Araba flört evlilik

Diyelim ki çok zengin diye evlendin. Oldu da iflas etti. Oldu da hastalandı elden ayaktan düştü veya siz ayni durumlari yaşadınıź. O zaman ne yapar nasıl davranır? En önemlisi insana verdiği degerdir. Burda kıstas bu olmalı. Evlilik yapıyorsunuz bu şirkete girip çalışmak degil. Kâr zarar hesabıni maddi olarak degil manevi olarak da düşünün ve bence bunu bildiğiniz sorun. Başımıza bir iş gelse, hastalik olur geçim derdi olur.Ne yaparsın diye sorun.kiz kardeşim sevgilisini sırf parasi ve arabasıyla hava atıyor diye terk etti

Tecrübeler çok önemli benim için gerçekten bu konuda çok bilgisizim. Nasıl zorluklarla karşılaştınız acaba özel değilse
Boşanıyorum suan.adam öfke sorunu yasiyordi .ailesi hic destek değildi ona ve bize. En ufak kriz anında acisini bizden cikartti .sorunlar büyüdü büyüdü aile inan cok önemli saygili ve anlayisli aile olmasi şart yok ben aileyi umursamam uzakta olacaklar deme turk aile yapısında o yok maalesef illaki biryerden cikacak köstek olacaklar

Karakter meselesi kimi dedigin gibi olur kimisi de ne olursa olsun çizgisini bozmaz iyide zengin olup sürekli bununla övünen kendini bişey sanan burnu havada da olabilir sen şimdi sanıyorsun ki önceden herşeyi planlarım umdugum gibi gider ama öyle olmuyor zamanla herşey degişiyor çok iyi dedigin insan bambaşka biri olabiliyor bu nasip işi hayırlısını iste para pul hallolmayacak bişey degil

Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence

@aycoregimisali diğer konularınızı da okumuş ve yorum yapmıştım. Ancak bu konunuz ve düşünce şekliniz beni hayal kırıklığına uğrattı.

Siz henüz çalışmıyordunuz. Şu anda sahip olduklarınız : babanızın emeğiyle alıp size verdikleri.

Evlilik kriterleriniz bana göre yanlış. Daha rahat bir hayat isteyebilirsiniz peki bunun için siz ne yapıyorsunuz ?

Zengin bir ailenin oğluyla evlendiniz diyelim ki : o da sizin gibi babasının imkanlarıyla yaşıyorsa ne olacak ?

Hastalık , iflas , dolandırıcılık , işi yapan ve bilenin vefatı gibi bir durum da ortada mal , mülk veya para da kalmayacaktır.

Bu durum için bir planınız var mı ?

Sizin konunuzdaki 2 adamın da : kendilerini sadece kendileri oldukları için sevecek , isteyecek insanlarla tanışmalarını dilerim.

İşte böyle bir yoruma ihtiyacım var. Çevrenizde benzer deneyimi olmuş vb varsa diye buraya yazdım. O dediğiniz özellikleri de evlenmeden önce göremiyorum ki malesef. Cafede buluşuyoruz hani.

Babanızın verdiği harçlıkla yaşıyorsunuz. Üniversite mezunu insansınız. Yazdıklarınıza bakarak okul da özel üniversite miydi diye düşünüyorum. Önce bir işe girin , kendi emeğinizle para kazanın. Siz baba evinden , babanız gibi sizi besleyip bakacak ,pohpohlayacak koca evine geçiş yapmak istiyorsunuz.

Sizin durumunuza uygun bir karikatür var : Öyle birini bulursan getir ... diyen ; bilenler vardır.

Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum

Pohpohlanmasına gerek yok ki. Babasının imkanlarına güvenmeyip kendi ayakları üzerinde durabilen her kadına imrenerek bakabilir adam.

Pohpohlanmasına gerek yok ki. Babasının imkanlarına güvenmeyip kendi ayakları üzerinde durabilen her kadına imrenerek bakabilir adam.
Demek istediğinizi anladım. Önceki konumdan sonra gelişmeler oldu. Burada da önceki mesajlarda yazdım. Artık çalışıyorum. Başlangıca göre iyi başladım çok şükür. Mesleğimi de seviyorum bir sorun olmazsa ilerleyeceğimi düşünüyorum.
Bu noktayı özellikle sorma sebebim afaki veya evhamsal bir şey değil. Burada yazılanlar ve kuzenimin arkadaşının deneyimlediği bir tecrübeden dolayı. Adam durumu eskiye göre çok değişince gözü dışarı kayıyor, kendinden alt kişilerle oluyor vs vs olan eşine oluyor. Bu tamamen karakter meselesi tabi ki ama o kadın da başta böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmemişti mesela. Hani bu nasıl anlaşılır onu da bilmiyorum

Hiçbi çözüm üretmeyip sürekli aynı cümleleri kuran robot müşteri hizmetleri gibi geldi bana da
Zengin aileniz sizi fanusta büyüttü galiba 27 yaşındasınız hiç mi insan analiz etmeyi öğrenemediniz hadi duyguları falan geçtim yani. Bence siz 1. yi seçin.
Umarım zengin ailenin konu sahibi tarafından yönetilmesi gereken bi mirası filan yoktur düşüncesi geldi hemen aklıma benim
Bu derece tecrübesizlikle zor çünkü ailesi olmadan zengin kalması

Anladımm
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum

Hesabınız mı çalındı ? Konuyu kız arkadaşlarınızla eğlenmek için mi açtınız ? Aynı mesajları kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Daha önce " hesabı nasıl ödesek diyen arkadaş " konunuzda her yoruma farklı bir cevap yazabiliyordunuz. Hangisi gerçek siz ?

O konuyu da buraya danışır diyenler

Size yukarıda şöyle yazmıştım ayrıntılı olarak.
Gerçek ben buradayım tek başımayım yanımda kimse de yok. Kafama takılanları etrafıma soramadıklarımı bu anonim ve yaşanmışlıklar içeren platformda sormak istedim sadece hepsi bu

Aynen foruma yazdığınız gibi sorun. Hatta konu açılışında bize yazdıklarınızı , aklınızdakileri her ikisine de anlatın. Böylece onlar da çevrelerindeki erkek arkadaşlarını "böyle de bir zihniyet varmış" diyerek bilinçlendirebilirler.

10. Sayfada size ayrıntılı cevap verdim ama siz başkalarına 5. Sayfada verdiğim cevapları alıntılıyorsunuz. Neden böyle anlayamadım ama 10. Sayfaya bakabilirseniz daha sağlıklı iletişim kuracağımıza inanıyorum.

Aşk , sevgi , saygı , cinsel çekim nerede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…