- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 47
- Konu Sahibi -Cheryl Blossom
Davetine icabet ediyorum csi'cim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davetine icabet ediyorum csi'cim :)
Yok yok idam gelmesin.Iskenceli idam gelsin diyorum başkada söz yok içler acısı omurgasız mahluk
Bence anne o mektubu biliyordu, ilk defa bir şeye tepki vermesi bu yüzden. Kadın "torunlarına edilen tecavüz"e tepki vermedi, kendi ile ilgili olana verdi.Ben o mektubun içeriğini çok merak ettim anneleri açığa vermeyin dedi şaşırmadı okuduklarına oğlunun imzalı savcılığa yazdığı mektup insan bi tepki verir ağlar üzülür falan
Çam ailesi bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık kaldı...Bir sürü yalan dolan söylüyorlar, Çam ailesi gibi birbirlerini suçluyorlar anca...
Darp ve yağmayı unutmayalım.Cam ailesi bunların yanında melek kalır.
Orada bir cinayet vardı,burada cinayet tecavüz üfürükçü ensest ne ararsan var.
Çam ailesinde bir cinayet vardı.Çam ailesi bunların yanında sütten çıkmış ak kaşık kaldı...
Beterin beteri varmış!
Bunlar çok akıllı.Darp ve yağmayı unutmayalım.
Halaya biber gazı sıkıp evini elinden almak var.
Tarihi geçmiş gofretlerin üstüne yeni tarihli etiket yapışrtırıp piyasaya sürmeyi planlamak var.
Bunlar akılsız falan değil, deli hiç değil.
Bunlar kötü, bunlar vahşi, bunlar vicdansız!!!
Bu insacıklar deli falan değil gayet zekiler 10 yıl devleti kandırmışlar şimdi 80 milyonu kandırmaya calisiyolarBunlar çok akıllı.
Burada deli falan diyoruz ama kesinlikle akıllılar.
10 yıl devletimizin polisini oyalamışlar,daha ne olsun.
Meryem ve kızının hala mezarı bulunmamış. Meryemin oğlu 8 yada 9 yaşındayken evden kaçmış, şuan üniversite öğrencisiymiş. Programa katıldığı kısmı izledim. Yaşadıklarına rağmen o ailenin karşısında gayet sakin aklı başında konuşuyordu.Meryem in mezarı bulundu mu tam anlayamadım ? Oğlu nerede şimdi bilen var mı bir de bu cani adamın çocukları nerde şimdi ? Çok karışık.