Aqualilly'nin Evi

selam kızlar,

çeyizlerim, ev dekorasyonum derken evimi serdik çok şükür. hala eksiklerimiz var tabii. en büyük eksiğimiz ara holün dekorasyonu. orası için ayıracak ne zamanımız, ne hevesimiz ne de paramız kaldı şu sıra. kışa doğru sakin kafayla güzel bir kitaplık, lambader ve okuma koltuğu alıp o geniş alanı okuma köşesi olarak değerlendirmek istiyorum.

bunun haricinde duvarların dekorasyonunu henüz tamamlayamadım, tablo ve fotoğraflarla duvarlardaki boşluğu yok etmek istiyorum, bunun da zoraki seçimlerle olmasını istemiyorum. tepe home ve mudo'yu takipteyim, beğendikçe tabloları alıp evimi düzenleyeceğim.

ayrıca buradaki fotoğraflarda kombi ve televizyonumuz henüz gelmemiş ve ayrıca rensolar takılmamıştı. son olarak da salondaki aynanın çerçevesi tv sehpasının rengine boyanacak. aklıma gelen eksikler bunlar.

tarzımı bilenler bilir bir çok yerde paylaşmıştım, paylaştığım fotoğrafların ve buradaki arkadaşların da rehberliğiyle evimi tamamladım.

darısı tüm isteyenlere olsun diyerek fotoğrafları ekleyeyim :)

burası evimin girişi. paspas koçtaş, anahtar askısı praktiker, ayakkabılık ikea, perde brillant, melekli tablo madame coco, ahşap tablo english home, çiçek sulama şeyim (neyse artık adı) tepe home, halım lalee halı

Eki Görüntüle 462032

Eki Görüntüle 462033

Eki Görüntüle 462034

Eki Görüntüle 462035

bahsettiğim -okuma köşesi yapmak istediğim- geniş ara. halı angora istanbul serisi

Eki Görüntüle 462036

banyom

paspaslar english home, havlular english home, banyo seti evim.net, kirli kutusu ikea

Eki Görüntüle 462037

Eki Görüntüle 462038

Eki Görüntüle 462039

mutfağım

perde, tablo, havlu ve mutfak takımı english home, mutfak masa ve sandalyesi, ferforje raf, sarkıt avize ikea, saat madame coco
Eki Görüntüle 462041

Eki Görüntüle 462043

Eki Görüntüle 462044

Eki Görüntüle 462045

Eki Görüntüle 462046

Eki Görüntüle 462047

Eki Görüntüle 462048

Eki Görüntüle 462049

Eki Görüntüle 462050

Eki Görüntüle 462051

salonum; yemek odası, köşe takımı, berjer, güllü tablolar tepe home, halı angora, tül perde taç, fon perde english home, orta ve köşe sehpalar arstil mobilya, tv sehpası kervan fakat eskiydi biz boyadık, beyaz vazo, ayna, beyaz çerçeveler ikea, vitrindeki çay seti biev, kırlentler, runner, dantel örtüler english home

Eki Görüntüle 462052

Eki Görüntüle 462053

Eki Görüntüle 462054

Eki Görüntüle 462055

Eki Görüntüle 462056

Eki Görüntüle 462057

yatak odam, pike takımı özdilek, nevresim ve yatak örtüsü english home, halı angora, tül perde taç, fon perde ikea, minik abajurlar kaçtaş, danteller english home, kalpli kutular english home, büyük kutu tepe home, melekli biblo ve duvar panosu madame coco, mumlar ikea ve english home

Eki Görüntüle 462058

Eki Görüntüle 462059

Eki Görüntüle 462060

Eki Görüntüle 462061

Eki Görüntüle 462062

Allah hepimize evlerimizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Amin.
çok güzel olmuş benceeee!

fuşya ile elma yeşili çok yakışıyor ben de çok düşündüm salon perdelerimi elma yeşili yapmayı da cesaret edemedim :/

çok güzel bu evler şeker gibi insanın içi açılıyor kendi evim diye demiyorum her odasında ayrı mutlu oluyorum :KK70: beğenmene de sevindim canım bak burda sehpanın eski ve yeni halini koymuştum

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/541848-eski-mobilya-dekorasyon.html#post25431777

gerçekten mükemmel değişim allahtan şanslıyım bana yardımcı olacak sevgilim becerikli bu konularda ilgilenir :) :KK54:

merhaba evinizi çok beendim çok ince detaylarla okadar güzelleştirmişsinizki herşey birbiriyle örtüşmüş bu tarzı bende çok seviyorum fakat bir uçtan başlasam devamını bulamam diye cesaret edemiyorum ...huzur veren evinizi güle güle kullann :)

soru sorulmuş olabilir ama tüm sayfaları okuyamadığım için tekrar sormak durumundayım kusura bakmayın sorulmuşsa:KK17:
yatak odasının markası ve fiyatı ne kadar?

mobilyalarınızın küçüklüğü hem tarzıma hem memuriyete yakışır derecede, ilgimi çekti :))

tebrik ederim herşey ince ayrıntıya kadar süper duvardaki saat çok hoşuma gitti tonlar ferahlık kısacası süper,mutfak beyaz eşyalarının markası nedir çizgileri çok hoşuma gitti marka yazmak yasaksa baş harfi son harfi yazarsanda olur.allah nazarlardan sakınsın mutlu mesut yaşa evinde.

merhaba evinizi çok beendim çok ince detaylarla okadar güzelleştirmişsinizki herşey birbiriyle örtüşmüş bu tarzı bende çok seviyorum fakat bir uçtan başlasam devamını bulamam diye cesaret edemiyorum ...huzur veren evinizi güle güle kullann :)

öncelikle teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti :) evi bu tarz döşemek normal orta halli bir ev döşemekle aynı maliyette sadece biraz fazla araştırmak gezmek bakmak gerekiyor onun dışında bir zorluğu yok. zaten bi yerden sonra mağazalarınız spesifikleşiyor oralardan başka yere bakmamaya başlıyorsunuz :)

soru sorulmuş olabilir ama tüm sayfaları okuyamadığım için tekrar sormak durumundayım kusura bakmayın sorulmuşsa:KK17:
yatak odasının markası ve fiyatı ne kadar?

mobilyalarınızın küçüklüğü hem tarzıma hem memuriyete yakışır derecede, ilgimi çekti :))

estafurullah :)

yatak odamı adana mobilyacılar sitesinden aldım. gerçek ağaç, ceviz kaplama, suntalem yada mdf değil. 8 bindi fiyatı babam sağolsun 4'e aldık, boya için 500 nakliye için 400 kulplar için de 150 lira harcandı toplamda 5150ye mal oldu.

tebrik ederim herşey ince ayrıntıya kadar süper duvardaki saat çok hoşuma gitti tonlar ferahlık kısacası süper,mutfak beyaz eşyalarının markası nedir çizgileri çok hoşuma gitti marka yazmak yasaksa baş harfi son harfi yazarsanda olur.allah nazarlardan sakınsın mutlu mesut yaşa evinde.

teşekkürler beğenmenize sevindim :) bulaşık makinam ve buzdolabım samsung, fırınlı ocağım siemens.

kızlar bu arada eşyaları aldığım yerler tek tek çeyiz topiğimde yazıyor. ordan merak ettiğiniz parçalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...2-tamamlamak-uzere-oldugum-ceyizciklerim.html

öncelikle teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti :) evi bu tarz döşemek normal orta halli bir ev döşemekle aynı maliyette sadece biraz fazla araştırmak gezmek bakmak gerekiyor onun dışında bir zorluğu yok. zaten bi yerden sonra mağazalarınız spesifikleşiyor oralardan başka yere bakmamaya başlıyorsunuz :)

estafurullah :)

yatak odamı adana mobilyacılar sitesinden aldım. gerçek ağaç, ceviz kaplama, suntalem yada mdf değil. 8 bindi fiyatı babam sağolsun 4'e aldık, boya için 500 nakliye için 400 kulplar için de 150 lira harcandı toplamda 5150ye mal oldu.

teşekkürler beğenmenize sevindim :) bulaşık makinam ve buzdolabım samsung, fırınlı ocağım siemens.

kızlar bu arada eşyaları aldığım yerler tek tek çeyiz topiğimde yazıyor. ordan merak ettiğiniz parçalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...2-tamamlamak-uzere-oldugum-ceyizciklerim.html

bilgi için teşekkürler

oo bizim kız evi yerleştirmiş : )
herşey harika olmuş canım tam beklediğim gibi
tv sehpasını su yeşili düşünürken pembeye boyamışsın çok şeker olmuş elinize sağlık : )

emek verip özenerek aldığın parçaların birleşimini görmek büyük mutluluk olsa gerek, darısı benim başıma diyeceğim ama daha tadilata bile başlayamadık . bu konuda çok dertliyim:KK43: neyse

çok çok mutlu ol hayatım inşallah sağlıkla mutlulukla yaşarsınız bu güzel yuvada:KK16:

oo bizim kız evi yerleştirmiş : )
herşey harika olmuş canım tam beklediğim gibi
tv sehpasını su yeşili düşünürken pembeye boyamışsın çok şeker olmuş elinize sağlık : )

emek verip özenerek aldığın parçaların birleşimini görmek büyük mutluluk olsa gerek, darısı benim başıma diyeceğim ama daha tadilata bile başlayamadık . bu konuda çok dertliyim:KK43: neyse

çok çok mutlu ol hayatım inşallah sağlıkla mutlulukla yaşarsınız bu güzel yuvada:KK16:

canımsın :** su yeşili bulamadım boya mavi olsun dedim şu deniz mavisi var ya ondan onu da bulamadım bu şeker gibi pembeyi görünce dayanamadım aldım :))

sıkma canını dedim başka bi mesajda da üzme kendini hallolur bir şekilde Alalh yardımcı oluyor bi şekilde halledeceksiniz görürsünüz bak.

senin evin de hallolacak çok güzel olacak, teşekkürler güzel dileklerin ve sölzerin için canım benim senden duymak çok mutlu etti :)

canımsın :** su yeşili bulamadım boya mavi olsun dedim şu deniz mavisi var ya ondan onu da bulamadım bu şeker gibi pembeyi görünce dayanamadım aldım :))

sıkma canını dedim başka bi mesajda da üzme kendini hallolur bir şekilde Alalh yardımcı oluyor bi şekilde halledeceksiniz görürsünüz bak.

senin evin de hallolacak çok güzel olacak, teşekkürler güzel dileklerin ve sölzerin için canım benim senden duymak çok mutlu etti :)

nasıl dertliysem düşün artık heryere yazmışım :KK70: inşallah hayatım ,dediğin gibi düzelir

pembe de çok tatlı olmuş salonuna uyum sağlamış canım . çok çok beğendim

senin evi görünce bazı şeyler iyice yerine oturdu :)

nasıl dertliysem düşün artık heryere yazmışım :KK70: inşallah hayatım ,dediğin gibi düzelir

pembe de çok tatlı olmuş salonuna uyum sağlamış canım . çok çok beğendim

senin evi görünce bazı şeyler iyice yerine oturdu :)

senin ev de süper olucak dur symrne'nin blog adresini bulayım da ekleyeyim

Selam Agualilly
Nekadar guzel renk tonlarini secmissin sizi tebrik ediyorum.Resmen bakarken dinlendim insana huzur veriyor.Rabbim ömur boyu mutluluklar versin ins o sicak yuvanizda guzel saglikli bebislerinizde olsun Aminnn Sevgiler:KK16:

Her şey çok güzel, çeyizini de takip etmiştim. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin. Tabloların biraz yukarıda olmuş onun dışında her şey mükemmel :)

Selam Agualilly
Nekadar guzel renk tonlarini secmissin sizi tebrik ediyorum.Resmen bakarken dinlendim insana huzur veriyor.Rabbim ömur boyu mutluluklar versin ins o sicak yuvanizda guzel saglikli bebislerinizde olsun Aminnn Sevgiler:KK16:

selamlar,

teşekkür ederim beğenin ve güzel dileklerin için. bir amin de benden :) sevgiler

eviniz çok huzurlu. tam sevdiğim modeller ve renkler. yatak odası takımınızı nereden aldınız acaba?

yatak odamı adana mobilyacılar sitesinden aldım, lakin boyası ve kulpları benim isteğime göre yapıldı. darısı tüm isteyenlere olsun inşallah :)

Her şey çok güzel, çeyizini de takip etmiştim. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin. Tabloların biraz yukarıda olmuş onun dışında her şey mükemmel :)

teşekkürler canım, konsolun üstüne başka bi şeyler daha düşünüyorum, şamdan gibi o nedenle biraz yukarı astık. bunu ilk farkeden de sen oldun :)

canım çok güzel olmuş evin güle güle otur yatak odanı nerden aldın?

teşekkür ederim. adana mobilyacılar sitesi. dediğim gibi boya ve kulplar benim isteğimle yapıldı.

X