- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
tek kelime yetmez ama harikaa
tebrik ederim fotograflardan böyle görünüyosa gerçeği nasıl durur acaba
sen kurtuldun döşemekten darısı bana artık
yatak odanda yatak başında ki duvar gözüme çarptı benim biraz boş gibi geldi bir tablo hoş durmaz mı bir çok şey geçti aklımdan resimlere bakarken şimdi hepsini unuttum
yemek odasında ki aynayı boyama bence mobilyaya uymuş
halılarda cuk oturmuş ya mutfak taki bile tek renk olmasına rağmen güzel durmuş
tezgah üstü epey kalabalık ama tezgah arası rafına başka bişeler yapmayı düşünüyo musun havluluk felan ben kararsız kaldım da nasıl dizayn etsem diye
senin mutfak kullanışlı ne güzel
salonda ki perdelerind eçok hoş durmuş kartonpiyerin korneji saklamaması ne güzel biizmkiler hep kartonpiyerin altında bu tarz perde olmuyo o yüzden
güle güle otur canım
Tatlım güle güle otur bu şeker ,pembe evinde :))) Tv sehpana bayıldım ba-yıl-dım ,çok hoş olmuş ,ama neden şu mutfağının kulpları öylee?Onları biran önce değiştirmelisin.
Bu arada mutfakta masandan bende kullanıyorum,çok doğal bir görüntüsü var cok severek almıstım bende ama sandalyelerime İKEA dan minder almıstım çok daha hoş oldu.Bide uzun süre oturunca rahatsızlık veriyo minder kullan bence.Fotoğrafını ekledim canım.
Birde bebek odasını şimdilik nasıl değerlendirceksin merak ettim?
tatlım ferforjeni ölçtüğün için çok çok çok teşekkür ederim zahmet oldu ama ianan çok iyi oldu:) kırmadığın için çok saol :)
Canım evine bayıldım country tarzı tam istediğim gibi :) bizde evimizi boyatmaya başladık aşağı yukarı seninki gibi bir şeyler olacak inşallah. Tarzımız aynı fikirlerine ve yardımlarına ihtiyacım olacak :) okuma köşesi giriş için pek uygun gelmedi bana ferah durmuş çok güzel gözüküyor. Duvarların düz renk olması ise bana göre süper duvar kağıdı düşünebilirsin o da tek bir duvara olacak şekilde olabilir. Uzun lafın kısası evin harika allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
Çok cici gülerek oturun
güle güle oturun çok güzel eviniz var
hayırlı olsun canım ,salonuna bayıldım harika bir havası var ,tv sehpasının rengi muhteşem olmuş,evin çok aydınlık ve farah duruyor yerlerın ve kapı rengi bunu etkiliyor.
sadece tüllerin göz yoruyor mutfaktaki çok uzun .duvar saati,ni nerden aldığını yazmamışsın sanırım çok begendim.güle güle oturun .
evim zamanla değişecektir muhtemelen uzaktan bu kadar yapabildik şimdilik, oturdukça kendimizce düzenlemeler yapmaya devam edeceğiz evde, duvar kağıdını yatak odasına düşünüyorum aslında. yatak başındaki duvara ya da odanın tamamına ama dediğim gibi şu evlilik telaşında ancak bu kadarına yetişebildim :)
sormak isteidğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum, teşekkürler bu arada beğeniniz için :))
Tabi canım haklısın çok harika süper olsa bile insanın bi süre sonra gözü alıştığı için canı sıkılabiliyor.. Odanın tamamına çok boğar yatak başı sade olduğu için yatak başının olduğu duvara boydan boya çicekli duvar kağıdı kullanabilirsin :) girişede okuma köşesi yerine ikeadaki ayakkabılıklardan düşünebilirsin. Düğün telaşın bi geçsinde zamanla hepsi olur :) şimdiden mutluluklar.
hayalimdeki ev :):):) inşallah bende izinden gidiyorum :)
ay evin harika tek beğenmediğim şey mutfak perden aynı masa örtün gibi beyaz pembe kısa olabilirdiii :)güle güle otr inş canmmmm
Öncelikle tarzını çok beğendiğimi belitmke isterim. Hol biraz boş gibi, ama orası için çok hafif çok güzel tablolar var. Artık bu yeniler varya, incecik tahtaya yapıyolar. Onlarda tavsiye ederim sana. Hem hole şıklık katar hem de o boşluk gider bence:)))
Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın, zevk sahıbı bırılerı var ıcınde çok bellı
Eksıkler tamamlanır dert etmeyın su halıyle de gayet sırın sıcak hoş bir yuva gıbı.
Bende ınsallah bu kadar yol katetmış olurum al al bıtmıyor eksıkler
evinii beğendimm benim istediğime benzer dizaynn etmişsin bak bende böyle istiyorum oturma odamı inşallah benimde istediğim gibi olur tv sehpanıda beğendim sehpa neydendi? ağacı neydi yani ve ne boyasıyla boyadın gerçekten güzellll
Eki Görüntüle 472965