- Konu Sahibi benimminikelam
-
Aileden biriyle çalışmayın,en büyük hata bu bence.Kesinlikle özel ders alın,bakın nasıl da başaracaksınız kısa sürede araba kullanmayı.
kızlar merhaba,
dün otomatik vites bir araba aldım. daha önce hiç sürüş deneyimim olmadı ehlyet alma dönemini saymazsak tabi o da 4yıl önce filan. iki gündür birer saat yavaş yavaş kullandım sakin yerlerde fakat hala çok korkuyorum giderken. benim en büyük sıkıntım park etme olayı ve geri geri gitmebugün arabayı park ettiğim ( ya da öyle sandığım ) yerden çıkaramadım geri gidemedim burucam artık o noktaya geldi babamda yanımda ( onun ehliyeti yok bu arada ) beni iyice panik yaptı. en sonunda biri geldi o çıkardı arabayı sonra aldım gittim sakin yerlerde dolaştım geldik. ama yine park edemedim tekrar biri gelip park etti.
kızlar ben ne yapıcam şimdi, boş arazi bulsam çalışıyım diycem ama öyle bir yerde bilmiyorum. sancaktepe de oturuyorum bu arada bildiğiniz bir yer var mı? off kızlar yardım edin
Park problemini kafanızın b,ir köşesine koyun. Dert etmeyin.
Ben yaklaşık 4 yıldır aktif olarak kullanıyorum daha yeni yeni profesyonel bir şekilde park ediyorum. Tamamen tecrübe.
Herşeyin birden olmasını beklemezseniz cok yol alırsınız. Yavas yavas. Cıkamadığınız zamanlarda da üzülmeyin, birinden yardım isteyin. En fazla; arabası var parkedemiyor derler, desinler :)
inş dediğiniz gibi olur 6. dersim olmasına ragmen halen yamuk kullanıyorum ve 2 hafta sonra sınavım var n eyapcam ben yadireksiyonu fazla kırıyorum hoca ufak ufak santim santim diyo ama olmuyo sag sertdeyim bi bakmışım yolu ortaamışım hangi ara orta seite geldim anlıyamaıyorum sonra sag serite gecmek için direksiyo sağa ceviriyorum orda filim kopuyo işte yamuk oluyo resmen arabayı dans ettiriyorum ALLAH ım inş inş inş düz giderim kavramalarıda inş iyice ögrenirim sınavdan gecerim ALLAHım ne olur bana ve tüm sınava gireceklere yardım et Amin...
Araba kullanmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordumbu kadar insan nasıl becerebiliyor araba kullanmayı!? Bugün sürücü kursundaki ilk direksiyon dersimdi. Çok kötü geçti. Ben hiç direksiyon koltuğuna oturmadım dememe karşın sadece komut verdi ve hepsini kendi yaptı ben hiç bişey anlamadım. Bana sağ sinyal ver diyor ama nasıl diyorum eğilip kendi yapıyor vitesi al bire diyor ama nasıl diyorum hemen kendi yapıveriyor ben hiç bişey anlamadım yarın kursla konuşup hocamı değiştirmek istiyorum çok üzgünüm ben bu işi beceremiycem galiba
Araba kullanmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordumbu kadar insan nasıl becerebiliyor araba kullanmayı!? Bugün sürücü kursundaki ilk direksiyon dersimdi. Çok kötü geçti. Ben hiç direksiyon koltuğuna oturmadım dememe karşın sadece komut verdi ve hepsini kendi yaptı ben hiç bişey anlamadım. Bana sağ sinyal ver diyor ama nasıl diyorum eğilip kendi yapıyor vitesi al bire diyor ama nasıl diyorum hemen kendi yapıveriyor ben hiç bişey anlamadım yarın kursla konuşup hocamı değiştirmek istiyorum çok üzgünüm ben bu işi beceremiycem galiba
Yeni konu açaydınız bari.. Daha 2011 yılında açılmış konuyu nereden buldunuz?
Size ilk etapta daha çalışmaya başlamadan gösterge yerlerini gösterip size kullandırmadı mı? Sinyalleri, far yakmayı, selektör yapmayı gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?