- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
- Konu Sahibi Benbirdost
Ne kadar hikayemiz benziyormuşİlk evlendigim zamanlarda vajinismustum. 4 ay bunu yaşadım. İlk gece çok hafif birlikte olmuştuk ama korkudan aklım çıkmıştı. Sonra 4 ay olmadı. Ve devlette bir kadın doğumcuya gitmiştim durumumu anlatmıştım.
İlk gece durumumu anlatmiştim ve 4 ay hiç birlikte olamadığımı....
Dr zarin yırtılıp yırtılmadığına bakacam demişti ben çatala yattım Dr eline eldivenlerini taktı tam o sırada gerildim lütfen beni bırakın gitmek istiyorum demiştim ağlamaya başladım. Dr sinirli bir şekilde eldivenlerini çıkarırken sen birde anne mi olacaksın daha kocanla birlikte olmayı becerememişsin demişti. O gün oradan çıktım o doktora hakkımı asla helal etmedim ama korkularımı o kötü kalpli adamın vesilesi ile yendim şuan 3 çocuğum var...
Sizde bana o doktoru anımsattınız... Ama bunu da başarıcam...
Ben de vajinusmustum
üç ayda kendi kendime yendim
Bir yıl sonra doktora gittim. Korkup Altan muayene istemeyince babada çıkışmıştı kadın. Ağlayarak çıkmıştım muayahaneden.
Sonrasında iki oğlum oldu normal doğumla.
İnsanlar gerçekten anlamıyor korku denen şeyin elimde olmadığını, destek olunursa yenilebileceğini
2015 ehliyet aldım sonrasında eşimin oyalamaları ve bir türlü arabayı vermemesiyle unuttum. Kendi arabamı aldım şimdi otomatik. Dün ilk dersi yaptık . Gerçekten çok kötüydüm. Benzer durumdaki başarı hikayelerini okuyup cesaretlenmekte çalışıyorum . İnşaallah başaracağız. Herkes bu yollardan geçti. Anasının karnında öğrenmedi. Sadece herkesin farklı zamana ihtiyaçı var. Acelemiz yok yavaş yavaş adım adım öğreneceğiz. Ve öğrendikçe keyif alacağız.