How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Araba flört evlilik

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Sen zengin olanla evlen diğerini paranla dövmekten çekinmeyeceğin çok ortada. Yazık olur adamcağıza.

Siz var ya paraya aşırı önem veriyorsunuz. Diğer konumuzdan da hatırlıyorum sizi. Tek derdiniz para. Babanızın piremsesi gibi yaşayamazsınız bu hayatta her zaman
En iyisi evlenmeyin siz
Bence bu koca bulma işlerini babasına bıraksın. Yoksa fabrikatör bulacağım derken kaynanatöre toslayacak. 🥴

Aynen çalışmıyor okumuş ama çalışması şçin bir neden yok çünkü zengin. Evlenince paranın suyu çekilince ne olacak diye düşünüyor. Babası istese aynı şekilde maddi desteğe devam eder ama adama bakmak istemiyor. Ne acayip ki kendini baktırmak istiyor. Sınırsız limiti kredi kartı olan biri olsa anca denk görür kendine
O yüzden maddi durumu kafasındaki gibi iyi olmayan biriyle evlenip o insanın başını yakmasın. Sonradan maddi durumu iyi olursa gözü dışarı kayarmıymış. Kendisi para konusunda çok görgülü sanki. 🤦‍♀️

Tek derdi para konu sahibinin. Bekarken rahat yaşamış evlenince de bundan ödün vermek istemiyor. Adam zengin mi konu sahibi için yeterli
Yeterli olsaydı kafamda soru işaretleriyle konu açmazdım. Gerçekten bazı yorumlar o kadar yapıcı ki bu tarz yorumlara da katlanacağız artık…
Ayrıca diğer mesajınıza istinaden artık çalışıyorum ve başlangıcıma göre çok güzel gidiyor çok şükür. Bir sorun olmazsa mesleğimi sevdiğim için çok güzel ilerleyecek.

Yok ilk olarak ona bakmadım. Gayet iyi insanlar. Diye ilk yazmıştım. Hani her sey esit gibi dusunebilirsiniz en son arabalari yazdim durumu aciklamak adina.
Ama soyle bir sey de var hani cafede bulusunca kimse de kotu insanım demiyor. O yuzden öngöremiyorum bazı seyleri …
Acele etme o zaman, 3. Buluşmada istemeye gelecekler diye bir mecburiyet mi var. Fırsat buldukça çeşitli olrtamlarda gör, iyice tanı

Onu ön görüp ön görememiniz size bağlı bir durum tamamen..
Sizin ailenizde aldatılma çok yaygın mı? Ya da sizin kendinize öz güveniniz az mı?
Bu sorulardan bunlar çıkıyor.. Travmalarınız var gibi...
Siz ailenizin desteğini almaya alıştığınız standartlarda yaşamaya devam edecek misiniz?
Siz gündelik hayatınızda gitmeyi sevdiğiniz, almaktan hoşlandığınız belirli standartlar var mı?
Var ise karşı taraf bunu karşılayacak düzeyde mi?
Karşılamıyor ise siz bunları karşılaması için baskı yapacak tipte misiniz? Tipte değilsinizdir ama yakın çevrenizdeki arkdaşların aldıklarından gittikleri mekanlardan etkilenip sizde onlara ayak uydurmaya çalışıyor musunuz?
Bence siz kendinizi önce tanımaya çalışın..
Sonrasında karşınızdaki kişinin de bu karakterini irdeleyin..
Karşı taraf ailesine destek olacak mı? Bu destek sizin standartlarınızı etkileyecek düzeyde mi?
Karşı taraf ailesine desteklemeyecekse sizin standartınızda yüksek değilse öyle bir durum olmaz..
Ama şunu da diyebilirsiniz...
Onun bellirli bir kkonuşma dili, ilgi alanları vardır. Siz o ilgi alanlarından hoşlanmıyorsunuzdur. İki farklı kutupta takılan insanlara dönecekseniz tabiki karşı taraf onu anlayacak birinin yakınlığına ihtiyaç duyabilir. Sizde duyabilirsiniz. Niye mutsuz bir evlilik yapasınız ki..
Yani bunlar kafelerde konuşarakta anlaşılacak meseleler..
Ama kafanızda bu kadar soru işareti varsa zaman geçirmeniz önemli...
Sizin ilgi alanınıza giren sinema, tiyatro, cafe etkinliklere giderek gözlem yapın..
Onun ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler yapın ve gözlemleyin..
Siz özel ve güzel bir yere gidip 200-300 lira bi kahvaltıya vermeyi önemsiyosunzdur, ama karşı taraf bunu pahalı görüyordur ve daha uygun bir yere götürüyordur. Bu cimrilik mi, yoksa tasarruflu olmak mı?
Bu mekanlara içiniz sinmedi ama gittiniz. Size yemek ikramı nasıl? Sohbeti nasıl? Siz mi konu açıyorsunuz? Karşı taraf mı konu açıyo? Açılan konuların derinlikleri ne düzeyde? Hepsini irdeleyin..

Benim ailemde aldatılma çok fazla var.. Ben eşime güven duygumun olmadığını hep söyledim.. Evlenirken bile güven duymuyordum. Ama beni anladı ve hep buna göre davrandı... Güvenmiyorum diye bende kendimi çekmedim, her an beni aldatacak terk edece diye bakmadım. Bende sevdim, sevdiğimi gösterdim. O da yaşadığımız durumlardaki tutumları ile güvenimin oluşmamı sağladı..
Yani açık konuşarak devam edin... Ama bunu merkezileştirmeyin..
Konuyu iyi ki açmışım dedirten yorumunuz oldu. Çok teşekkür ederim.

Kendisi de çalışmıyordu hatırladığım kadarıyla.
İyi bir mesleği ve geliri olur da ona göre birini ister anlarım ama babasının parasına güvenip zengin biriyle evleneyim diye düşünüp, insanları araba modellerine göre kategorize etmek görmemişlikten başka birşey değil.
Bu kafayla yapacağı seçimler de elinde patlar.
Artık çalışıyorum. Mesleğim önü açık ve mesleğimi çok seviyorum. Başlangıça göre iyi başladım çok şükür.
Düşündüğünüz görmemiş kişilerden değilim bu konuda rahat olabilirsiniz.
Sadece tecrübeleri merak ediyorum.

Artık çalışıyorum. Mesleğim önü açık ve mesleğimi çok seviyorum. Başlangıça göre iyi başladım çok şükür.
Düşündüğünüz görmemiş kişilerden değilim bu konuda rahat olabilirsiniz.
Sadece tecrübeleri merak ediyorum.
Görmemiş olmadığınız, insanları arabalarına göre ayırmanızdan belli zaten :KK51:

Yeterli olsaydı kafamda soru işaretleriyle konu açmazdım. Gerçekten bazı yorumlar o kadar yapıcı ki bu tarz yorumlara da katlanacağız artık…
Ayrıca diğer mesajınıza istinaden artık çalışıyorum ve başlangıcıma göre çok güzel gidiyor çok şükür. Bir sorun olmazsa mesleğimi sevdiğim için çok güzel ilerleyecek.
Açtığınız konu kişi ile ilgili değil parasıyla ilgiliç tek derdiniz para. Ben konumuzda sadece Clio ve mersedes gördüm. Adamların karakterleri hakkında hiç bir şey yok

Mercedes tabi kii güzel şimdi ama ona beni seviyor dememişsin ,
ben arabaya veya maddi duruma göre değil de kişiye göre değerlendirmeni isterdim sevmek de her şey değil bazen karısını döven adamda seviyor .. Arada çok ince şeyler var ama sonuç olarak 2 kişi de seçeneklere girmiş bu demek oluyor ki ikisiyle de bir geleceğin olamaz.
Cliosu olanı oyalama oluna baksın sen mercedes'e takılacaksın belli.
Hayır aslında benim gönlüm cliolu olandan yana ama aklıma 2 şey takılıyor.
1) Burada okudugum konularda da ve kuzenimin bir arkadasinin yasadigi tecrubeye dayanarak korktugum bir nokta var: kendisi beyaz yakali ileride durumu daha iyilesince etrafindakilerden pohpolanirsa vs vs gozu disari kayar mi? Kendi kendime evham degil malesef yasanmis tecrubeler duydugum icin cok kafama takıldı. Ve bunu da yasamadan asla anlayamayackmısım gibi geliyor. :(
2) babam eşimin durumunun benden daha iyi olmasını isteyebilir gibime geliyor. Hic konusmadik ama sanki oyle olsa mutlu olur gibi hissediyorum :(

Açtığınız konu kişi ile ilgili değil parasıyla ilgiliç tek derdiniz para. Ben konumuzda sadece Clio ve mersedes gördüm. Adamların karakterleri hakkında hiç bir şey yok
İkisi de aynı çünkü normal gayet iyi insanlar. Zaten o konuda bir fark gorememisim ki aklıma takılan noktayı yazmışım direk.
Arkadaşlar yani ben salak mıyım bana küfreden şiddet potansiyeli olan birine mercedesi var diyw tav olayım?
Gerçekten sabit, bağımlı ve bağımsız değişkenleri olan deney gibi düşünün.
Sabit değişken: iyi insan (cafede tanıdığım kadarıyla bu da )
Bağımsız değişken : maddi durum
Bağımlı değişken: bir ömür evlilik düşüncesi

İkisini de iyi değerlendir aileleri ile tanis 2 kere en az aile ile yemege cik oturup kalkmalari yemek yerken usluplari bunlar cok onemli maddiyatta onemli ama ne derler bilirsin güvenme malina bir kivilcim yeter guvenme güzelliğine bir sivilce yeter .kriz anında bi iki erkegin sakinligi nedir ailesine nasil yaklaşır bunları hep gözlemle sanada o şekilde yaklaşacak .acele etme iyice tanis ikiside olabilir lakin iyice bi tani derim acele etme yasin genc daha hosuna giden olursa iki anneyi sadece yemege cikar annelerde tanışsin derim illa cidiyet olacak degil ama annenin sezgilerini guven .erkkleride tanistir annenle kabul ederse
Çok teşekkürler ama baştan birini seçip tanımam gerekiyor gibi hissediyorum. Diğerine görüştüğüm var diyeceğim.

Acele etme o zaman, 3. Buluşmada istemeye gelecekler diye bir mecburiyet mi var. Fırsat buldukça çeşitli olrtamlarda gör, iyice tanı
Çok teşekkürler öyle yapacağım. Ama baştan birini seçip öyle tanımam gerekiyor gibi hissediyorum. Diğerine görüştüğüm var diyeceğim.

Back