- 26 Eylül 2014
- 4.523
- 9.865
- 358
- Konu Sahibi Benbirdost
Maalesef bence de küçük yerlerde asla kurallara uymuyorlar. Kafalarına göre dönüşler parklar yapıyorlar, sinyal hiç yok zaten.Ay ya okurken vallahi heyecanlandım. Bende çok küçük bir ilçede yaşıyorum. Ama burada pek trafik kurallarına uyanlar olmuyor. Erkekler özellikle bir an da arkadaşlarimın yanında durup Allah'tan kadınsın yada ailen var yanında oyuzden bişey yapmicam falan diyenler oluyor.
Ama sakinlik açısından iyi oluyor.
O magandalardan bana da sataşanlar oldu, el kol yapıyor bana sinirli sinirli. Hiç takmıyorum valla.
Oto koltuğu konusu çok yazılmış, kesinlikle onu ihmal etmemek lazım. Kızlarımın ikisi de doğduğundan beri kendi koltuklarında gidiyorlar. İki buçuk ve dört buçuk yaşında iki kızım var, koltuk olmadan kemer bağlamadan kesinlikle arabaya binmezler ağlarlar.
Bir kere arkadaşlarla pikniğe gidecektik, üç anne altı çocuk benim arabaya bindik, mecbur koltukları çıkardım, bizim kızları zor ikna ettim arabaya binmeye
Park konusunda hala kendime pek güvenmiyorum. Mesela ilk zamanlar kızımın okulunun önüne park etmeye korkuyordum, karşıda boş bir alan vardı oraya park edip yürüyorduk. Şimdi alıştım okulun önünde yol kenarina birakabiliyorum.
Evin otoparkında arka tarafa bırakırdım ilk zamanlar. Şimdi ön tarafta araclarn yanına bırakabiliyorum korkmadan.
Küçük kızımla ablasını okuldan alıyoruz, anne hadi gezelim diyorlar. Müzik açıp geziyoruz biraz, çok iyi geliyor, birlikte şarkı söyleyerek gezmek,çocuklar da mutlu oluyor