• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba flört evlilik

Yazıkkkk hani aşk sevmek sevilmek hissetmek gibi güzel duyguları olan varlıklara insan o duyguları karşılıklı hissedenlerede mutlu çift aşık sevgi pıtırcıkları falan derlerdi.

Sen nap biliyor musun konu sahibesi bence kendine denk olanla takıl clioluya bulaşma tamam mı ailene denk olanlar seni ancak bakarlar 👍

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Ah ki ne ah.Çok göreceksin çok yasicaksin ve anlıcaksın ne ev ne iş ne dış görünüş.Karakter bunların hepsini çöpe atar.İnsanları karakterlerine göre katagorilere göre ayırmanızı öneririm.

Neden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…
işte hayat paket program değil maalesef.Hele erkek kafası senin gibi düşünmüyor.Takılmak için görüşen adam çok bize öğretilen kurgu paket program bu ama hayat hiç öyle değil.Umarım senin kurgu işler.Başarılar...

Çok teşekkürler. Aslında ben clioluyu seçmek istiyorum içten içe. Ama şimdi şu 2 durum kafamı karıştırıyor
1) kendisi beyaz yakalı. İleride durumu iyileşince pohpohlaninca ve gozu disari kayar mi? (Böyle örnekler okudum :KK43:
2) babam eşimin benden daha iyi durumu olmasını ister gibime geliyor :KK43:
1- gözü dışarı kayabilecek gibi bir adam mı onu düşünmelisin. Maddi imkandan değil karakterden belli olur.

2-Baban mı evleniyor?

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkürler
Maddiyatta önemli tabi ama en önemlisi karşılıklı anlayış araba vs boş diye düşünüyorum

Kızlar selam,
Özet geçiyorum

(Benim Bmw 116 im var)

Çok teşekkürler
2. Ile takil. Ilkine layik degilsin bence.

Ateş kırmızısı clio hastasıyım cliocuyu seçiyorum :KK70:

Ay bide arabalara göre mi diye linçlemeyin demişsiniz. Sizce mantıklı mı bu? Ailelerin denkliğini söyleseniz sadece daha mantıklı

Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.

Neden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…

27 yaşında yeni mezun birisi olarak , şu an başladığınız işi de babanız ayarladı sanırım. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

Her sabah işyerine gittiğiniz , iş yerinde online danışmanlık verdiğiniz bir çalışma düzeni mi söz konusu , yoksa evden mi çalışıyorsunuz ?

Tek çocuk musunuz ?

Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.
Sen bmv ye bin ama kendi is yerin olmasin ayip ya bide zengin ailen olsun is yerin olmasin cok kiniyorum suan🤣

27 yaşında yeni mezun birisi olarak , şu an başladığınız işi de babanız ayarladı sanırım. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

Her sabah işyerine gittiğiniz , iş yerinde online danışmanlık verdiğiniz bir çalışma düzeni mi söz konusu , yoksa evden mi çalışıyorsunuz ?

Tek çocuk musunuz ?
Her sabah gidiyorum. Neden ki :(

Back