Araba flört evlilik

Ayni anda olmadigini konumun en basinda yazdim zaten farkli zamanlarda gorustugum seklinde. Bana gore de dediginiz ayip.
Oyle davranmiyorum mesajda yanlis anlasiliyor olabilirim.
Ne yapacagimi bilmedigim icin konu aciyorum mesela bu konuda da her ne kadar yine yanlis anlasils da cok guzel tecrubeler yazanlar oldu…

Yok yeni ise basladim kendi maasim henuz o kadar degil ama isimi seviyorum ilerletip gelisebilecegimi dusunuyorum bir sorun olmazsa. Ama genel durum bazinda soyledim. O verdigim ornekteki kiside evet kadinin maasi erkekren cok fazlaydi ve dedigim sekilde bir aldatma oldu. Bunun beni korkutmasi yakinimdan duydugum bir sey oldugu icin normal.
Evet tabi ki kismet bu isler ben zaten sadece kendi yapabileceklerimden sorumluyum.

sen şey değil misin ya, 300 lira hesap gelince yarısını senden isteyen hödük bi flörtün vardı, sonra seni taksiye bindirmedi diye bozulmuştun, bu nedenlerden ötürü çocuktan soğumuştun falan. yanlış mı hatırlıyorum?
e sen işsizdin ne ara bmw araban oldu?
konu içeriği çok kötü, kötünün de kötüsü hatta. insanları arabalarına göre kıyaslamak nasıl bir hayat deneyiminden çıkar bilemedim.
dışarıdan görülen şeylere çok güvenmemek lazım. benim bazı iş arkadaşlarım var, öyle harcamalar yapar öyle şeylere para verirler ki hani gösteriş budalası derler, aynen o hesap. aldıkları maaşı biliyorum, imkanı yok yani. kollarda son model apple saatler, son model iphone'lar, son çıkan apple kulaklıklar falan. her gün starbuckslardan içilen kahveler, bi mekana gidilince pahalı sayılacak şeyleri sipariş etmeler falan. bakıyosun, laf arasında ay sonunu getiremediğinden bahsediyor ama harcamalar o biçim. harcamaları gören iyi kazanıyor der.

ya şimdi konuya bakınca aklıma bir atasözü geldi, yazsam linç yerim belki ama senin şu tavırların tam olarak dünya kadar malım olacağına fındık kadar bilmem neyin olsun hesabı değil mi? sen adamları arabalara göre değerlendiriyorsun, onlar seni neye göre değerlendiriyor? hani his, çekim, ten uyumu gibi şeyler de var bu hayatta. araba arabadır, clio olmuş mercedes olmuş ne farkı var ki, bak benim zamanında bi corolla'lım vardı, bu corolla'yı da yollarda çok görüyorum sanki kızılay dağıtmış gibi ahaha. neyse ayrıldık onunla, onun üstüne kimler kimler oldu ama ben geçmişe dönüp baktığımda keşke onunla bişeyler yolunda gitseydi derim mesela. çünkü his, çekim, cazibe...

babam eşimin durumunun benden daha iyi olmasını isteyebilir gibime geliyor. Hic konusmadik ama sanki oyle olsa mutlu olur gibi hissediyorum
Hangi baba istemez ki? Bir siz mi babanızın prensesisiniz? 27 yaşında biri evlilik için bunu baz alarak karar almaz ama.
Sabit değişken: iyi insan (cafede tanıdığım kadarıyla bu da )
Bağımsız değişken : maddi durum
Bağımlı değişken: bir ömür evlilik düşüncesi
Evlilik düşüncesi maddi durumla orantılı olarak bir ömür şeklinde gitmez. Sizin ilk kriteriniz zengin olması. Kınayamam tabiki... Ama baktığınız açı çok dar. Ve bakış açınızın yaşla veya hayat tecrübesiyle ilgisi yok...

Dediğiniz “bir ömür evlilik”kararı bu kafayla alınmaz. Ki zaten bu bir Kısmet. Binbir sebeple evlilik yürümez veya yürür yani bu nasiptir.

Diğer konunuzda mühendis biriyle görüşmüştünüz, neden araba almamış diye soruyordunuz. Karakter özellikleri, uyumunuz, aile ilişkileri, beni destekliyor mu, çalışkan mı, bu adamla bir ömür geçer mi, cimri mi, iyi baba olur mu vs vs şeyler tanıya tanıya öğrenilir. Evlilik kararı bence böyle alınır?

Çok kısa bir süre içinde birçok kişiyle görüşme yapmanızı da değişik buldum, hızlısınız, sıradakiler var gibi, next. Aklıma şey geldi “makbule kralın kapısında kuyruk var turnike var

27 yaşında birinin hayat tecrübesi sıfır bile olsa (hayat tecrübem yok şeklindeki mesajlarınıza istinaden) karşısındaki insanın nasıl biri olduğunu çözebilmesi lazım.
Araba modelleri yazmışsınız Allah aşkına şaka sandım, babanızın aldığı arabayı da yazmışsınız en üste. İnanamıyorum.
Siz araba modelleri sıralarsanız, onlar da “sarışını mı esmeri mi kumralı mı seçeyim” desin aynı kafa...

Evet o kisiyle tamamen iletisimi kestim.

Ise basladim. Baslangica gore iyi gidiyor cok sukur. Kendi hayatimi kurabilmem adina adimlar atiyorum. Araba daha once suruyordum ama kendi arabam 12 martta oldu.

Dediginiz kisiler nasil geciniyor o halde? Surekli kredi falan mi cekiyorlar bu da cok mantiksiz geliyor

Bel alti durumla ilgili oyle bir dusuncem yok.
Arabaya gore degerlendirmedim ikisinin de karakterleri ayni iyilikte gibi gelmisti farkli zamanlarda gorustum ancak cafede oturup tabiyabiliyorum kimse de kotu biriyim demiyor haliyle.
Onlar beni neye gore degerlendiriyor bilmiyorum genel olarak düz normal biriyim belki bu hoslarina gidiyordur.
Peki siz neden corollaliyla devam etmediniz ozel degilse nasil bir durum oldu ve pismanliginiz nedendir?

Burada gelecek yorumlari tahmin ettigim icin oyle yazdim. Hani nesin ki ne bekliyosun denmesin bazilari tarafindan…
Karakterleri ikisinin de iyi gozukuyor zaten farkli zamanlrda gorusmutum ve kimse de kotu biriyim demiyor iste.
Birini secip daha fazla tanimam gerekiyor bence. Bastan da bazi seyleri dusunmek zorundayim gibi hissediyorum buradaki binbit cesit yasanmis konulari gorunce. Ve bahsettigim kuzenimin arkadasinin esinin durumu iyilesince esini aldatma durumunu duyunca

Hayir 27. İliskim hic olmadi desem yeridir tecrübesizim
Neden acaba?
Ben sizi bu konudan hatırlıyorum. Aşırı maddiyatçı ve paraya düşkün birisiniz. Haberiniz olsun. Kolay kolay kimse sizin prensesliğinizi çekmez.

Bu kadar beğenmedim almışsınız, azıcık özeleştiri yapın, demek ki bende bir sorun var diye.

Arabayla maddi denklik kıyaslayanı da ilk defa gördüm. Cringe şelalesinden bir yudum aldım sağ olun.

Universite vakifti ve okuldaki cogu erkek takilip eglenme pesindeydi olmayan varsa da benim ders aldiklarimda hic rastlamadim en azindan. Zaten herkes partilerde buluyordu sevgilisini. Ben partilere katilmadigim icin oyle gecti. Ise yeni basladim. Su an yeni yeni birileriyle gorusuyorum o da niyeti ciddi olanlarla cunku ben de boyle biriyim.

Maddiyatci oldugumu dusunmuyorum sadece ayni standartlari surdurmek istiyorum ve kuzenimin arkadasinin esi durumu iyilesince kadini aldatti kadin perisan oldu bu da bende buyuk bir soru isareti olusturdu herkes bir degil elbette ama bu da ongorulemeyen bir sey. Kaygilarim bu sebepledir.

Kendi kendinize sürdürme planınız hiç yok aynı standartları ama. Ya aileden ya eşten.
Aynı standartlar için ona göre bölüm okumak kendini geliştirmek diller öğrenmek yerine böyle düşünceler daha kolay sanırım

Mesleğiniz "diyetisyenlik" ti. Kendi yerinizi mi açtınız , bir yerde maaşlı olarak çalışmaya mı başladınız ?

Şaka mısınız ya? Görüştüğünüz erkekleri arabalarına göre mi sınıflandırıyorsunuz? Araba en nihayetinde. Aralarında kaç tl fark olacak. Yazık. 27 yaşında ve dünyaya bu kadar dar pencereden bakıyorsunuz.
Bir erkeği size hissettirdikleri için seçersiniz. Bu nasıl mukayese?

27 yaşındasınız ama siz kendinizi tanımıyorsunuz. Önce kendinizi tanımaya çalışın. Dünyadaki bütün insanlar gelip size tek tek hayat tecrübelerini aktarsın siz de dinleyin ve sıfır hatasız hayat kararları alın, böyle ütopik bir şey olamaz. Her şeyin matematiği,kuralı yoktur.

Kuzen olayında, siz de en az diğer insanlar kadar iyi biliyorsunuz. Siz de yazmışsınız, karakterinden kaynaklanıyor. Önceden de bozuk muydu sonra mı bozuldu bilemeyiz. Belki belli ediyordu kendini, ama eşi çözemedi, belki de sonradan değişti. Şans bu. Tanıma aşamasında elinizden geldiğince ölçüp tartarsınız, hatta aileler onayladı diyelim herkes ona kefil oldu, adam sonradan değişirse peki nolacak? Bilemeyiz. İnsanoğlundan bahsediyoruz.

Hemen hesaplayalım

Araba:Bmw 116
Aile durumu:Iyi

Aday 1
Araba:Mercedes CLA
Aile durumu :Iyi
Aşk :Yok

Aday 2
Araba:Clio
Aile durumu :Uygun değil
Aşk :Karşı taraftan var

İstatistiklere göre Aday 1 diyorum

Mesleğiniz "diyetisyenlik" ti. Kendi yerinizi mi açtınız , bir yerde maaşlı olarak çalışmaya mı başladınız ?
Bir tanidigimizin guzellik merkezi var oradaki diyetisyen sehir degistirmek zorunda kalmis onun yerine gectim + online. Simdilik iyi basladim cok sukur bir sorun olmazsa ileride insallah tamamen kendi yerimi acabilirim.

Aynen bunu ongormek sanirim imkansiz bir sey

Dediginizi anliyorum ancak ulkemizde o kosuldaki tek meslek hekimlik saniyorum. Ona da puanim yetmemisti ya da ticaret turkiye kosullrinda.
Su an is acisindan yapabilecegim tek sey meslegimde ilerleyebilmek o konuda adimlar atiyorum.

Hayir en basta arabalara gore kiyaslamadim. Karakter olarak cafede gorusunce kimse kotuyum demiyo ikisi de normal iyi insanlar gibiydi. Her seyi dusununce ve kuzenim de boyle bir sey anlatinca kafam iyice karisti ve konuyu acmak tecrubeleri ogrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…