- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
- 133
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
+1Ne yapalım az konuş o zaman sende .
Hem adamı bunaltmissiniz hem kolunu sıkıyorsunuz hem kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz, gördüğüm kadarıyla anlayışta sıfır sizde.adamın yerinde olsam sizinle evlenmem.delirtirsiniz siz insanı
adami tirnakla it kak ustune trip at,sinirden cam kirdir, isinden alikoy aferin size bravo!
sen onu tirnaklarken o sinirle bi tane yapistirsa kadina siddet mi oluyo bu? bidr araba kullanirken kol sıkmak nedir ya, bildigin histeriksin.
ozur dilerek soyluyorum ama evlat olsan sevilmezsin, bn okurken bunaldim adam kim bilir ne hale geldi
Ayrilin. Ikiniz de birbirinizden kurtulursunuz boylece.Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi
Sonra nisanlim bana şiddet uyguladıAy ben de nişanlıyım ama siz galiba triplisiniz? Bizde hiç böyle illa sen de gel sen de gel olmadı. Ben beğendim aldım geldim. Sürpriz yapmak istedim kıyafetimi hatta birbirimizi merak etmiştik nasıl olacağız diye ben de takımını görmedim sadece elbisemin rengini söyledim o da ona göre gravat aldı.
Hayatı zehir etmek için elinizden geleni yapmayın sevgili nişanlı çiftler, evlenen çiftler buradan sesleniyorum.
Allah'tan nişanlınız size vurmamış o anlık sinirle, adamın kolunu neden sıkıyorsunuz? O an boşluğuna gelip size vursa bir anlık delirmeyle işin içinden çıkamazdınız daha da kötü olurdu Allahtan cama vurmuş.
Hala ayrilmiyorsa mustehak.Çok ama çok bencilsiniz. Hala daha nasıl gönül alabilirim, nasıl aramızı tamir ederiz değil, ailesine söylerse benim imajım zedelenirse diye bakıyorsunuz olaya. Yazık, üzüldüm çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?