- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Neden boyle dediniz acaba?Bence daha evliliğe hazır değilsin net...
Kalın yatay çizgili tişört..Ya doblosu olsaydı? ÇILDIRIRDIN.
Çünkü yanlış kriterlere takılıyorsunNeden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…
Ah ki ne ah.Çok göreceksin çok yasicaksin ve anlıcaksın ne ev ne iş ne dış görünüş.Karakter bunların hepsini çöpe atar.İnsanları karakterlerine göre katagorilere göre ayırmanızı öneririm.Kızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum
Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)
1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.
2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.
Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.
DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorumTecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Çok teşekkürler
işte hayat paket program değil maalesef.Hele erkek kafası senin gibi düşünmüyor.Takılmak için görüşen adam çok bize öğretilen kurgu paket program bu ama hayat hiç öyle değil.Umarım senin kurgu işler.Başarılar...Neden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…
1- gözü dışarı kayabilecek gibi bir adam mı onu düşünmelisin. Maddi imkandan değil karakterden belli olur.Çok teşekkürler. Aslında ben clioluyu seçmek istiyorum içten içe. Ama şimdi şu 2 durum kafamı karıştırıyor
1) kendisi beyaz yakalı. İleride durumu iyileşince pohpohlaninca ve gozu disari kayar mi? (Böyle örnekler okudum
2) babam eşimin benden daha iyi durumu olmasını ister gibime geliyor
Maddiyatta önemli tabi ama en önemlisi karşılıklı anlayış araba vs boş diye düşünüyorumKızlar selam,
Lütfen ve lütfen linçlemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrübelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız çok sevinirim.
Özet geçiyorum
Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve açıkçası evlenince de iyi bir hayat sürmek istiyorum çünkü maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik için birbirinden farklı zamanlarda görüştüğüm iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)
1) Gayet iyi bir insan. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.
2) Gayet iyi bir insan. Beni çok seviyor. Eli yüzü düzgün. İşi iyi. Cliosu var kendi çalışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.
Şimdi lütfen arabaya göre mi yani!?? gibi linçler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrübeleri merak ediyorum ileride bana sorun çıkarır mı vs vs.
DÜZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari öngöremiyorumTecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkürler
2. Ile takil. Ilkine layik degilsin bence.Kızlar selam,
Özet geçiyorum
(Benim Bmw 116 im var)
Çok teşekkürler
Ne açıdan layık olup olmadığımı değerlendirdiniz?2. Ile takil. Ilkine layik degilsin bence.
ZihniyetindenNe açıdan layık olup olmadığımı değerlendirdiniz?
Mercedesi olana layık değilsin diyerek siz direk maddi yaklastiniz ama neyse… konumu yanlis anlayanlardan biri oldugunuzu varsayiyorumZihniyetinden
Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.
Neden boyle dediniz acaba?
Sen bmv ye bin ama kendi is yerin olmasin ayip ya bide zengin ailen olsun is yerin olmasin cok kiniyorum suanBir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.
Her sabah gidiyorum. Neden ki27 yaşında yeni mezun birisi olarak , şu an başladığınız işi de babanız ayarladı sanırım. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
Her sabah işyerine gittiğiniz , iş yerinde online danışmanlık verdiğiniz bir çalışma düzeni mi söz konusu , yoksa evden mi çalışıyorsunuz ?
Tek çocuk musunuz ?
Biraz cevre yapmam gerekiyor. Henuz yeni basladim. Insallah bir sorun olmazsa ileride acabilirimSen bmv ye bin ama kendi is yerin olmasin ayip ya bide zengin ailen olsun is yerin olmasin cok kiniyorum suan
Anonim bir platform oldugu icin ve daha somut ornekler olsun diye soylemistimAteş kırmızısı clio hastasıyım cliocuyu seçiyorum
Ay bide arabalara göre mi diye linçlemeyin demişsiniz. Sizce mantıklı mı bu? Ailelerin denkliğini söyleseniz sadece daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?