halı ve perdesiz ev

ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ UYARI: EVİM 32.KATTA GÜNEŞLE ARASINDA 1 METRE VAR BENİ GÖZETLEMEK İÇİN BİRİSİ BİLMEM NE GÜDÜMLÜ DRONE FİLAN UÇURMADIĞI SÜRECE EVİN İÇERİSİ ASLA AMA ASLA GÖRÜNMEZ.

selamlar herkese,

hiç uzatmadan direkt konuya girmem lazım. bütün gün bir şeyler düşündüm fakat çözüm bulamadım.

evimde halı ve perde yok. salonum büyük ama bir köşesi dolu sadece. daha doğrusu bir tarafta mutfak var ve mutfağın kendi bankosu+3 tane bar sandalyesi var. diğer köşede de bir tane L koltuk var, karşısında da projeksiyon var ve bu kadar. masa vardı ama kırıldı attım gitti. duvarlarda raflar tablolar filan var ama pek bir şey değişmiyor yani ev boş sonuç olarak.

babam evime en son 1 yıl önce filan gelmişti herhalde, yazın hiç gelmedi diye hatırlıyorum. haftasonu babamın birkaç arkadaşı bana gelecekler tabi babamla birlikte. beyefendi evimin boş olmasından rahatsız oldu. "buraya misafir davet etmeye insan utanır" diyip bana "halı, perde, sehpa ve belki iki tane de berjer alma görevi" verdi.

sehpa okay siparişini verdim yarına gelir herhalde veya cuma. berjer işi yaş şimdi 2 saatlik oturma için hem o kadar para harcayamam hem de gereksiz eşya yani ben gidip de berjerde oturmam açıkçası yılda 2 ay geldiğim evde.

benim içimden 1 gram bile perde veya halı almak gelmiyor. çünkü kullanmam ki büyük ihtimalle misafir gidince hepsini toplarım beni boğar. zaten babam da bunun için ekstra bir para vermedi alsam kendi harçlığımla almam lazım ama cidden ona para vermeyi asla ama asla istemiyorum.

babama almayacağım dedim o da "kendin rezil olursun bana göre hiçbir şey yok çıkıp söylerim arkadaşlar yassy'nin bazı saçma sapan huyları var o yüzden onun hiçbir hareketi yüzünden sorumluluk kabul etmiyorum kusuruna bakın onun da biraz utansın" derim dedi. ben de he he dedim.

siz bir eve gittiğinizde halı veya perde olmasa ayıplar mısınız? yoksa "kendisi böyle seviyor herhalde, genç işte" diye mi düşünürsünüz?

not: yılda 2 veya 3 ay gelip bu evde kalıyorum, arkadaşlarım hariç misafirim gelmiyor, gelecek kişiler 60 yaş üstü belki birkaç tane 50li yaşlar vardır ama yaşlı ekip.
Evimdeki parkeler renkli. Ozene bezene sectim. O yuzden haliyla kapatmiyorum. Sadece oturdugum odada var hali o da yanki rahatsiz ediyor o yuzden. Ve yatak odam haric perde yok. Tul var. O da genelde aciktir arkasina kadar. Onceden o da yoktu ama karsida lise var. Bebekte emikletince aldim bir tul.

Ben senin yerinde olsam almam. Parasinda filan degilim. Ev benim hayat benim kime ne.

X