Araba flört evlilik

Sen zengin olanla evlen diğerini paranla dövmekten çekinmeyeceğin çok ortada. Yazık olur adamcağıza.

Siz var ya paraya aşırı önem veriyorsunuz. Diğer konumuzdan da hatırlıyorum sizi. Tek derdiniz para. Babanızın piremsesi gibi yaşayamazsınız bu hayatta her zaman
En iyisi evlenmeyin siz
Bence bu koca bulma işlerini babasına bıraksın. Yoksa fabrikatör bulacağım derken kaynanatöre toslayacak.

O yüzden maddi durumu kafasındaki gibi iyi olmayan biriyle evlenip o insanın başını yakmasın. Sonradan maddi durumu iyi olursa gözü dışarı kayarmıymış. Kendisi para konusunda çok görgülü sanki.

Tek derdi para konu sahibinin. Bekarken rahat yaşamış evlenince de bundan ödün vermek istemiyor. Adam zengin mi konu sahibi için yeterli
Yeterli olsaydı kafamda soru işaretleriyle konu açmazdım. Gerçekten bazı yorumlar o kadar yapıcı ki bu tarz yorumlara da katlanacağız artık…
Ayrıca diğer mesajınıza istinaden artık çalışıyorum ve başlangıcıma göre çok güzel gidiyor çok şükür. Bir sorun olmazsa mesleğimi sevdiğim için çok güzel ilerleyecek.

Acele etme o zaman, 3. Buluşmada istemeye gelecekler diye bir mecburiyet mi var. Fırsat buldukça çeşitli olrtamlarda gör, iyice tanı

Konuyu iyi ki açmışım dedirten yorumunuz oldu. Çok teşekkür ederim.

Artık çalışıyorum. Mesleğim önü açık ve mesleğimi çok seviyorum. Başlangıça göre iyi başladım çok şükür.
Düşündüğünüz görmemiş kişilerden değilim bu konuda rahat olabilirsiniz.
Sadece tecrübeleri merak ediyorum.

Görmemiş olmadığınız, insanları arabalarına göre ayırmanızdan belli zaten

Açtığınız konu kişi ile ilgili değil parasıyla ilgiliç tek derdiniz para. Ben konumuzda sadece Clio ve mersedes gördüm. Adamların karakterleri hakkında hiç bir şey yok

Hayır aslında benim gönlüm cliolu olandan yana ama aklıma 2 şey takılıyor.
1) Burada okudugum konularda da ve kuzenimin bir arkadasinin yasadigi tecrubeye dayanarak korktugum bir nokta var: kendisi beyaz yakali ileride durumu daha iyilesince etrafindakilerden pohpolanirsa vs vs gozu disari kayar mi? Kendi kendime evham degil malesef yasanmis tecrubeler duydugum icin cok kafama takıldı. Ve bunu da yasamadan asla anlayamayackmısım gibi geliyor.
2) babam eşimin durumunun benden daha iyi olmasını isteyebilir gibime geliyor. Hic konusmadik ama sanki oyle olsa mutlu olur gibi hissediyorum

Açtığınız konu kişi ile ilgili değil parasıyla ilgiliç tek derdiniz para. Ben konumuzda sadece Clio ve mersedes gördüm. Adamların karakterleri hakkında hiç bir şey yok
İkisi de aynı çünkü normal gayet iyi insanlar. Zaten o konuda bir fark gorememisim ki aklıma takılan noktayı yazmışım direk.
Arkadaşlar yani ben salak mıyım bana küfreden şiddet potansiyeli olan birine mercedesi var diyw tav olayım?
Gerçekten sabit, bağımlı ve bağımsız değişkenleri olan deney gibi düşünün.
Sabit değişken: iyi insan (cafede tanıdığım kadarıyla bu da )
Bağımsız değişken : maddi durum
Bağımlı değişken: bir ömür evlilik düşüncesi

Çok teşekkürler ama baştan birini seçip tanımam gerekiyor gibi hissediyorum. Diğerine görüştüğüm var diyeceğim.

Acele etme o zaman, 3. Buluşmada istemeye gelecekler diye bir mecburiyet mi var. Fırsat buldukça çeşitli olrtamlarda gör, iyice tanı
Çok teşekkürler öyle yapacağım. Ama baştan birini seçip öyle tanımam gerekiyor gibi hissediyorum. Diğerine görüştüğüm var diyeceğim.