• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba flört evlilik

Maddi durum denkliği önemli.
Ama kişilik daha çok önemli.
Maddi durumu göz ardı etmeyin tabi ki ama bunu da baş köşeye koymayın.
Bir insanı cafede otururken garsonlara nasıl davrandığından bile az biraz anlayabiliriz.
Yani statüsü kendinden düşük olan inanlara üstten mi bakıyor?
Yoksa saygıyla mı yaklaşıyor?
Sinirliyken ve sakinken başkalarına davranışları arasında büyük farklar yoksa ve her zaman saygısını koruyorsa güvenilebilinir diyebiliriz.
Sosyal medya paylaşımları, izlediği, baktığı, okuduğu yayınlar, bahsetmekten sevdiği konular, tuttuğu takım vs gibi şeyde ki fanatiklik durumu gibi özelliklerini iyi analiz edin.
Ben mesela siyasi-dini-takım durumlarında fanatik görüşlü insanlardan kesinlikle uzak dururum.
Çünkü fanatik bakan insan sevdiği şeyin haksız yönünü göremez bu yüzden taraf olsa bile tarafı olduğunu akıllıca ve adaletli bir şekilde düşünebilmeli, iyiye iyi, kötüye de kötü deyip eleştirebilmeli.
Bu durum kişinin kendi kötü yönlerini de görüp kendini eleştirebileceği anlamını taşıyabilir yani.
Birde mesela sevmedikleri için şu şöyle solunda gerisi umurumda değil düşüncesi olan insanları sevmem.
Basit bir örnek sevmediği bir lider için isterse ülke batsın şu gitsin de diyen biri bencildir, uzak dururum.
Bunlar size karşınızdakinin kişiliğini az buçuk tanıma fırsatı verir.
Ama ben iki insanın mutluluğunda maddi- kültürel denkliğin ve dengesinin gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum.

Umarım sizin için en güzel olanı hayatınıza girer..

Son düzenleme:
Aslında ilişki tecrübesi olmayan biri için bu sorduklarınız gayet normal. Sonuçta bu iki kişiden biriyle ilişkiye başlayacak ve o insanı tanıyacaksınız, yanlış seçim yapmaktan korkmanız oldukça anlaşılabilir. Öncelikle maddi durumu iyileşince gözü dışarı kayar mı konusunda, o maddi durum sizin ve ailenizin imkanları dahilinde iyileştiyse, kaymama daha doğrusu kayamama durumu söz konusu olabilir. Fakat kendi imkanlarıyla iyileştiyse, yüksek ihtimalle kayacaktır. Hatta ben onu bile elde ettiysem kimleri kimleri elde ederim düşüncesi de olabilir...Evdekini beğenmez kısacası... Hoş diğeri de aldatmaya meyilliyse oda yapacaktır. Hamuruyla ilgili biraz. Bir de 2. insanın sizi çok sevdiğinden bahsetmişsiniz, bir erkekten duyduğum sözü aktarayım "Babanı seçemezsin ama kayınpederini seçebilirsin..." bir çok erkekte bu bakış açısı var artık maalesef...Dolayısıyla bu çok sevilme halinin altında ne yatıyor,saf bir sevgi mi yoksa başka etmenler mi, burada dikkatli olmak gerek.
Bence araba falan değil ama ailelerin denk olması gerçekten önemli, aileler denk olmadığında ilişkiniz ciddiye binince sırf bu yüzden karşı tarafın ailesinin istememe olasılığı bile var.
Fakat hepsi bir yana, siz mantığınızla bir karar vermeye çalışıyorsunuz. Her ikisinin de iyi insan olduğunu düşünüyorsanız ve bir seçim yapamıyorsanız, size tavsiyem kafeden çıkışta vedalaşırken sarılmanız, bedeniniz hangisinden ayrılmak istemiyorsa, o sarılma size yanlış ya da diken üstünde hissettirmiyorsa, o kişiyle yola devam etmek ilerde pişmanlık olasılığını düşürecektir diye düşünüyorum

Back