Aqualilly'nin Evi

şu düğün vs işleri bitsin de evime geçip oturayım istiyorum bir an önce :)

kitaplık-okuma köşesi için ne diyorsun?

canım şimdi tekrar bakıyorum da fotoğraflara..
giriş uygun evet okuma köşesi için ama..
sen kullanacak mısın,emin misin??
yani kitabını girişte mi oturup okumayı tercih edersin,yoksa salonda kanapene uzanarak mı..ya da yatağında sırtını yumuşacık bir yastığa gömerek mi?
okuma köşesinden ziyade,giriş belki kütüphane olarak değerlendirilebilir...

canım şimdi tekrar bakıyorum da fotoğraflara..
giriş uygun evet okuma köşesi için ama..
sen kullanacak mısın,emin misin??
yani kitabını girişte mi oturup okumayı tercih edersin,yoksa salonda kanapene uzanarak mı..ya da yatağında sırtını yumuşacık bir yastığa gömerek mi?
okuma köşesinden ziyade,giriş belki kütüphane olarak değerlendirilebilir...

kütüphane tamam ona kesin karar verdik zaten karar verilecek bir durumumuz yoktu o kadar kitap için kütüphane mutlaka lazım ve ben çocuğumu kitapsiz bir evde büyütmek istemem :KK70:

paint terkle bi şey çizdim :KK70:

$asd.jpg

1'e kitaplık düşünüyorum ama 2'de de böyle bir yer var duvar geride gibi oraya da berjer ve lambader koysam diyorum. başka ne olabilir ki oraya? yuvarlak bi masa vardı ufak eskiden fiskos sehpası denirdi ya onun gibi onu koydum denedim yakışmadı :/

hayırlı olsun allahım sağlık ve huzurla yaşamayı nasip etsin. televizyon sehpasına bayıldımmmm. nasıl boyadınız anlatır mısın ? ellerinize sağlık çok güzel olmuş. evde gördüğüm bana göre eksik kalan tek şey yemek odasının aynası biraz basit kalmış. biraz daha büyük ve renkli çerçeveli bir ayna olabilir. Mesela onuda boyayabilirsin canım :)

hayırlı olsun allahım sağlık ve huzurla yaşamayı nasip etsin. televizyon sehpasına bayıldımmmm. nasıl boyadınız anlatır mısın ? ellerinize sağlık çok güzel olmuş. evde gördüğüm bana göre eksik kalan tek şey yemek odasının aynası biraz basit kalmış. biraz daha büyük ve renkli çerçeveli bir ayna olabilir. Mesela onuda boyayabilirsin canım :)veya boyamazsan bak buda bana göre güzel olabilir: aynayla çerçevelerin yerini değiştirebilirsin. ayna konsol üzerine daha çok yakışır. çerçevelerin sayısını biraz daha arttırıp şuan aynanın olduğu duvara asabilirsin. mutfak perdenede pembe veya fujya kanatlar ekledin mi....of of allah nazardan korusun.maşallah diyelim.:)))

tatlımcım senden bişe rica etsem ben ferforjeye baktım fiyatı 49 lira çok uygun geldi bana bende almak istiorum fakat ben kavonozlarımı koymak istiorum fakat benim kavanozlar uzun olanlardan ben iki raf arasın kaç cm onu öğrenmek istiorum aslında kavonozlarım sığarmı sığmazmı die bana bi ölçüp söyleyebilirmisin biraz saçma bi istek ama merak ediorum hazır elinde varken inana o kadar makbule geçerki...

adanalı gelin hayırlı olsun evin, harika olmuş (yanlış hatırlamıyorsam adanadaydın, benim memleketim)
senin evinin resimlerine fazla bakmak istemiyorum çünkü aklımı çeliyorsun :KK3:
ben bu mobilyaları istesemde alamam, alsamda bu saatten sonra bütünlük sağlayamam, alabilsemde evime getiremem çünkü türkiyenin çok kıyı bir köşesinde oturacağım için :)
ama çok çok çok harika, inşallah ilerde yazlığımı böyle yapcam
çünkü ben tayinciyim zaten, bunların taşınmasına kıyamam.
güle güle otur canım

hayırlı olsun allahım sağlık ve huzurla yaşamayı nasip etsin. televizyon sehpasına bayıldımmmm. nasıl boyadınız anlatır mısın ? ellerinize sağlık çok güzel olmuş. evde gördüğüm bana göre eksik kalan tek şey yemek odasının aynası biraz basit kalmış. biraz daha büyük ve renkli çerçeveli bir ayna olabilir. Mesela onuda boyayabilirsin canım :)veya boyamazsan bak buda bana göre güzel olabilir: aynayla çerçevelerin yerini değiştirebilirsin. ayna konsol üzerine daha çok yakışır. çerçevelerin sayısını biraz daha arttırıp şuan aynanın olduğu duvara asabilirsin. mutfak perdenede pembe veya fujya kanatlar ekledin mi....of of allah nazardan korusun.maşallah diyelim.:)))

teşekkürler boyadık aynayı tv sehpasının pembesine :KK70: aynayı karşı duvara astım ki odayı büyük göstersin, o duvarı öyle bırakmayacağım yanına ufak çerçeveler düşünüyorum bakalım dediğim gibi duvarlar daha bitmedi ve sindire sindire olsun istiyorum aceleye gelmeden, bakalım ev değiştikçe fotoğrafları yüklerim yine :))

sehpayı boyamak çok kolay oldu valla zımparaladık önce sonra da sprey boyayla boyadık bi kaç saat sürdü altı üstü. aslında şey de düşünmeye başladım mudo'da yanılmıyorsam çok hoş bir ayna gördüm çerçevesi çok güzeldi ama bilmem salonuma ağır mı olur, öyle azcık daha süslü salonuma da uygun bir ayna bulursam alıp bu aynayı girişe asmak istiyorum, vestiyer kullanmadık çünkü, çıkışa da bir ayna arıyor insan son bi bakmak için nasıl göründüğüne. öyle bi şey de olabilir aklımda bakalım nolcak :))

şirin, ferah, stil sahibi bir ev... allah mutlu mesut etsin...

teşekkürler amin :)

Evin çok güzel canım. Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin.

teşekkür ederim amin canım :)

tatlımcım senden bişe rica etsem ben ferforjeye baktım fiyatı 49 lira çok uygun geldi bana bende almak istiorum fakat ben kavonozlarımı koymak istiorum fakat benim kavanozlar uzun olanlardan ben iki raf arasın kaç cm onu öğrenmek istiorum aslında kavonozlarım sığarmı sığmazmı die bana bi ölçüp söyleyebilirmisin biraz saçma bi istek ama merak ediorum hazır elinde varken inana o kadar makbule geçerki...

canım ben evde değilim düğüne kadar annemlerin yanına geldim ama eşim evde kalıyor akşam sorar öğrenir yazarım :) bu arada sığar bence kavanozların yine de öğrenicem akşam :)

adanalı gelin hayırlı olsun evin, harika olmuş (yanlış hatırlamıyorsam adanadaydın, benim memleketim)
senin evinin resimlerine fazla bakmak istemiyorum çünkü aklımı çeliyorsun :KK3:
ben bu mobilyaları istesemde alamam, alsamda bu saatten sonra bütünlük sağlayamam, alabilsemde evime getiremem çünkü türkiyenin çok kıyı bir köşesinde oturacağım için :)
ama çok çok çok harika, inşallah ilerde yazlığımı böyle yapcam
çünkü ben tayinciyim zaten, bunların taşınmasına kıyamam.
güle güle otur canım

evet adana'dayım :)) inşallah canım Allah gönlüne göre versin, belli bir yere geçip yerleşince istediğin gibi yaparsın sen de :)

kütüphane tamam ona kesin karar verdik zaten karar verilecek bir durumumuz yoktu o kadar kitap için kütüphane mutlaka lazım ve ben çocuğumu kitapsiz bir evde büyütmek istemem :KK70:

paint terkle bi şey çizdim :KK70:

Eki Görüntüle 464177

1'e kitaplık düşünüyorum ama 2'de de böyle bir yer var duvar geride gibi oraya da berjer ve lambader koysam diyorum. başka ne olabilir ki oraya? yuvarlak bi masa vardı ufak eskiden fiskos sehpası denirdi ya onun gibi onu koydum denedim yakışmadı :/

çocukların kütüphanesi olan bir evde büyümesi olayında hemfikiriz:)
şimdi 1 e kütüphane ok.
ama şu 2 numaralı yerin fotoğrafını çekip bana mail olarak atabilir misin,şimdi gözümde canlanamadı,birşeyler düşünelim..

çocukların kütüphanesi olan bir evde büyümesi olayında hemfikiriz:)
şimdi 1 e kütüphane ok.
ama şu 2 numaralı yerin fotoğrafını çekip bana mail olarak atabilir misin,şimdi gözümde canlanamadı,birşeyler düşünelim..

tamam ama yakın zamanda zor düğünden sonra gidebilirim herhalde ancak, zaten acelesi de yok. bugün aşk-ı memnu'da gördüm aynı benim o 2 numaralı yer vardı orda da, sehpa koymuşlar üzerinde vazo duvarda da tablolar vardı.

o ara çok boş zaten duvarlara da muhakkak bi şeyler düşüncem ama duvar dışında da eşya olsun istiyorum orda, bakalım neler bulabilcez :)

tamam ama yakın zamanda zor düğünden sonra gidebilirim herhalde ancak, zaten acelesi de yok. bugün aşk-ı memnu'da gördüm aynı benim o 2 numaralı yer vardı orda da, sehpa koymuşlar üzerinde vazo duvarda da tablolar vardı.

o ara çok boş zaten duvarlara da muhakkak bi şeyler düşüncem ama duvar dışında da eşya olsun istiyorum orda, bakalım neler bulabilcez :)

tamam anladım:)
evet bir sehpa ile birlikte ilgi alanındaki poster ya da tablolar,ya da fotoğraflarınızdan oluşan (mesela flört döneminizdeki ya da çocukluklarınız) bir köşe yapabilirsin oraya:KK66:
girişte aydınlatmaya nasıl bakıyorsun bilmem ama sehpanın üzerine güzel bir abajur bile olabilir,büyük olmasına gerek yok..

ooo çok tatlıııııı.harika bir şekilde bir araya getirmişsin herşeyi.ellerine sağlık :) huzurla sağlıkla oturun inş.

teşekkürler amin inşallah :)

Güle güle oturun :nazar:

teşekkür ederim :)

tamam anladım:)
evet bir sehpa ile birlikte ilgi alanındaki poster ya da tablolar,ya da fotoğraflarınızdan oluşan (mesela flört döneminizdeki ya da çocukluklarınız) bir köşe yapabilirsin oraya:KK66:
girişte aydınlatmaya nasıl bakıyorsun bilmem ama sehpanın üzerine güzel bir abajur bile olabilir,büyük olmasına gerek yok..

evet en iyisi öyle, algıda seçicilik galiba dizilere dergilere bakarken hep öyle köşeler görmeye başladım :KK70:

genelde sehpayla değerlendirilmiş üzerinde abajur ve vazoyla tabii duvarda da tablo ya da fotoğraflar.

heveslendim hee :KK70:

tek kelime yetmez ama harikaa
tebrik ederim fotograflardan böyle görünüyosa gerçeği nasıl durur acaba
sen kurtuldun döşemekten darısı bana artık
yatak odanda yatak başında ki duvar gözüme çarptı benim biraz boş gibi geldi bir tablo hoş durmaz mı bir çok şey geçti aklımdan resimlere bakarken şimdi hepsini unuttum
yemek odasında ki aynayı boyama bence mobilyaya uymuş
halılarda cuk oturmuş ya mutfak taki bile tek renk olmasına rağmen güzel durmuş
tezgah üstü epey kalabalık ama tezgah arası rafına başka bişeler yapmayı düşünüyo musun havluluk felan ben kararsız kaldım da nasıl dizayn etsem diye
senin mutfak kullanışlı ne güzel
salonda ki perdelerind eçok hoş durmuş kartonpiyerin korneji saklamaması ne güzel biizmkiler hep kartonpiyerin altında bu tarz perde olmuyo o yüzden

güle güle otur canım

Tatlım güle güle otur bu şeker ,pembe evinde :))) Tv sehpana bayıldım ba-yıl-dım ,çok hoş olmuş ,ama neden şu mutfağının kulpları öylee?Onları biran önce değiştirmelisin.
Bu arada mutfakta masandan bende kullanıyorum,çok doğal bir görüntüsü var cok severek almıstım bende ama sandalyelerime İKEA dan minder almıstım çok daha hoş oldu.Bide uzun süre oturunca rahatsızlık veriyo minder kullan bence.Fotoğrafını ekledim canım.

Birde bebek odasını şimdilik nasıl değerlendirceksin merak ettim?

Eklentiler

• $P1010613.jpg
    $P1010613.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 64
X