Aqualilly'nin Evi

çok güzel olmuş benceeee!

gerçekten mükemmel değişim allahtan şanslıyım bana yardımcı olacak sevgilim becerikli bu konularda ilgilenir :)

merhaba evinizi çok beendim çok ince detaylarla okadar güzelleştirmişsinizki herşey birbiriyle örtüşmüş bu tarzı bende çok seviyorum fakat bir uçtan başlasam devamını bulamam diye cesaret edemiyorum ...huzur veren evinizi güle güle kullann :)

soru sorulmuş olabilir ama tüm sayfaları okuyamadığım için tekrar sormak durumundayım kusura bakmayın sorulmuşsa
yatak odasının markası ve fiyatı ne kadar?

mobilyalarınızın küçüklüğü hem tarzıma hem memuriyete yakışır derecede, ilgimi çekti :))

tebrik ederim herşey ince ayrıntıya kadar süper duvardaki saat çok hoşuma gitti tonlar ferahlık kısacası süper,mutfak beyaz eşyalarının markası nedir çizgileri çok hoşuma gitti marka yazmak yasaksa baş harfi son harfi yazarsanda olur.allah nazarlardan sakınsın mutlu mesut yaşa evinde.

öncelikle teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti :) evi bu tarz döşemek normal orta halli bir ev döşemekle aynı maliyette sadece biraz fazla araştırmak gezmek bakmak gerekiyor onun dışında bir zorluğu yok. zaten bi yerden sonra mağazalarınız spesifikleşiyor oralardan başka yere bakmamaya başlıyorsunuz :)

estafurullah :)

yatak odamı adana mobilyacılar sitesinden aldım. gerçek ağaç, ceviz kaplama, suntalem yada mdf değil. 8 bindi fiyatı babam sağolsun 4'e aldık, boya için 500 nakliye için 400 kulplar için de 150 lira harcandı toplamda 5150ye mal oldu.

teşekkürler beğenmenize sevindim :) bulaşık makinam ve buzdolabım samsung, fırınlı ocağım siemens.

kızlar bu arada eşyaları aldığım yerler tek tek çeyiz topiğimde yazıyor. ordan merak ettiğiniz parçalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...2-tamamlamak-uzere-oldugum-ceyizciklerim.html

bilgi için teşekkürler

oo bizim kız evi yerleştirmiş : )
herşey harika olmuş canım tam beklediğim gibi
tv sehpasını su yeşili düşünürken pembeye boyamışsın çok şeker olmuş elinize sağlık : )

emek verip özenerek aldığın parçaların birleşimini görmek büyük mutluluk olsa gerek, darısı benim başıma diyeceğim ama daha tadilata bile başlayamadık . bu konuda çok dertliyim neyse

çok çok mutlu ol hayatım inşallah sağlıkla mutlulukla yaşarsınız bu güzel yuvada

canımsın :** su yeşili bulamadım boya mavi olsun dedim şu deniz mavisi var ya ondan onu da bulamadım bu şeker gibi pembeyi görünce dayanamadım aldım :))

sıkma canını dedim başka bi mesajda da üzme kendini hallolur bir şekilde Alalh yardımcı oluyor bi şekilde halledeceksiniz görürsünüz bak.

senin evin de hallolacak çok güzel olacak, teşekkürler güzel dileklerin ve sölzerin için canım benim senden duymak çok mutlu etti :)

nasıl dertliysem düşün artık heryere yazmışım inşallah hayatım ,dediğin gibi düzelir

pembe de çok tatlı olmuş salonuna uyum sağlamış canım . çok çok beğendim

senin evi görünce bazı şeyler iyice yerine oturdu :)

senin ev de süper olucak dur symrne'nin blog adresini bulayım da ekleyeyim

Selam Agualilly
Nekadar guzel renk tonlarini secmissin sizi tebrik ediyorum.Resmen bakarken dinlendim insana huzur veriyor.Rabbim ömur boyu mutluluklar versin ins o sicak yuvanizda guzel saglikli bebislerinizde olsun Aminnn Sevgiler

Her şey çok güzel, çeyizini de takip etmiştim. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin. Tabloların biraz yukarıda olmuş onun dışında her şey mükemmel :)

selamlar,

teşekkür ederim beğenin ve güzel dileklerin için. bir amin de benden :) sevgiler

eviniz çok huzurlu. tam sevdiğim modeller ve renkler. yatak odası takımınızı nereden aldınız acaba?

yatak odamı adana mobilyacılar sitesinden aldım, lakin boyası ve kulpları benim isteğime göre yapıldı. darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :)

Her şey çok güzel, çeyizini de takip etmiştim. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin. Tabloların biraz yukarıda olmuş onun dışında her şey mükemmel :)

teşekkürler canım, konsolun üstüne başka bi şeyler daha düşünüyorum, şamdan gibi o nedenle biraz yukarı astık. bunu ilk farkeden de sen oldun :)

canım çok güzel olmuş evin güle güle otur yatak odanı nerden aldın?

teşekkür ederim. adana mobilyacılar sitesi. dediğim gibi boya ve kulplar benim isteğimle yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…