Araba flört evlilik

Yazıkkkk hani aşk sevmek sevilmek hissetmek gibi güzel duyguları olan varlıklara insan o duyguları karşılıklı hissedenlerede mutlu çift aşık sevgi pıtırcıkları falan derlerdi.

Sen nap biliyor musun konu sahibesi bence kendine denk olanla takıl clioluya bulaşma tamam mı ailene denk olanlar seni ancak bakarlar

Ah ki ne ah.Çok göreceksin çok yasicaksin ve anlıcaksın ne ev ne iş ne dış görünüş.Karakter bunların hepsini çöpe atar.İnsanları karakterlerine göre katagorilere göre ayırmanızı öneririm.

Neden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…
işte hayat paket program değil maalesef.Hele erkek kafası senin gibi düşünmüyor.Takılmak için görüşen adam çok bize öğretilen kurgu paket program bu ama hayat hiç öyle değil.Umarım senin kurgu işler.Başarılar...

1- gözü dışarı kayabilecek gibi bir adam mı onu düşünmelisin. Maddi imkandan değil karakterden belli olur.

2-Baban mı evleniyor?

Maddiyatta önemli tabi ama en önemlisi karşılıklı anlayış araba vs boş diye düşünüyorum

2. Ile takil. Ilkine layik degilsin bence.

Ateş kırmızısı clio hastasıyım cliocuyu seçiyorum

Ay bide arabalara göre mi diye linçlemeyin demişsiniz. Sizce mantıklı mı bu? Ailelerin denkliğini söyleseniz sadece daha mantıklı

Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.

Neden boyle dediniz acaba?
Gecen ay ise basladim kendi kafamda soyle dusundum hani biriyle tanissam gorussek seneye de ciddilesse yuvami kursam gibi…

27 yaşında yeni mezun birisi olarak , şu an başladığınız işi de babanız ayarladı sanırım. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

Her sabah işyerine gittiğiniz , iş yerinde online danışmanlık verdiğiniz bir çalışma düzeni mi söz konusu , yoksa evden mi çalışıyorsunuz ?

Tek çocuk musunuz ?

Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.
Sen bmv ye bin ama kendi is yerin olmasin ayip ya bide zengin ailen olsun is yerin olmasin cok kiniyorum suan

Her sabah gidiyorum. Neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…