- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Ayril, manyak bu.
Hepsini okumamistim, sen de normal degilsin. Neden adamin kollarini sikiyorsun? O da siddet. Nisanlin da pasif agresif tepkiler veriyor. Bir seyi icinden gelmiyorsa yapmasin.
Ayrica adamin manyak oldugunu soyledigim mesajimda israrciyim, seni cekiyorsa manyak tabi.
Ayrilin. Ikiniz de birbirinizden kurtulursunuz boylece.
Kadin tek basina bir yere gidemiyor, adam goturmek istemedigi halde goturuyor ve sinirini baska baska seylerden cikariyor. Ikiniz de normal degilsiniz. Normal bir kadin bunlari yapmazdi, normal bir erkek de bunlari yapan kadini cekmezdi. Ayrilin.
konu sahibi anlamıştır... nerdeyse her sayfada ayrılın diye msj atmışsınız...Hala ayrilmiyorsa mustehak.
Cok uzgunum, mesaj atmadan once size danismayi unutmusum.konu sahibi anlamıştır... nerdeyse her sayfada ayrılın diye msj atmışsınız...
Onu demek istemedim.. fazla üstelemişsiniz sanki.. yeterince açıklamışsınız ısrar niye??Cok uzgunum, mesaj atmadan once size danismayi unutmusum.
Konu sahibi arkadaşım tavsiyelerine uyarak ayrılacak.nisanlisi manyak mış teşhisi koydukonu sahibi anlamıştır... nerdeyse her sayfada ayrılın diye msj atmışsınız...
Takintiliyim cunku.Onu demek istemedim.. fazla üstelemişsiniz sanki.. yeterince açıklamışsınız ısrar niye??
Iyice okumamissiniz yazdiklarimi.Konu sahibi arkadaşım tavsiyelerine uyarak ayrılacak.nisanlisi manyak mış teşhisi koydu
Anladım..Takintiliyim cunku.
Allah seni napmasin ya usenmedin tek tek alıntı mı yaptin deliiikonu sahibi anlamıştır... nerdeyse her sayfada ayrılın diye msj atmışsınız...
Zor olmadı.. her sayfada var..Allah seni napmasin ya usenmedin tek tek alıntı mı yaptin deliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?