- 2 Ağustos 2013
- 35.574
- 109.243
- 798
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Yok işte öyle olmuyorAnonim bir platform oldugu icin ve daha somut ornekler olsun diye soylemistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok işte öyle olmuyorAnonim bir platform oldugu icin ve daha somut ornekler olsun diye soylemistim
Maddi durum denkliği önemli ise senin için tabiki mercedesli. Değilse hangisiyle daha mutluysan hangisi seni daha iyi hissettiriyorsa o.. değer veereni secKızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum
Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)
1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.
2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.
Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.
DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Eski sevgilisini unutamamıştı. Dengesizdi ve bu tarz şeyler bana acı veriyordu.Bel alti durumla ilgili oyle bir dusuncem yok.
Arabaya gore degerlendirmedim ikisinin de karakterleri ayni iyilikte gibi gelmisti farkli zamanlarda gorustum ancak cafede oturup tabiyabiliyorum kimse de kotu biriyim demiyor haliyle.
Onlar beni neye gore degerlendiriyor bilmiyorum genel olarak düz normal biriyim belki bu hoslarina gidiyordur.
Peki siz neden corollaliyla devam etmediniz ozel degilse nasil bir durum oldu ve pismanliginiz nedendir?
Sadece maddiyata bakarsanız mutsuz olursunuz arabaları denk getirin siz en iyisiKızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum
Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)
1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.
2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.
Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.
DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Siz şu hesabı kim ödemeli diyen üyesiniz değil mi ? Ay o kadar hayat hakkında yazdığım yorumlara acıdım . Bol şans arabalarlaHayir 27. İliskim hic olmadi desem yeridir tecrübesizim
Aynen o üye....Siz şu hesabı kim ödemeli diyen üyesiniz değil mi ? Ay o kadar hayat hakkında yazdığım yorumlara acıdım . Bol şans arabalarla
Aldık falan deseydiniz keşke, alın o kadar edilgen gösteriyorsunuz ki kendinizi. Diğer konuda babam izin vermez dediniz şimdi work and travel onun yerine ülkede tatile giderek başlayınİşe yeni girdim dedim zaten. Araba da önceden sürüyordum kendime ait arabam yoktu 12 Martta alındı yani neden yalan söyleyeyim ki bu plaformda?
9bin liraya wowww şeklinde yaklaşmadım sadece bir hesabı ödemekten aciz insan şeklinde gözümde canlanan profilde yine çuvaldızı kendime batırıp burada diğer kişilerin fikirlerini merak ettim.
Hayata boş bir çerçeveden baktığımı düşünmüyorum konu yine yanlış yerlere çekildi. Ben hangisinin arabası daha havalı diye sormadım detaylıca içimdeki kaygıları paylaşıp yaşanmış tecrübelerden faydalanmak istedim.
Evet yaşıma göre bazı konularda tecrübesiz bilgisiz ve toy olduğumu kabul ediyorum ama hayatım bu şekilde gelişti yani yaşanmışlıklar yaşayıp olgunlaşacağım bir ortamın olmadı bunda suçum olduğunu düşünmüyorum. Kendimi bu konuda hep eksik görüyorum zaten o yüzden geliştirmek istiyorum ne yapabilirim diye düşünüyorum work and travel a gitmek istemistim pandemi ve birkac sebebpten dolayı gidemedim.
Burada bu konuyu yine bu amaçla açtım.
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum
Ben work and travel a babam izin vermez demedim ayrı bir eve çıkmayı hiç düşünmemiştim düşününce hem babam izin vermez hem de kendim istemem zaten herkes tek başına eve çıkmak istemek zorunda değil demiştim. Beni ve ailemi benden iyi tanımıyorsunuz sonuçta. Lütfen biraz daha ince dusunelim. 3 aylik bir hayat deneyimini istedim pandemi ve bazi sorunlar oldu gidemedim dedim siz bana yalancı muamelesi yapiyorsunuz hos degilAldık falan deseydiniz keşke, alın o kadar edilgen gösteriyorsunuz ki kendinizi. Diğer konuda babam izin vermez dediniz şimdi work and travel onun yerine ülkede tatile giderek başlayın
Valla tükendim aldık deseydim burada denecekti ki daha yeni işe başladın ne ara bir katkın olacak kadar kazandın… adım kadar da eminim…Aldık falan deseydiniz keşke, alın o kadar edilgen gösteriyorsunuz ki kendinizi. Diğer konuda babam izin vermez dediniz şimdi work and travel onun yerine ülkede tatile giderek başlayın
Anladımm ama bu onemli bir nokta bence. Simdi bunu dusununce bile hala pisman misiniz ki bittigine?Eski sevgilisini unutamamıştı. Dengesizdi ve bu tarz şeyler bana acı veriyordu.
Cok tesekkurler dikkat edeceğimgarsona nasıl davrandığına bakarak başlayabilirsin...
bitiren bendim, sonra bir şans daha verdim ama hiçbir şeyin değişmediğini hatta daha da cıvıttığını görünce yol yakınken tekrar bitmesinin doğru olacağını düşündüm. karşımdakini sevmem onunla harika bir ilişki yaşayıp mutlu olacağım anlamına gelmiyordu. devam etsem de en fazla 1-2 ay sonra boka saracak bu defa o ayrılmak isteyecekti muhtemelen. bu benim için daha kırıcı olacaktı. kararlarımdan pişman değilim ama her şeyin çok daha güzel olmasını isterdim. ne yazık ki bu benim elimde değildi, payıma düşen çabayı sergiledim, olmadı. çok zor his oluşturabilen biri olduğum için muhtemelen uzun bir süre daha aklımın bir köşesinde olacak.Anladımm ama bu onemli bir nokta bence. Simdi bunu dusununce bile hala pisman misiniz ki bittigine?
Arabalara gore adam ayiriyon
Ozaman ben yerin dibine gireyim minnacik aygo’mla
Yalancı değil work and traval yapmak için normal seyleri tek başına başarmak gerekiyor. Ona istinaden önce küçük küçük şeyleri tek başınıza yapın demek istedim. Mesela ülkede kendiniz tatile gittiniz mi hiç ? Başka bir ülkede work and travel yerine dil okuluna gidebilirsiniz . Zaten çok zenginiz kalacağınız yer , yaşayacağınız şeyler daha kolay olur. Türkiye'de evden okula ve sadece bir kaç kuzenle steril bı hayattan pizza dağıtma vs gibi işlerde saatlerce çalışmayı başarmak aşırı zor ve çok gerçekçi değil .Ben work and travel a babam izin vermez demedim ayrı bir eve çıkmayı hiç düşünmemiştim düşününce hem babam izin vermez hem de kendim istemem zaten herkes tek başına eve çıkmak istemek zorunda değil demiştim. Beni ve ailemi benden iyi tanımıyorsunuz sonuçta. Lütfen biraz daha ince dusunelim. 3 aylik bir hayat deneyimini istedim pandemi ve bazi sorunlar oldu gidemedim dedim siz bana yalancı muamelesi yapiyorsunuz hos degil
Çok güzel özetlemişsin konu sahibiniSizin konularinizda neden bu kadar tetiklendigimi merak ettim, bu kadar hayattan kopuk bir kadını galiba bünyem kabul etmiyor. Mesele aileden ayrı yaşamak vs vs değil , hayattan kopuk ve prenses modunda olmanız . Umarım iş hayatı size biraz iyi gelir . Bu arada herkes babasının imkanlarından yararlanır hepimiz bir şekilde yararlandik ama sizin tavrıniz biraz rahatsız edici olduğu ixin tepki verildi