Aqualilly'nin Evi

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
selam kızlar,

çeyizlerim, ev dekorasyonum derken evimi serdik çok şükür. hala eksiklerimiz var tabii. en büyük eksiğimiz ara holün dekorasyonu. orası için ayıracak ne zamanımız, ne hevesimiz ne de paramız kaldı şu sıra. kışa doğru sakin kafayla güzel bir kitaplık, lambader ve okuma koltuğu alıp o geniş alanı okuma köşesi olarak değerlendirmek istiyorum.

bunun haricinde duvarların dekorasyonunu henüz tamamlayamadım, tablo ve fotoğraflarla duvarlardaki boşluğu yok etmek istiyorum, bunun da zoraki seçimlerle olmasını istemiyorum. tepe home ve mudo'yu takipteyim, beğendikçe tabloları alıp evimi düzenleyeceğim.

ayrıca buradaki fotoğraflarda kombi ve televizyonumuz henüz gelmemiş ve ayrıca rensolar takılmamıştı. son olarak da salondaki aynanın çerçevesi tv sehpasının rengine boyanacak. aklıma gelen eksikler bunlar.

tarzımı bilenler bilir bir çok yerde paylaşmıştım, paylaştığım fotoğrafların ve buradaki arkadaşların da rehberliğiyle evimi tamamladım.

darısı tüm isteyenlere olsun diyerek fotoğrafları ekleyeyim :)

burası evimin girişi. paspas koçtaş, anahtar askısı praktiker, ayakkabılık ikea, perde brillant, melekli tablo madame coco, ahşap tablo english home, çiçek sulama şeyim (neyse artık adı) tepe home, halım lalee halı

bahsettiğim -okuma köşesi yapmak istediğim- geniş ara. halı angora istanbul serisi

banyom

paspaslar english home, havlular english home, banyo seti evim.net, kirli kutusu ikea

mutfağım

perde, tablo, havlu ve mutfak takımı english home, mutfak masa ve sandalyesi, ferforje raf, sarkıt avize ikea, saat madame coco

salonum; yemek odası, köşe takımı, berjer, güllü tablolar tepe home, halı angora, tül perde taç, fon perde english home, orta ve köşe sehpalar arstil mobilya, tv sehpası kervan fakat eskiydi biz boyadık, beyaz vazo, ayna, beyaz çerçeveler ikea, vitrindeki çay seti biev, kırlentler, runner, dantel örtüler english home

yatak odam, pike takımı özdilek, nevresim ve yatak örtüsü english home, halı angora, tül perde taç, fon perde ikea, minik abajurlar kaçtaş, danteller english home, kalpli kutular english home, büyük kutu tepe home, melekli biblo ve duvar panosu madame coco, mumlar ikea ve english home

evde ufak tefek değişiklikler oldu çekebildiklerimi ekleyeyim dedim :)

konsolun son hali -beyaz çerçeveler ikea, küçük çerçeve, vazo ve çiçekler tepe home-

yemek masasının üstü her şey english home

vitrinden yansıyan konsol -vitrinin içindekiler bernardo çay seti-

komidinler -melekli biblolar madame coco, minik abajurlar koçtaş, vintage çerçeve tepe home, güllü çerçeve ve kalpli mumlar english home-

çamaşır dolabının üstü -kalpli kutular english home, çiçekli kutu tepe home-

anahtar askısı praktiker, bereket kuşları english home

masa örtüsü, mutfak havlusu english home, mutfak masası ikea, minik saksı tepe home

boş köşemi doldurdum. sehpa ve saksı ikea, duvar saksısı tepe home

giriş de böyle şimdilik. askılık english home, pano tepe home

salonun son hali perde topuzlarını taktık sonunda

evet yeniler var sıcak sıcak

yeni çay setim. o bir toile de jouy o bir dünya güzeli

bunlar da konsol için

bu arada biz ağacımızı süsledik bile, şimdiden hepinize mutlu sağlıklı seneler dilerim!

ayakkabılığın üstü nasıl olmuş :))

Allah hepimize evlerimizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Amin.

Son düzenleme:
ilk yorum benden gelsin bayıldım evine çok sıcak çok tatlı gözüüküyor...bende direk huzurlu mutlu bir yuva izlenimi uyandırdı :)) inş hep mutlu olun böyle evler döşemelerin darısı başıma

ilk yorum benden gelsin bayıldım evine çok sıcak çok tatlı gözüüküyor...bende direk huzurlu mutlu bir yuva izlenimi uyandırdı :)) inş hep mutlu olun böyle evler döşemelerin darısı başıma

darısı tüm isteyenlerin başına olsun :) bu tatlı telaşın güzelliği bambaşka isteyen herkese Rabbim yaşatsın inşallah sana da öyle :)

çok güzel olmuş ama bence salondaki aynayı boyamayın.orası ayrı bir bölüm gibi durmuş ne kadar pembeye boyasanızda bi bütünlük oluşturmayacak.ordaki bütünlüğü bozarsınız gibime geldi :26:

o kadar huzur verici olmuş ki hayran kalmamak mümkün değil 41 kere maşaallah

Allah ağzınızın tadını bozmasın bu sıcacık yuvadan mutluluk huzur ve sağlık eksik olmasın inş canım

canım çok şeker çok güzel bir evin olmuş tebrikler gerçekten çok güzel ki ben çok emindim evinin böyle gözü yormayan güzel ve sade detayları olacağına çok mutlandım inşallah bende böyle güzel ve huzurlu bir ev yapabilirim senden öğrenceğim çok şey var canım benim

Allah güle güle oturmayı nasip etsin..çok zevkli bir ev olmuş..yatak odası takımını ve salonda ki televizyon altlığını nerden aldınız acaba?

bunu bir arkadaş daha söyledi, önerinizi değerlendireceğim. teşekkürler :)

o kadar huzur verici olmuş ki hayran kalmamak mümkün değil 41 kere maşaallah

Allah ağzınızın tadını bozmasın bu sıcacık yuvadan mutluluk huzur ve sağlık eksik olmasın inş canım

teşekkürler hem beğeniniz hem de güzel dilekleriniz için :)

çok tatlı bir evvvv inşallah ileride benim de böyle bir evim olur çok beğendim gerçekten

teşekkürler, biraz uğraştırıcı ama zor değil inanın ve maddi olarak diğer klasik gelin evlerine göre daha uyguna bile mal olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi biraz ilgi ve uğraşla çok daha güzeline sahip olursunuz merak etmeyin :)

Renkler çok hoş. Çok sevimli bir evin var. :))

teşekkürler

yaparsın gizim çok daha güzellerini yaparsın inşallah :) o günler gelsin de elimden gelen yardımı yaparım senin evin için. beğenmene sevindim :)

İşte bu :) Pek hoş,pek şeker,huzur veriyor.

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

:)) amin. teşekkürler :)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin..çok zevkli bir ev olmuş..yatak odası takımını ve salonda ki televizyon altlığını nerden aldınız acaba?

yatak odasını adana mobilyacılar sitesinden aldım, tv sehpası kervan ama ikisi de aslında benim zevkimin ürünü. yatak odası ceviz rengiydi hatta fotoğraflarını koyduğumda bu ne böyle dedi herkes pek beğenmedi kimse, aldığım yerde ham hali varmış onu kırık beyaz yaptırdım, kulpları kendim seçtim. keza tv sehpası da eski bir sehpa kayınvalidem bana kullanır mısın dedi ben de gözüme kestirdim, biraz zımpara biraz boya ile bu hale geldi :)

bu tip dekorasyonlarda yaratıcı olmak lazım çünkü istediğiniz her şeyi bulmanız pek mümkün olmuyor, bulduklarınıza da inanılmaz fiyatlar istiyorlar. eşyalara bundan bana ne çıkar gözüyle bakmak lazım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…