• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip kv sorunsali

Bir araba alma işini ne kadar uzatıyorsunuz.. . Geçen ay eşim üst model bir araba almak istedi sen bilirsin dedim... Birkaç gün sonra kapıya getirdi arabasını.... Kv ye şu araba nasıl dedim... Yoksa kocan mı aldı dedi:KK45:Yani demem şu ki birşey alacağınız zaman gizli tutun herkese öncesinde yaymak zorunda değilsiniz... Yoksa böyle çomak sokanlar ın olmaması kaçınılmaz .. En yakınınız olsa bile...
Bende sizin gibi düşünüyorum ama esimin ağzında valla islanmiyor

Eşiniz aldığınız kararları anlatmasin zorunda da değil çünkü bu ikinizin hayatı

Tamam eşin sana hak vermiş. Sen istiyorsan arabanı değiştir. Ama ben yerinde olsam sırf birikim için araba modeli yükseltmem. Çünkü araba masraflı bişey. Başka yatırımlar yap dolar altın vs.. gibi.
Diğer konularda sonuna kadar haklısın. Herkes kendi hayatına baksın yok elti kv. onlar ne karışır ki.

Birde beni düşünün gicik oldum resmen ya evime geliyor herşeyimi istiyor istenecek sey var istenmeyecek sey var
Ne istiyorsa alın kafasında kırıp verin ciddiyim acımayın
he bunu mu istiyorsun al sana al sana diyin kafasında kırın Bu kaynanalar akrabalar hiçbiri iflah olmaz

Tamam eşin sana hak vermiş. Sen istiyorsan arabanı değiştir. Ama ben yerinde olsam sırf birikim için araba modeli yükseltmem. Çünkü araba masraflı bişey. Başka yatırımlar yap dolar altın vs.. gibi.
Diğer konularda sonuna kadar haklısın. Herkes kendi hayatına baksın yok elti kv. onlar ne karışır ki.
Karışıyorlar kendini bilse karışmaz zaten

Back