Arabanın camına yumruk attı: (

Ayril, manyak bu.

Hepsini okumamistim, sen de normal degilsin. Neden adamin kollarini sikiyorsun? O da siddet. Nisanlin da pasif agresif tepkiler veriyor. Bir seyi icinden gelmiyorsa yapmasin.

Ayrica adamin manyak oldugunu soyledigim mesajimda israrciyim, seni cekiyorsa manyak tabi.

Ayrilin. Ikiniz de birbirinizden kurtulursunuz boylece.

Kadin tek basina bir yere gidemiyor, adam goturmek istemedigi halde goturuyor ve sinirini baska baska seylerden cikariyor. Ikiniz de normal degilsiniz. Normal bir kadin bunlari yapmazdi, normal bir erkek de bunlari yapan kadini cekmezdi. Ayrilin.

Hala ayrilmiyorsa mustehak.
konu sahibi anlamıştır... nerdeyse her sayfada ayrılın diye msj atmışsınız...

Ya siz canta misinz illa birilerinin mi sizi ordan oraya tasimasi gerek? Ya da ufak bir cocuk mu? Evlenme olgunluguna erismissiniz bi elbiseyi gidip alamadiniz mi? Illa torenle mi alinmasi gerek. Erkeklerin golgesinde yasamaktan bi vazgecin yaa beni aldi magazaya goturdu yok eve biraktim cocuk musun sen yolu bilmiyo musun???

Pardon damat görme nedir? İlk defa duyuyorum böyle bi adet. Tırı vırı her geleneği yerine getirmek hepsi için elbise almak masraf yapmak adamı bu kadar boğmak zorunda mısınız? Hem psikolojik baskı kuruyorsunuz adamda hem şiddet uyguluyorsunuz. Her türlü haksızsınız. Adam da en son cama patlamış. Bu kadar bunaltmayın ya okurken ben darlandım

Konu içinde diyeceğim şu ki bence fazla bunaltmissin adamı fazla naz aşık usandirir lafi cok doğru al iste bak iyi mi oldu. Tabi ki Hayır

Ne kadar saçma sapan hareketleriniz var. Zorla kavga çıkarmaya çalışan, direksiyon başında birine saldıran bir tip. Tam da evlenip ömür geçirilebilecek insanmışsınız yani... Peh. Umarım nişanlınızın başına bir şeyler dank etmiştir o çiğ hareketlerinizle. Evlenecek olgunlukta birine benzemiyorsunuz. Değil ki sorunları konuşarak halletmek, bit kadar konulardan bu kadar ısrarla kavga çıkarmaya çalışan bir insansınız. Evlerden ırak. Bir de hala arabayı sormuşsunuz. Sizin psikolojik olarak arabanın camından çok daha ciddi sorunlarınız var.

Hediye ve kiyafet isini niye kendiniz halletmediniz ve son gece adami yogunluguna ragmen sürüklediniz?

Hızlı gidiyorsa neden yavaşlamasını rica etmek yerine bağırdınız ve kollarını sıktınız?

Madem bunlara ragmen gittiniz niye geri götür diye trip yaptınız?

Buna bisey demedi adam. Arabaya geldiniz. Niye yine adamin kollarini delip destiniz?

Ay of icim sisti devam edemiycem. Onun tepkisi abarti bence ama sen de adami neden bu kadar bogdun be? Ailesi senle ilgili kotu bir sey dusunse bence haksiz degil.

Evlilik gibi ciddi bir şeyin altından kalkamazsınız , hızlı gitti diye adamın koluna tırnak geçirmek nasıl bir mantıktır ?
Nişanlın aynısını yapsa demediğimizi bırakmayız şuan tam tersi durum bence ayrılın evlendiğin de adamın kafasında vazo falan da kırarsınız siz.

Çok yorulmuş çok çalışıyor sanırım ,kendimden biliyorum bende erkek arkadaşımı çok bunaltıyorum düşüncesizlik yapıp 6da kalkıp 2 ye kadar ayakta oluyor bizde biraz ilgi istiyoruz yapmadıklarındada başlarını şişiriyoruz ve onlar budurumda daha çok mutsuz stresli oluyor bence biraz yanında olduğunu hissettir çok bunalmış ama bence seni sebiyor sevmeyen insan tekrar dönelim gezelim vs demez bence

Back