• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba flört evlilik

Tam olarak böyle yorumlara ihtiyacım var.
Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :(
Bu konuda bir bilginiz var mı?
Zengin aileniz sizi fanusta büyüttü galiba 27 yaşındasınız hiç mi insan analiz etmeyi öğrenemediniz hadi duyguları falan geçtim yani. Bence siz 1. yi seçin.

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz mercedesliyi seçmek istiyorsunuz. Ama diğerinin ilgisi kafanızı karıştırıyor. Çünkü ona beni seviyor diye yazabiliyorken mercedesli için böyle bir yorumda bulunmamışsınız. Bu konunuza istinaden yorumum. Ama bence yazdığınız özellikler eş seçimi için yeterli değil

Insanlar arabalarina, kiyafetlerine gore seçilmez.

Hayat yalnizca bunlarla geçmez.

Oturup ayni konularda sohbet edemediğin adamın sana sunduğu limitsiz kredi kartı keyif vermez.

Insanlari tanırsın, kafa yapiniza bakarsin, her bakimdan degerlendirirsin. Genel olarak iyi ise maddiyata bakarsin.

İlk andan Mercedes'ine bakmak hiç samimi değil.

En onemli kriter bu olursa,
ve bir gün o Mercedes gider de tepetaklak olursanız aldığı nefes bile batar.
Dediğinizi anlıyorum. Kalın yaptığım yer ikisinde de aynı olduğu için en son bu nokta vardı açıkçası. O yüzden burada tecrübelerden faydalanmak adına sormak istedim.

Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Mercedes'i Tarcan ekspertize görünsün bakalım neleri çıkar neleri,clio orijinalse sorum yok😂,ayyyy gülmekten zor yazıyorum.Şaka gibisiniz.

Son düzenleme:
Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.

DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :KK43: Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
Bence arabalar bi oturup çay içsin 🤣

Bakın ilişki dediğiniz şey başkalarının yorumlarına göre yaşanmaz..
İlişki iki kişi arasındadır ve ancak sizin kendi analizlerinizle ortaya koyabileceğiniz bir durumdur..
Clio lu olan devlet memuru ise merak etmeyin o kadar zenginleşmez..
Clio lu olan beyaz yakalı ise pozisyon değiştirdikçe maaşı yükselir.. İkinizin ortak geliri olunca yükselir..
Ticaret yapıyorsa hangi işte meşgul olduğu önemli.. Yaptığı işin karakterine ne kadar uygun olup olmadığı önemli..
İçkisi sigarası nargile gibi alışkanlıkları varsa ve bunları hangi mekanlar veya arkadaş grupları ile takılarak yapıyorsa önemli..
Olayı kişilik olarak bakmaya çalışın..
Aynen cliosu olan beyaz yakalı. Mesela forumda şunları da okudum işte karşısındaki kişiye yetemeyen erkek dışarıdan onu pohphlayan bir kadın olunca ve durumu iyileşince ona kayıyor gibi. Bu beni korkutuyor uzun badede. Şimdi bunu karşımdaki kişiye sorsam saçmalama der tabi ki. Bunu öngörmem nasıl mümkün olabilir?

Zengin aileniz sizi fanusta büyüttü galiba 27 yaşındasınız hiç mi insan analiz etmeyi öğrenemediniz hadi duyguları falan geçtim yani. Bence siz 1. yi seçin.
Öyle olmuş cidden. Daha kuzenlerinin yaşantısından huyundan tüyünden haberi yok konu sahibinin. Ben de çok korumacı bir yetiştirme tarzına maruz kaldım az çok bilirim ama konu sahibinin durumu içimi ürpertmişti. Benden kötüsü nasıl olabilirdi? 😖

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz mercedesliyi seçmek istiyorsunuz. Ama diğerinin ilgisi kafanızı karıştırıyor. Çünkü ona beni seviyor diye yazabiliyorken mercedesli için böyle bir yorumda bulunmamışsınız. Bu konunuza istinaden yorumum. Ama bence yazdığınız özellikler eş seçimi için yeterli değil
Çok teşekkürler. Aslında ben clioluyu seçmek istiyorum içten içe. Ama şimdi şu 2 durum kafamı karıştırıyor
1) kendisi beyaz yakalı. İleride durumu iyileşince pohpohlaninca ve gozu disari kayar mi? (Böyle örnekler okudum :(
2) babam eşimin benden daha iyi durumu olmasını ister gibime geliyor :(

Hayır asıl ben boyle yorumlar icin actim. Yukarıda biri de kuzenini ornek verdi. Gercek tecrubelere ihtiyacım var.
Kocam tamirci daha önce evlenmek istedigi zaman onu aşagıda görmüş tamirciye kız vermem vs demişler ama baktıgın zaman her ihtiyacımızı görür çok nadir sıkışırız onda da geçici bi süreçtir çalışır bi şekilde yetişir evlendik evleneli Fırsat buldukça tatile gideriz villa kiralarız ha evlenmeden önce çok zengin otelleri olan üstü açık spor arabalara binen sevgilim de oldu şimdi evli yüksek ihtimal karısını aldatıyordur çünkü gözlemlediğim kadarıyla gözü dışarıda birisi bu yüzden ayrılmıştım kısacası arabaya vs bakılarak olmaz o işler sen çok toysun

Öyle olmuş cidden. Daha kuzenlerinin yaşantısından huyundan tüyünden haberi yok konu sahibinin. Ben de çok korumacı bir yetiştirme tarzına maruz kaldım az çok bilirim ama konu sahibinin durumu içimi ürpertmişti. Benden kötüsü nasıl olabilirdi? 😖
Bir ailenin çocuğuna yapacağı en büyük kötülük bu galiba ya gelişim göstermesi çok zor böyle bir insanın. Üzüldüm sizin adınıza da☹️

Kocam tamirci daha önce evlenmek istedigi zaman onu aşagıda görmüş tamirciye kız vermem vs demişler ama baktıgın zaman her ihtiyacımızı görür çok nadir sıkışırız onda da geçici bi süreçtir çalışır bi şekilde yetişir evlendik evleneli Fırsat buldukça tatile gideriz villa kiralarız ha evlenmeden önce çok zengin otelleri olan üstü açık spor arabalara binen sevgilim de oldu şimdi evli yüksek ihtimal karısını aldatıyordur çünkü gözlemlediğim kadarıyla gözü dışarıda birisi bu yüzden ayrılmıştım kısacası arabaya vs bakılarak olmaz o işler sen çok toysun
Çok teşekkür ederim. Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bununla ilgili bir suru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorum :(

Yok hayır tabi ki. Geniş çaplı düşünmeye çalışıyorum. Maddi durum denkligi gibi dusunebilirsiniz sormak istedigim acik bence
Konu sahibi,bu arada arabalara meraklı biri olarak en iyi araba markası Volvo'dur.Mercedes vasat kalır ona göre🤣.

Bir ailenin çocuğuna yapacağı en büyük kötülük bu galiba ya gelişim göstermesi çok zor böyle bir insanın. Üzüldüm sizin adınıza da☹️
Bi yaşa kadar uyanamamayı anlıyorum ama konu sahibi 27 yaşında. 😕

Ablacım arabalarından yola çıkarak karakterlerini anlayamayızki , valla ben anlayamam , ben anlıyorum diyen de ne bileyim .

Aynen cliosu olan beyaz yakalı. Mesela forumda şunları da okudum işte karşısındaki kişiye yetemeyen erkek dışarıdan onu pohphlayan bir kadın olunca ve durumu iyileşince ona kayıyor gibi. Bu beni korkutuyor uzun badede. Şimdi bunu karşımdaki kişiye sorsam saçmalama der tabi ki. Bunu öngörmem nasıl mümkün olabilir?
Onu ön görüp ön görememiniz size bağlı bir durum tamamen..
Sizin ailenizde aldatılma çok yaygın mı? Ya da sizin kendinize öz güveniniz az mı?
Bu sorulardan bunlar çıkıyor.. Travmalarınız var gibi...
Siz ailenizin desteğini almaya alıştığınız standartlarda yaşamaya devam edecek misiniz?
Siz gündelik hayatınızda gitmeyi sevdiğiniz, almaktan hoşlandığınız belirli standartlar var mı?
Var ise karşı taraf bunu karşılayacak düzeyde mi?
Karşılamıyor ise siz bunları karşılaması için baskı yapacak tipte misiniz? Tipte değilsinizdir ama yakın çevrenizdeki arkdaşların aldıklarından gittikleri mekanlardan etkilenip sizde onlara ayak uydurmaya çalışıyor musunuz?
Bence siz kendinizi önce tanımaya çalışın..
Sonrasında karşınızdaki kişinin de bu karakterini irdeleyin..
Karşı taraf ailesine destek olacak mı? Bu destek sizin standartlarınızı etkileyecek düzeyde mi?
Karşı taraf ailesine desteklemeyecekse sizin standartınızda yüksek değilse öyle bir durum olmaz..
Ama şunu da diyebilirsiniz...
Onun bellirli bir kkonuşma dili, ilgi alanları vardır. Siz o ilgi alanlarından hoşlanmıyorsunuzdur. İki farklı kutupta takılan insanlara dönecekseniz tabiki karşı taraf onu anlayacak birinin yakınlığına ihtiyaç duyabilir. Sizde duyabilirsiniz. Niye mutsuz bir evlilik yapasınız ki..
Yani bunlar kafelerde konuşarakta anlaşılacak meseleler..
Ama kafanızda bu kadar soru işareti varsa zaman geçirmeniz önemli...
Sizin ilgi alanınıza giren sinema, tiyatro, cafe etkinliklere giderek gözlem yapın..
Onun ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler yapın ve gözlemleyin..
Siz özel ve güzel bir yere gidip 200-300 lira bi kahvaltıya vermeyi önemsiyosunzdur, ama karşı taraf bunu pahalı görüyordur ve daha uygun bir yere götürüyordur. Bu cimrilik mi, yoksa tasarruflu olmak mı?
Bu mekanlara içiniz sinmedi ama gittiniz. Size yemek ikramı nasıl? Sohbeti nasıl? Siz mi konu açıyorsunuz? Karşı taraf mı konu açıyo? Açılan konuların derinlikleri ne düzeyde? Hepsini irdeleyin..

Benim ailemde aldatılma çok fazla var.. Ben eşime güven duygumun olmadığını hep söyledim.. Evlenirken bile güven duymuyordum. Ama beni anladı ve hep buna göre davrandı... Güvenmiyorum diye bende kendimi çekmedim, her an beni aldatacak terk edece diye bakmadım. Bende sevdim, sevdiğimi gösterdim. O da yaşadığımız durumlardaki tutumları ile güvenimin oluşmamı sağladı..
Yani açık konuşarak devam edin... Ama bunu merkezileştirmeyin..

Herkese aynı soruyu sorup duruyor buradakiler kimi derse onu seçecek gibi bir hali var. Yönlendirilmeye ve manipüleye insanılmaz açık... Keşke trol olsa.
Trol değil. Diğer konusunda da adam hesap ödettirdi diye cimri damgası vurdu adama. Ben hesap ödemem erkek öder kafasında bir arkadaş olduğu için şu konusu bana çok normal geliyor

Back