- 17 Haziran 2010
- 3.264
- 21
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
şu düğün vs işleri bitsin de evime geçip oturayım istiyorum bir an önce :)
kitaplık-okuma köşesi için ne diyorsun?
canım şimdi tekrar bakıyorum da fotoğraflara..
giriş uygun evet okuma köşesi için ama..
sen kullanacak mısın,emin misin??
yani kitabını girişte mi oturup okumayı tercih edersin,yoksa salonda kanapene uzanarak mı..ya da yatağında sırtını yumuşacık bir yastığa gömerek mi?
okuma köşesinden ziyade,giriş belki kütüphane olarak değerlendirilebilir...
hayırlı olsun allahım sağlık ve huzurla yaşamayı nasip etsin. televizyon sehpasına bayıldımmmm. nasıl boyadınız anlatır mısın ? ellerinize sağlık çok güzel olmuş. evde gördüğüm bana göre eksik kalan tek şey yemek odasının aynası biraz basit kalmış. biraz daha büyük ve renkli çerçeveli bir ayna olabilir. Mesela onuda boyayabilirsin canım :)veya boyamazsan bak buda bana göre güzel olabilir: aynayla çerçevelerin yerini değiştirebilirsin. ayna konsol üzerine daha çok yakışır. çerçevelerin sayısını biraz daha arttırıp şuan aynanın olduğu duvara asabilirsin. mutfak perdenede pembe veya fujya kanatlar ekledin mi....of of allah nazardan korusun.maşallah diyelim.:)))
şirin, ferah, stil sahibi bir ev... allah mutlu mesut etsin...
Evin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin.
tatlımcım senden bişe rica etsem ben ferforjeye baktım fiyatı 49 lira çok uygun geldi bana bende almak istiorum fakat ben kavonozlarımı koymak istiorum fakat benim kavanozlar uzun olanlardan ben iki raf arasın kaç cm onu öğrenmek istiorum aslında kavonozlarım sığarmı sığmazmı die bana bi ölçüp söyleyebilirmisin biraz saçma bi istek ama merak ediorum hazır elinde varken inana o kadar makbule geçerki...
adanalı gelin hayırlı olsun evin, harika olmuş (yanlış hatırlamıyorsam adanadaydın, benim memleketim)
senin evinin resimlerine fazla bakmak istemiyorum çünkü aklımı çeliyorsun
ben bu mobilyaları istesemde alamam, alsamda bu saatten sonra bütünlük sağlayamam, alabilsemde evime getiremem çünkü türkiyenin çok kıyı bir köşesinde oturacağım için :)
ama çok çok çok harika, inşallah ilerde yazlığımı böyle yapcam
çünkü ben tayinciyim zaten, bunların taşınmasına kıyamam.
güle güle otur canım
kütüphane tamam ona kesin karar verdik zaten karar verilecek bir durumumuz yoktu o kadar kitap için kütüphane mutlaka lazım ve ben çocuğumu kitapsiz bir evde büyütmek istemem
paint terkle bi şey çizdim
Eki Görüntüle 464177
1'e kitaplık düşünüyorum ama 2'de de böyle bir yer var duvar geride gibi oraya da berjer ve lambader koysam diyorum. başka ne olabilir ki oraya? yuvarlak bi masa vardı ufak eskiden fiskos sehpası denirdi ya onun gibi onu koydum denedim yakışmadı :/
çocukların kütüphanesi olan bir evde büyümesi olayında hemfikiriz:)
şimdi 1 e kütüphane ok.
ama şu 2 numaralı yerin fotoğrafını çekip bana mail olarak atabilir misin,şimdi gözümde canlanamadı,birşeyler düşünelim..
tamam ama yakın zamanda zor düğünden sonra gidebilirim herhalde ancak, zaten acelesi de yok. bugün aşk-ı memnu'da gördüm aynı benim o 2 numaralı yer vardı orda da, sehpa koymuşlar üzerinde vazo duvarda da tablolar vardı.
o ara çok boş zaten duvarlara da muhakkak bi şeyler düşüncem ama duvar dışında da eşya olsun istiyorum orda, bakalım neler bulabilcez :)
ooo çok tatlıııııı.harika bir şekilde bir araya getirmişsin herşeyi.ellerine sağlık :) huzurla sağlıkla oturun inş.
Güle güle oturun
tamam anladım:)
evet bir sehpa ile birlikte ilgi alanındaki poster ya da tablolar,ya da fotoğraflarınızdan oluşan (mesela flört döneminizdeki ya da çocukluklarınız) bir köşe yapabilirsin oraya
girişte aydınlatmaya nasıl bakıyorsun bilmem ama sehpanın üzerine güzel bir abajur bile olabilir,büyük olmasına gerek yok..