yalnız gidecektiniz...

Hayırlı aksamalar ,

Çok uzgun ve yapacağımı bilmez bi halindeyim 2 aylık nişanliyim . Yarın damat görmeye gitcez 15 kisi felan ailecek . Nisanlimla daha önceden konuştuk bugün elbise almaya gitcektik yarın giymem için . Kendisi cok yogun çalışıyor olmasina rağmen beni kırmadı geldi ilk girdiğimiz yerden aldik.

eve girmemizle elbise bakmamiz 1 saat sürmedi. Ailesine hediyelik için outlet olan bulunduğumuz yere 15 20 dk uzaklikta bi yere gidelim dedim ..
Gidemeyiz cok isim var yarın musteri gelcwk.soz verdim beni bekliyolar (abisi ve elemanlari) dedi normalde oyle bisey demez sirun yapmaz garip geldi sinirlendim gezdirmedim ilk girdigimiz yerden aldik ya begenmeyip 3 5 ywre baksaydik nolcakti dedim vs.. uzadi ama beni genede goturdu yolda hizli gidiyo diye bağırdım kollarını sıktım ki o bana hiç. Bi şekilde bi sey yapmadi ..

Mağazanın onunde ozur diledi gel hayatim gidip bkalim dedi ama ben cok kirildim istemedim eve götür yada ben giderim felan dedim. magzadan geri çıkıp arabaya geldik cok soylendim bağırdım kollarını tuttum ki tirnagim bile geçmiş siddete meyilli biri değilim o an cok sinirlendim cok pismanim cok :KK43:

Sinirlendi Direksiyonu ve sonra cama yumruk atti ilk defa gördün onu oyle 7 yıldır sevgiliyiz şok oldum.

Cam çatladı paramparça oldu..
Saatlerce agladm tel kapatti gitmiyorum bi yere desi 6de gitmesi gerekirken 10 da gitti yanimdan alcaklarimizi aldık kötü davranmadi konuşmadı çok dusunceliydi.

ve kırmadı kizmadi ben şimdi ne diycem heekes anliycak saat 10 oldu yarin musteriye ne diycem sozunu bile tutamayan haysiyetsiz serefsizin tekiyim dedi..

Tel kapatti dukkana gitmiycem yüzüm. Yok arabaya ne diycem anliycaklar defolup gitcem yarin babami ara sizi alsin beni arayan olursa bilmiyorum yanımda yok de dedi biktim herseyden birakip gitcem artik dedi...

Yarın napcam ne diycem tel kapali ulasmiyorum beni eve bırakıp gitti asla biyke seylee yapmazdı çok. İşine evine bagli biri ..
millet benim.yuzunden.oldugunu anliycam ailecek ortaklar herkes arabayi sorcak tas atti desek tas atilmis gibi degil sol tarafta belli çok caresizim kafam allak bullak ne yapcam annesi babasi bisey dermi bana hakkimda ne düşünürler ilk defa onu boyle görüyorum cok korkuyorum: (

Yani anlattıklarından o kadar sinirlenecek birşey bulamadım resmen kapris yapmışsın bide adama şiddet göstermişsin.erkekler çoğu stresini yansıtmak istemez sevgili,nişanlı ya da eşine ama sen adamı patlatmışsın.adamın belli kendine göre sıkıntıları var şimdi düşün kara kara

sende nişanlının kollarını sıkarak bir nevi şiddet gösteriyorsun.
ikinizde henüz sevgililikten nişanlılığa geçen sürece adapte olamayıp telaşlanıp, öfkeleniyorsunuz.

O da sinirlerine hakim olamamış demek ki..Sen tırnaklarını onun etine geçirirken herşey normal, ama adam manyak oluyor sana bile zarar vermemiş..Artık nasıl delirttiysen o hale gelmiş kusura bakma ama ben bile sinirlendim burdan Allah sabır versin ona da..Halden anlamıyor kızlarımız iş güç bunlar önemsiz şeyler değil...Müşteri gelecek demiş gergin de olabilir o an insanlık hali anlayış göstermelisin daha neyin tribindesin ki...

Adam niye manyak oldu şimdi ya.
Kafasına edeceksiniz de meleğim prensesim diye başını mı eğecek bu oğlanlar?

Yazıktır günahtır.
İş güç arasında elbise almana eşlik etmiş, vakit ayırmış.
Hediyeni de onsuz gidip alsaydın.
Çok mu zor?

Bir ton laf edip kavgayı uzatmışsınız bir de.

Bu kadar sorumluluk sahibi insan cinnet geçirmiş kimseye açıklama bile yapacak,hali kalmamış
evet kendini iğrenç hissedip kaçmak istiyor
oluşunu çok iyi anladım ben.

Nişanlılarınız olmadan tuvalete gidebiliyor musunuz merak ediyorum?

Böyle kızlara uyuz olmuşumdur hep.
Kesin arabayla götürmesi gerekiyordur, otobüs, dolmuş imkanı yoktur.
Ya da vardır ama yoktur toto kıymetlidir vs.

Çok iyi huyluymuş yine valla.
Ben olsam mağaza önünde öylece bırakır giderdim işime gücüme.

Back