- 21 Mart 2019
- 1.652
- 601
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik benceVerilen bilgiler araba modelleri,
İstenilen sonuçlar ileride sorun çıkıp çıkmaması?
Arabalara gore adam ayiriyonKızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum
Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)
1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.
2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.
Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Yok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik benceArabalara gore adam ayiriyon
Ozaman ben yerin dibine gireyim minnacik aygo’mla
Bir sorun çıkıp çıkmaması icin yeterli degil ki. Mercedes sahibi annecidir mesela. Para asla mutlu etmez. Clio sahibi eli açıktır, surekli ailesine para yedirir vs.Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Yok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik benceŞaka mısınız? Benim bildiğim araba modelleri, arabaları karşılaştırmak için yazılır insanları değil.
Geniş çap mı? hjdksalYok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.Bir sorun çıkıp çıkmaması icin yeterli degil ki. Mercedes sahibi annecidir mesela. Para asla mutlu etmez. Clio sahibi eli açıktır, surekli ailesine para yedirir vs.
Her sey maddi durum denkliği degil ki. Sizin için her şey bu ise Mercedes'ten yürüyün.
Allah sizin gibileri maddiyatla sinamasi gerek aslinda. Sacma sacma konusuyorsun.Yok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Lotus tam tersi de olabilirBir sorun çıkıp çıkmaması icin yeterli degil ki. Mercedes sahibi annecidir mesela. Para asla mutlu etmez. Clio sahibi eli açıktır, surekli ailesine para yedirir vs.
Her sey maddi durum denkliği degil ki. Sizin için her şey bu ise Mercedes'ten yürüyün.
Yok hayır. Bende bmw 116 var.Araba mı alacaksiniz
Başlıği okuyunca arabada fanfinifinfon zannettim
İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.Bir sorun çıkıp çıkmaması icin yeterli degil ki. Mercedes sahibi annecidir mesela. Para asla mutlu etmez. Clio sahibi eli açıktır, surekli ailesine para yedirir vs.
Sohbet sohbeti açtıkça görürsünüz benim yazdiklarimi. Kaç yaşındasınız?İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.
Aynen ya, arkadaşım var kıçına dön almaz, araba falan hakgetire ama hayatındaki kadına prenses hayatı yaşatır.Lotus tam tersi de olabilir
Mercedesi olan aşırı pinti olup almış cliosu olan eli açık,yiyip içen gezen biriyse ucuz araba almış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?