How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Araba flört evlilik

Cliolu olanda agir basiyor acikcasi. Ama dedigim durumlar korkutuyor. Lutfen beni de anlayin. Kuyenimin en yakini cok benzer bi durumu yasadigi icin boyle oldum. Herkes elbette ki farkli ama hayal dunyasinda da yasamak istemiyorum.

Önce kendinizi tanıyın. Sadece kimlik yaşınızın büyümesi yeterli değil , biraz büyümeye ihtiyacınız var. Bu süre zarfında da " birini bulup evleneyim " diye hırs yapmayın , acele etmeyin.

Önce kendinizi tanıyın. Sadece kimlik yaşınızın büyümesi yeterli değil , biraz büyümeye ihtiyacınız var. Bu süre zarfında da " birini bulup evleneyim " diye hırs yapmayın , acele etmeyin
Çok teşekkür ediyorum ancak hani değişen bir şey olmayacakmış gibi hissediyoeum. Yani nasıl diyim. Şimdi yine her şey rutin. Ev-iş-kuzenlerle/arkadaşlarla cafede buluşmak. İşimde ilerlemeye çalışacağım. Bir yandan böyle artık yuvamı kurma isteği var tabi. Yani bence yaşanmışlıklar insana bazı şeyleri öğretiyor ancak o şekilde bir yaşanmışlık yaşayacağım bir ortamım da yok yani her zamanki gibi rutin şeklinde devam edecek her şey. Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Sizce?

Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Maddi durum mu sizin maddi durum dediğiniz ailenin durumu evlenirseniz siz ikiniz geçindireceksiniz evi…
Ya geçen konuda demiştim içimden hani şu hesabı yarı yarıya ödeyen erkek vardı ya 2. buluşmanızda sizi çözmüş bilerek yapmış diye. Harbiden öyle ya ipuçlarını veriyorsunuzdur istemeden.

Konu sahibi, daha çok degil daha 2 ay önce, Şubattaki konunda 9 bin lira maaşa "wooaaw zengin" gözüyle bakıyordun , kendinin de hem işsiz hem arabasız olduğunu yazmıştın, hatta konu 28 şubata kadar gitmiş, sen orada da ise girdiğini vs mujdelememissin.
Ne ara havadan hayali bir bmv sahibi oldun?
Evinde duran aile arabasını mi sahiplendin kendinin diye?
İlk konunda da yazmıştım, şimdi de emin oldum, vallahi senden olmaz...
Cidden olmaz...
Hayata o kadar boş bir cerceveden bakiyorsun ki düzgün birini bulman, onunla evlenmen ve mutlu olman gerçekten imkansız.
Senin yerinde olmayı asla istemezdim, şimdi 'bugun ne için şükrettiniz' topigine girip senin bakışacina sahip olmadığım için sukredecegim

Son düzenleme:
Doğrudur. Ev-okul-kuzenlerle buluşmaydı genel hayatım. İşe yeni başladim
Valla bunu o kadar belli ediyorsun ki, şu konu tam da hayatı ev okul kuzen buluşmasından ibaret,dünya hakkında bilgisi sıfır olan, boşa yaşamış birinden çıkabilirdi ancak...

Valla bunu o kadar belli ediyorsun ki, şu konu tam da hayatı ev okul kuzen buluşmasından ibaret,dünya hakkında bilgisi sıfır olan, boşa yaşamış birinden çıkabilirdi ancak...

Anlatmak istediğini anlıyorum ancak bu ifade şekline katılmıyorum. Aile durumu maddi olarak iyi olmadığı için , bunun gibi küçük üçgenlerde yaşayan yüzlerce insan var. Aileleriyle el ele verip geçimleri için mücadele ediyorlar. Evlerinde iş bölümü yapıyorlar. Market , çarşı , pazar takip edip ev idarelerine katkı sağlıyorlar. Dünyadan da , ülke gündeminden de haberdarlar.

Dünya hakkında objektif bir görüşe sahip olmamak ,konu sahibinin kendi tercihi. Kimin arabası daha havalı veya pahalı diye konuşmaktan öteye gidememekte yine kendi sorunu. Konusunda anlattığı imkanlarını doğru kullanamayan ve bunun için çaba harcamayan kendisi.

Genelde aile durumu maddi olarak iyi olan ve ebeveynlerinin "biz çektik onlar çekmesin diye nazladığı çocuklarında" bu davranış tarzı sıkça gözleniyor.

Konu sahibinin babasının düşüncelerini merak ediyorum açıkçası.

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Ben olsam mercedesi seçerdim. Niye kararsız kaldın ki sen?

İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.

Bunları nasıl görebilirim
Cafede buluşuyoruz hani diyip duruyorsunuz, ne yapacaktınız? Adamların evlerine yerleşip birkaç ay evlilik provası mı yapacaktınız, hm bunu beğenmedim şu olsun mu diyecektiniz?
Arabayla karakterin ne ilgisi var bu nasıl bir mantıksızlık pes artık ya
İlk evlendiğimizde Mercedes imiz vardı, arabaya benzin koyup kuzenime gidecek paramız yoktu
Şimdi wolkswagen imiz var, canımız nereye isterse binip gidebiliyoruz
Her iki koşulda da kocam aynı adam ben aynı kadınım, insanlığı araba markasına cüzdana indirgemedik şükür
Bu kafayla sizden bir halt olmaz, parayla mutlu olacağınızı sandığınız sürece mutsuzluğa mahkumsunuz

Konu sahibi, daha çok degil daha 2 ay önce, Şubattaki konunda 9 bin lira maaşa "wooaaw zengin" gözüyle bakıyordun , kendinin de hem işsiz hem arabasız olduğunu yazmıştın, hatta konu 28 şubata kadar gitmiş, sen orada da ise girdiğini vs mujdelememissin.
Ne ara havadan hayali bir bmv sahibi oldun?
Evinde duran aile arabasını mi sahiplendin kendinin diye?
İlk konunda da yazmıştım, şimdi de emin oldum, vallahi senden olmaz...
Cidden olmaz...
Hayata o kadar boş bir cerceveden bakiyorsun ki düzgün birini bulman, onunla evlenmen ve mutlu olman gerçekten imkansız.
Senin yerinde olmayı asla istemezdim, şimdi 'bugun ne için şükrettiniz' topigine girip senin bakışacina sahip olmadığım için sukredecegim
İşe yeni girdim dedim zaten. Araba da önceden sürüyordum kendime ait arabam yoktu 12 Martta alındı yani neden yalan söyleyeyim ki bu plaformda?
9bin liraya wowww şeklinde yaklaşmadım sadece bir hesabı ödemekten aciz insan şeklinde gözümde canlanan profilde yine çuvaldızı kendime batırıp burada diğer kişilerin fikirlerini merak ettim.
Hayata boş bir çerçeveden baktığımı düşünmüyorum konu yine yanlış yerlere çekildi. Ben hangisinin arabası daha havalı diye sormadım detaylıca içimdeki kaygıları paylaşıp yaşanmış tecrübelerden faydalanmak istedim.
Evet yaşıma göre bazı konularda tecrübesiz bilgisiz ve toy olduğumu kabul ediyorum ama hayatım bu şekilde gelişti yani yaşanmışlıklar yaşayıp olgunlaşacağım bir ortamın olmadı bunda suçum olduğunu düşünmüyorum. Kendimi bu konuda hep eksik görüyorum zaten o yüzden geliştirmek istiyorum ne yapabilirim diye düşünüyorum work and travel a gitmek istemistim pandemi ve birkac sebebpten dolayı gidemedim.
Burada bu konuyu yine bu amaçla açtım.

Cafede buluşuyoruz hani diyip duruyorsunuz, ne yapacaktınız? Adamların evlerine yerleşip birkaç ay evlilik provası mı yapacaktınız, hm bunu beğenmedim şu olsun mu diyecektiniz?
Arabayla karakterin ne ilgisi var bu nasıl bir mantıksızlık pes artık ya
İlk evlendiğimizde Mercedes imiz vardı, arabaya benzin koyup kuzenime gidecek paramız yoktu
Şimdi wolkswagen imiz var, canımız nereye isterse binip gidebiliyoruz
Her iki koşulda da kocam aynı adam ben aynı kadınım, insanlığı araba markasına cüzdana indirgemedik şükür
Bu kafayla sizden bir halt olmaz, parayla mutlu olacağınızı sandığınız sürece mutsuzluğa mahkumsunuz
1) Arabayla karakter arasinda iliski kurmadim zaten konuyu lutfen yanlis yerlere cekmeyiniz. Ikisinin de cafede bulusup gordugum kadariyla iyi karakterleri var dedim. Cafe deme sebebim de yine burada okudugum konulara, haberlerde gorduklerime dayanan guvensizlik korkusu. Bazi seyleri ongorememe korkusu.

2) Konumu soyle dusunun lutfen kiz kardesiniz benimle ayni durumda. Sizin arkadasiniz daha onceden asik olup kendinden maddi durumu alt biriyle evlenmis 5-10 yil sonra maddi durumu cok duzelen kocasi kendisini aldatiyor, gozu disari kayiyor. Arkadasiniz perisan oluyor. Bunu goz onunde bulunduruyorsunuz ve kardesinize bak boyle boyle bisey oldu bu durumu goz onunde bulundur iyi dusun diyorsunuz. Kardesiniz de iyice kaygilaniyor. Bunu ongormesi mumkun degil. Zira arkadasiniz da ongorememisti.

Lutfen daha ince dusunelim. 20 yasinda kankaaa onun mercedesi var tabi kiii onla cikicam diyen ergen kizmisim gibi yorum yapmayin lutfen.

1) Arabayla karakter arasinda iliski kurmadim zaten konuyu lutfen yanlis yerlere cekmeyiniz. Ikisinin de cafede bulusup gordugum kadariyla iyi karakterleri var dedim. Cafe deme sebebim de yine burada okudugum konulara, haberlerde gorduklerime dayanan guvensizlik korkusu. Bazi seyleri ongorememe korkusu.

2) Konumu soyle dusunun lutfen kiz kardesiniz benimle ayni durumda. Sizin arkadasiniz daha onceden asik olup kendinden maddi durumu alt biriyle evlenmis 5-10 yil sonra maddi durumu cok duzelen kocasi kendisini aldatiyor, gozu disari kayiyor. Arkadasiniz perisan oluyor. Bunu goz onunde bulunduruyorsunuz ve kardesinize bak boyle boyle bisey oldu bu durumu goz onunde bulundur iyi dusun diyorsunuz. Kardesiniz de iyice kaygilaniyor. Bunu ongormesi mumkun degil. Zira arkadasiniz da ongorememisti.

Lutfen daha ince dusunelim. 20 yasinda kankaaa onun mercedesi var tabi kiii onla cikicam diyen ergen kizmisim gibi yorum yapmayin lutfen.
Sizin maaşınız en az 20bin var herhalde sizden alt durumda ise bu kişiler.
Kimse de sizi yanlış anlamıyor.
Üçüncüsü de belki görüştüğünüz iki kişi de başkalarıyla da görüşüyordur onlar sizi seçmez kim bilir

Yazdıklarınızı doğru bulmuyor , bu yüzden beğenmiyoruz. Siz açtığınız konuda yazdıklarınızla sözde fikir istiyorsunuz.

Aynı anda , "sevgili olma amaçlı" 2 kişiyle görüşmeniz normal mi ? Bunu bir kadına yapan erkeği ayıplarken; sizi neden alkışlayalım ?

Siz : bu yaptığınız normalmiş gibi bir de üstüne , " kızlar 1.nin arabası mercedes , 2.nin clio " hangisini seçsem diyorsunuz.

Aileniz sizi 27 senedir ıssız bir kulübede yetiştirmiş gibi " tecrübem yok " sözünün arkasına sığınıyorsunuz.

İnsanın tecrübe edinmesi için illa ki tüm olayları birebir kendisinin yaşaması gerekmiyor.

Pek çok konuda bizi suya götürüp susuz getirebileceğinizi düşünüyorum.

Konunuza yazanlar feleğin çemberinden geçmişte , siz gözü açılmamış kedi yavrusuymuşsunuz gibi davranmasanız mı artık ?

Back