- 8 Mayıs 2012
- 959
- 1.921
- 333
- Konu Sahibi permanganat
- #41
Günaydın bayanlar. Kaç gündür içimde sıkıntı olan bir derdi sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 10 yaşındayken bisikletle bir arabaya çarptım. Sol bacağımdaki ezilme hariç bi şey olmadı. Ama ben arabalardan çok korktum. Uzun süre Arabanın ön koltuğuna bile oturamadım. Babam da çok evhamlı biridir, 'siz yapamazsınız' diye üç kız çocuğuna bir gün olsun araba sürdürmeye çalışmadı, üçümüz de bilmiyoruz şimdi. 2010 yılında ehliyet alayım dedim. Arabanın sürücü koltuğunda oturuyorum ama elim Ayağım boşalıyor, dizlerim tutmuyor. Eğitmen (kendisi öz dayım oluyor) senden sürücü olmaz dedi. Ehliyeti aldım ama şoförlük kariyerimi bitirdim. 2014 yılında evlendim, eşim bir bayan mutlaka öğrenmeli dedi, bayağı çabaladı, sakin sakin söyledi olmadı, bağırdı çağırdı olmadı. Okul eve bayağı uzak, gidip gelirken sürünüyorum. Özgür olmak istiyorum, kimseye Muhtaç olmamak istiyorum. Bir yandan da ölesiye korkuyorum. Eşim bir hoca tuttu bana. 12 saat ders aldım. Biraz daha iyiyim, ama gaza basamıyorum. Ne trafiği tıkamak, ne de bir canlıya zarar vermek istiyorum. Napayım??? Bırakıp ezik hallerime mi döneyim, 1 ayda olmazsa 2 ayda mı olur diyeyim?? Anksiyetem arttı,çok huzursuzum. Cevaplar için teşekkürler. edit: arabamız vitesli, satıp otomatik almak istedik ama satamadık. Bir araba alsam kendime fuzuli, çünkü eşim hep hastahanede olduğu için araba boşta. Yorumlarınızı buna göre yaparsanız sevinirim.
İki tane yaya haldeyken, iki tane de araba sürerken olmak üzere toplam dört tane kazam var. Sonuç, hala araba kullanıyorum. Nasıl ki yaya iken kaza yaptım diye dışarıda yürümeyi bırakmadıysam araba ile kaza yaptığımda da sürmeyi bırakmadım.
Ama etkisi olmadı mı, tabi ki oldu hatta son ki kazada ağlayıp-zırlayıp daha da arabaya dokunmam diye dolanıyordum. Bende bir bayanın araba sürmesini bilmeli diyenlerdenim. Hatta ileri boyutu, bir evde araba kullanılacaksa o arabayı bayan kullanmalı insanlarla yoğun şehirde yaşayıp çalışıyorsa.
Velhasıl, sende bu işin peşini bırakma. Seni heycanlandırmayacak, sana çok karışıp aklını karıştırmayacak kişilerle araba kullanmanı tavsiye ederim.
Ayrıca ilaçlı tedavi yerine sözlü tedavi senin açından daha iyi olur, sonuçta senin daha çok telkine ihtiyacın var.