- 22 Kasım 2010
- 11.110
- 19.509
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Neredeyse 20 yıllık araba için 20 bin fiyat fazla geldi bana. 2003 falan olsa tamam ama kilometresi ne kadar ki?
O tamamen kader kısmet ya, aylarca aradım ben. Sahibinden, tanıdık, galeri.
Derken çok alakasız bir yerden piyasanın altına aldım. Acele etmeyin derim.. Galeriler genelde hem pahalı hem de kandırıyor.
Bir tek doğuş galiba garantili 2. el.
Sahibinden.com 'a bağlı kalmayın, letgo'da bile dürüst ilanlar var. 2-3 ay zaman tanıyın kendinize.
Yazın fiyatlar fahişti.. Şimdi şimdi düşmeye başlıyor çünkü sıfır araç ve ÖTV kampanyaları var.aslında yazdan beri bakıyoruz o yüzden gına geldi artık bir şey almak istiyorum. ama bütçeye karar veremediğimiz için, yani 20 bin civarı bir şey mi bakalım yoksa kredi mi çekelim kararsızlığı yaşadığımız için kafamızda net bir şey yoktu bakarken. garantili 2.el satan galeriler mantıklı geliyor şu anda. hem kredi imkanı da tanıyorlar, hem de aracın her şeyine bakılıyor. temiz bir şeyler bulsak bulsak ordan buluruz gibi geliyor.
Ben galeriden aldım, kafam rahattı. Temiz araba dediler ve öyle de oldu, hatta 1. El tercih etmezdim, çünkü aldığım fiyata arabamın üst paketini alırken, sıfırda boş paket için bile daha fazla vermem gerekiyordu. bu arada eski arabama gitmiş aklım ilk mesajımda, 2014 clio kullanıyorum. Corsa manueldi, clio yu otomatik aldım. Oturduğum yerde trafiğin çok tıkandığı bir yokuş var, bazen 1 saatte çıkıyorum, saniyelik yolu. Çok rahat ettim. Bacaklarım yorulurdu eskiden.aslında yazdan beri bakıyoruz o yüzden gına geldi artık bir şey almak istiyorum. ama bütçeye karar veremediğimiz için, yani 20 bin civarı bir şey mi bakalım yoksa kredi mi çekelim kararsızlığı yaşadığımız için kafamızda net bir şey yoktu bakarken. garantili 2.el satan galeriler mantıklı geliyor şu anda. hem kredi imkanı da tanıyorlar, hem de aracın her şeyine bakılıyor. temiz bir şeyler bulsak bulsak ordan buluruz gibi geliyor.
19 yaşında araba 105.binde de olsa kmyi doğru kabul edelim 19 yaşında ayrıca 98 corsalar çok dar bence düşünme105 bin de araç. 3.sahibiydi yanlış hatırlamıyorsam. güvendiğim bir akrabam aslında bu aracı satan, kendisi de şansa böyle temiz bir araç bulduğunu ve 3 yıldır bakımlarını düzenli olarak yaptırdığını söylüyor. ama bilemiyorum tabii, arabadan anlamadığımız için keklenmek de istemem. malum işin içine alışveriş girdi mi dostluk akrabalık nereye kadar.
Ben 2002 opel corsa otomatik aldim 21.5 lira 98 icin fiyat cok demiş tanıdığınız.98 model opel corsa var bir tanıdığımız satıyor. km si düşük. 20 bin e veririm dedi. ne dersiniz? ben 2000 altı düşünmüyorum gerçi.
nerdeyse 20 yasinda arabaya 20 bin verilir mi akıl var mantık var. Bana göre çöp O araba. Sadece ucuz yedek parça diye düşünmemek lazım. Kendi caninizi emanet edeceğiniz bir araç o. Güvenlik ekipmanları ne alemde ? Yürüyen tabuta mi binmek istiyorsunuz . Bir düşününüz.98 model opel corsa var bir tanıdığımız satıyor. km si düşük. 20 bin e veririm dedi. ne dersiniz? ben 2000 altı düşünmüyorum gerçi.