• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba flört evlilik

Sizin için değil ama karşınıza çıkan insanlar için, maddi durumu size göre iyi olmayan biriyle evlenmeyin. Yazık ederseniz evleneceğiniz kişiye.
Tek derdi para konu sahibinin. Bekarken rahat yaşamış evlenince de bundan ödün vermek istemiyor. Adam zengin mi konu sahibi için yeterli

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
İkisi de değil. Karşılaştır ma yaptığınıza göre aklınız hangisini seçerseniz seçin digerinde kalır diye düşünüyorum.
Arabaya göre eş seçilmez o ayrı tabi 😀
Evlilik başka bir boyut bence

Trol değil. Diğer konusunda da adam hesap ödettirdi diye cimri damgası vurdu adama. Ben hesap ödemem erkek öder kafasında bir arkadaş olduğu için şu konusu bana çok normal geliyor
O zaman bu hesap ödeten adam ikinci kişi oluyor 😆 aileden prenses muamelesi gördüğü belli, gerçek hayatı kavrayamamış, evlenmek için evlenecek finish.

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkürler
Zengin koca isteğini bir nebze anlarım, hele şu ekonomide, hayat şartları bu kadar zorken. Ama maddi durumu iyi ya da kötü olarak değil de araba modellerine göre -yılını yazmamışsınız hayret- insan ayıracak kadar kötü ne yaşadınız şu hayatta? Azıcık mantık, biraz izan ya. Belli ki sizin için para her şey, hala neyi soruyorsunuz millete? Böyle bir arkadaşım vardı, o da aynı şekilde Mercedes’e tav oldu, adam cimrinin teki çıktı. Şimdi tatile gitmek için kocayı ikna etmeye çalışıyor. Sizin gibilere böylesi müstahak. :dua:

Tek derdi para konu sahibinin. Bekarken rahat yaşamış evlenince de bundan ödün vermek istemiyor. Adam zengin mi konu sahibi için yeterli
Zengin değilse de ben zengin edebilirim.. O zamanda beni aldatır mı?
Bu da ikinci merak konusu :D
Bende ciddiye alıp abla gibi yaklaştım :D
Önceki açtığı konuları okumamışım :D

Kızlar selam,
Özet geçiyorum

(Benim Bmw 116 im var)

Çok teşekkürler
Mercedes tabi kii güzel şimdi ama ona beni seviyor dememişsin ,
ben arabaya veya maddi duruma göre değil de kişiye göre değerlendirmeni isterdim sevmek de her şey değil bazen karısını döven adamda seviyor .. Arada çok ince şeyler var ama sonuç olarak 2 kişi de seçeneklere girmiş bu demek oluyor ki ikisiyle de bir geleceğin olamaz.
Cliosu olanı oyalama oluna baksın sen mercedes'e takılacaksın belli.

Kendisi de çalışmıyordu hatırladığım kadarıyla.
İyi bir mesleği ve geliri olur da ona göre birini ister anlarım ama babasının parasına güvenip zengin biriyle evleneyim diye düşünüp, insanları araba modellerine göre kategorize etmek görmemişlikten başka birşey değil.
Bu kafayla yapacağı seçimler de elinde patlar.

Aynen cliosu olan beyaz yakalı. Mesela forumda şunları da okudum işte karşısındaki kişiye yetemeyen erkek dışarıdan onu pohphlayan bir kadın olunca ve durumu iyileşince ona kayıyor gibi. Bu beni korkutuyor uzun badede. Şimdi bunu karşımdaki kişiye sorsam saçmalama der tabi ki. Bunu öngörmem nasıl mümkün olabilir?
Bir de papağan gibi niye tekrarlıyorsunuz bunu ahsjsjjss. Evet erkekler parayı bulunca kudurur, gözü dışarı kayar. Siz Mercedes’e ay pardon Mercedesliye odaklanın. :KK53:

İyi bir mesleği ve geliri olur da ona göre birini ister anlarım ama babasının parasına güvenip zengin biriyle evleneyim diye düşünüp, insanları araba modellerine göre kategorize etmek görmemişlikten başka birşey değil.
Anladığım kadarıyla aile zengin,bu hanımefendi de zengin biriyle evlenip paralarını birleştirmek ve parasına para katmak istiyor.Bu evlilik değil de ticari ortaklık gibi birşey oluyor.

İkisini de iyi değerlendir aileleri ile tanis 2 kere en az aile ile yemege cik oturup kalkmalari yemek yerken usluplari bunlar cok onemli maddiyatta onemli ama ne derler bilirsin güvenme malina bir kivilcim yeter guvenme güzelliğine bir sivilce yeter .kriz anında bi iki erkegin sakinligi nedir ailesine nasil yaklaşır bunları hep gözlemle sanada o şekilde yaklaşacak .acele etme iyice tanis ikiside olabilir lakin iyice bi tani derim acele etme yasin genc daha hosuna giden olursa iki anneyi sadece yemege cikar annelerde tanışsin derim illa cidiyet olacak degil ama annenin sezgilerini guven .erkkleride tanistir annenle kabul ederse

Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43:
Yazmaya üşenip copy-paste mi yapıyorsunuz ? 😃 herkese aynı cevaplar

Ne kadar cok iyice tani demisim benim agzim yandigi icim hic aileso ile 2 kere yemege çıkmadık bodozlama evlendik ahhhh simdiki aklim olacakki

Aynen çalışmıyor okumuş ama çalışması şçin bir neden yok çünkü zengin. Evlenince paranın suyu çekilince ne olacak diye düşünüyor. Babası istese aynı şekilde maddi desteğe devam eder ama adama bakmak istemiyor. Ne acayip ki kendini baktırmak istiyor. Sınırsız limiti kredi kartı olan biri olsa anca denk görür kendine

Dediğinizi anlıyorum. Kalın yaptığım yer ikisinde de aynı olduğu için en son bu nokta vardı açıkçası. O yüzden burada tecrübelerden faydalanmak adına sormak istedim.
27 yaşındasın mersedecli birinden bahsediyorsun ailesi aileme denk diyorsun diğerinin denk değil diyorsun. Pardon kırmak istemem ama sizin kültürünüz sıfır keşke bi bunu da görseniz. Kültür demek zenginlik para pul değil genel değerler, gelişim, konuşma dili, beynin zekasıyla ilgili bir şey. Şu kurduğunuz cümleler cevaplar o kadar manasız ki, acil olarak kendinizi geliştirmenizi bunun sonunda kültürlü birini isteyin derim.
27 yaşındayım bir adamla 2 oturup konuşmada ipsiz mi sapsız mı kaşı gözü oynuyor mu çok rahat ayırt edebiliyorum. Görüş madem hangisi kafana yatarsa onu seç karpuz seçer gibi.

Ayni yorumu yazma demişim verdiginiz cevap bu.

Çok özür dilerim, hakaret olarak algilamayin sakin. Zihinsel gelişiminizde bir sorun mu var?

Ne dogru duzgun cevap veriyorsunuz ne mantikli bir yorumunuz var ne de olaylara bakış açınız normal.
Kafayı yedim bende aynı şeyi kopyalayıp durmuş konu içerik verdiği cevaplar ay çıldırasım geldi😬

Back