- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
ilk yorum benden gelsin bayıldım evine çok sıcak çok tatlı gözüüküyor...bende direk huzurlu mutlu bir yuva izlenimi uyandırdı :)) inş hep mutlu olun böyle evler döşemelerin darısı başıma
ayyyyyyyy bayıldım evine yaa...
Güle güle oturun
Çok ferah ve huzurlu bi eviniz var
mmasal gibi bi ev..mutlu olun huzurla oturun insaAllah..
Çok tatlııııAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
ayyyy bencede çok tatlı dekore etmşsiniz umarım çok güzel günleriniz geçer evinizde hep mutlu olursunuz inşallah :)
çok güzel olmuş ama bence salondaki aynayı boyamayın.orası ayrı bir bölüm gibi durmuş ne kadar pembeye boyasanızda bi bütünlük oluşturmayacak.ordaki bütünlüğü bozarsınız gibime geldi :26:
o kadar huzur verici olmuş ki hayran kalmamak mümkün değil 41 kere maşaallah
Allah ağzınızın tadını bozmasın bu sıcacık yuvadan mutluluk huzur ve sağlık eksik olmasın inş canım
çok tatlı bir evvvv inşallah ileride benim de böyle bir evim olur çok beğendim gerçekten
Renkler çok hoş. Çok sevimli bir evin var. :))
canım çok şeker çok güzel bir evin olmuş tebrikler gerçekten çok güzel ki ben çok emindim evinin böyle gözü yormayan güzel ve sade detayları olacağına çok mutlandım inşallah bende böyle güzel ve huzurlu bir ev yapabilirim senden öğrenceğim çok şey var canım benim
İşte bu :) Pek hoş,pek şeker,huzur veriyor.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Allah güle güle oturmayı nasip etsin..çok zevkli bir ev olmuş..yatak odası takımını ve salonda ki televizyon altlığını nerden aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?