• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

araba tavsiyesi?

Dikkatli kullanırsan her acemi kaza yapacak diye bişey yok. 1-2 hafta sürüş dersi al, ya da bir bilen ile trafiğe çık, park ederken de kasma, 50 mt uzak olsun ama rahat park alanı olsun, niye kaza yapasın ki? Allah korusun tabi.
Her gün trafikte olacaksan, 2 aya zaten ustası olursun.

Keyifli sürüşler şimdiden. :)

teşekkür ederim canım sağol. şu an ders alıyorum. arabayı alınca da pratik yaparım biraz. ama yine de sıfır olursa daha panik olabilirim. o yüzden 2. el mantıklı geliyor. zaten sıfırlarda çok pahalı en ucuz sıfır 50-60 tan başlıyor sanırım. ben max. 40-45 e kadar çıkabilirim.

merhaba ben otomotiv sektöründeyim yardımcı olayım size.
sıfır araç almayın acemisiniz biyerler vurulur vs araba değer kaybeder.
ayrıca vw almayın pahalı :)
renault araçlarla daha çok iç içe olduğumdan çok marka için yardımcı olamam fakat;
peugeot 301 , hyundai accent, i20 ,i30
renault fluence ıcon veya touch paket. cıtroen c4
bunlar sizi fazla zorlamaz fiyat olarak.

otomatik al hiç kasma kendini. 0 bile alabilirsin. kullanımı kolay oluyor. 1-2 de özel ders aldın mı tamamdır

renault araçlarla daha çok iç içe olduğumdan çok marka için yardımcı olamam fakat;
Peugeot citroen parçası pahalı. arkadaş acemi daha zararlı olur. bence en iyisi yerli üretim
evet en pahalısı wolkswagen şu an araştırıyorum km si düşükler 50-60 arası çok pahalılar :/

sıfır accenti 57ye aldık hem de otomatik. ayrıca parçası da daha ucuz

Peugeot citroen parçası pahalı. arkadaş acemi daha zararlı olur. bence en iyisi yerli üretim
dediğim gibi renault marka için çalışıyorum ama bize ekonomik olarak bu marka araçlar içinde geliyorlar
301 'in satış fiyatı sıfırı bile gayet iyi parça olarak bilmiyorum :/

0 araba almak oldum olası mantıksız gelmiştir bana ,sanada tavsiyem fiat punto küçük, az yakar ,cok seri bir araba olmadığı için rahat sürersin

Ben olsam 0 alırdım aracı

direkt 2. Ele para vermektense
0 alırsın, eğer hasar görürse elden çıkartırsın, değer kaybeder ama o kayıp kadar zararın olur sadece.

Yani bence 0 ı alıp, küçük hasara uğrayınca satmak daha kârlı ve mantıklı, direkt 2. El alıp alışıp da yeni araba almaktan

0 almak bana da riskli geliyor. dediğiniz modeller bana uyar bi tek peugeot dan uzak dur diyo kuzenim.

bende araba almayı düşünüyorum ve kesinlikle 2. el alacağım ya çok iyi süremiyorum şimdi sıfır alsak biyere bile sürtsek boşa değeri düşecek birde sıfır arabalar çok pahalı yüreğim dayanmaz :KK70: en iyisi ikinci el derim ben :KK66:

Ben olsam 0 alırdım aracı

direkt 2. Ele para vermektense
0 alırsın, eğer hasar görürse elden çıkartırsın, değer kaybeder ama o kayıp kadar zararın olur sadece.

Yani bence 0 ı alıp, küçük hasara uğrayınca satmak daha kârlı ve mantıklı, direkt 2. El alıp alışıp da yeni araba almaktan

2. el e alışıp yeni araba almam hemen. bir süre kullanırım hemen değişmem sanırım. ilerisi için sıfır belki düşünülebilir

Otomatik viteste VW üzerine yoktur. DSG sistem kullanır, geçişlerde hiç sorun yaşamazsınız, seridir, ayrıca kavramalarda geriye doğru kaçırmada yapmaz. Ok.ilk aracınız olacak vs. Ama arabada sağlam olmalı sonuçta, vereceğiniz paradan çok kendi güvenliğinizi düşünün.
1.6 motor ancak yeterli gelir.
Satarkende fiyatı eriyen bir araba almayın.
Vw satarken EURO Endex satacağınız için zararda etmezsiniz.
Ben VW Polo otomatik ile başlamıştım ve sıfırdı. (İzmir deyim) 3 yıl kullandım, takasa vererek yine otomatik vites Passat a geçtim.
Büyük modelleride bizler gayet iyi kullanabiliyoruz sonuçta.

Otomatik viteste VW üzerine yoktur. DSG sistem kullanır, geçişlerde hiç sorun yaşamazsınız, seridir, ayrıca kavramalarda geriye doğru kaçırmada yapmaz. Ok.ilk aracınız olacak vs. Ama arabada sağlam olmalı sonuçta, vereceğiniz paradan çok kendi güvenliğinizi düşünün.
1.6 motor ancak yeterli gelir.
Satarkende fiyatı eriyen bir araba almayın.
Vw satarken EURO Endex satacağınız için zararda etmezsiniz.
Ben VW Polo otomatik ile başlamıştım ve sıfırdı. (İzmir deyim) 3 yıl kullandım, takasa vererek yine otomatik vites Passat a geçtim.
Büyük modelleride bizler gayet iyi kullanabiliyoruz sonuçta.

aslında büyük araba hoşuma gidiyor ama ilk olarak küçük ve daha uygun birşey arıyorum. polo bana da yakın geliyor. siz memnundunuz dimi polo dan?

İ20 otomatik alın ikinci el parçası falan ucuz acemiliğinizi atar satarsınız. Konserve kutusu yapmalık araba

Bende Polo ile başladım, aslında biraz hımmmm felan olmuştum, kutu gibi diye, ruhsuz demiştim birde:eek:
Honda jazz istiyordum o zamanki zevkimle, panoramik cam tavan var diyerek. ancak deneme sürüşü yaptıktan sonra farkı anlarsınız sizde.
Ben Polo dan çok memnundum, halen aynı marka ile devam edecek kadar hemde.
Biraz daha para kazanırsam yine aynı grup Audi ye geçmeyi çok istiyorum ama ona biraz daha Zaman var:KK17:
Önce güvenliğiniz.

Benim ilk arabam uno idi. Şahane öğrendim sayesinde. Akülü araba büyüklük ve fiyatında :KK48:
Kaybedecek birşey yoktu korkmadan öğrendim. 2 ay sonra da satıp başka (düzgün) bir araba aldım

Back
X